Moderator: Estraven

Flortee pisze:o rety rety Stopcia przeprasza Stefcionke przyjaciołkową ze jej wczoraj nie bylo ze wsparciem jak taka była Stefcia bidulinka, ale Ania pojechała na zebranie swojego stowarzyszeniowa i wyłączyła Stopci komputerek..
Czy ciągle Halinka prycha na Stefcie?
MaryLux pisze:Stefciu, fujaginę dostałaś? To się nie przestrasz, jak na żółto niasiurkasz, to przez tę wstrętną furiaginę! Wiem, bo też to czasami dostaję.
Psot
Poddasze pisze:Ja tesz siem nie dauawam dopuki Poddase nie podetkauo mi pot kuperek f szfirastej kufetce pojemnicka. No nie udauo mi siem zatszymacz siurkuf i poszuo do labu... tajemnica moich siuuu zostaua wyfleczona na szfiatuo dzienne... Marusia szdekomszpirofana.
Poddasze pisze:Ja tesz siem nie dauawam dopuki Poddase nie podetkauo mi pot kuperek f szfirastej kufetce pojemnicka. No nie udauo mi siem zatszymacz siurkuf i poszuo do labu... tajemnica moich siuuu zostaua wyfleczona na szfiatuo dzienne... Marusia szdekomszpirofana.
CatherineTheGreat pisze:Poddasze pisze:Ja tesz siem nie dauawam dopuki Poddase nie podetkauo mi pot kuperek f szfirastej kufetce pojemnicka. No nie udauo mi siem zatszymacz siurkuf i poszuo do labu... tajemnica moich siuuu zostaua wyfleczona na szfiatuo dzienne... Marusia szdekomszpirofana.
nie dało się całkiem Stefcia była wykręczana jak ręcznik Stefcia muwi
CatherineTheGreat pisze:nie gryzie Stefcia nic a nic nigdy tylko żlapała ząbkami ciocię na szam koniec ale leciótko i muwiła Stefcia póść mnie jóż póść bo bardzo pognieciona była

Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Majestic-12 [Bot], Marmotka, Silverblue i 20 gości