Kuba i Rosen oraz my - koci "TouchPad" str.89

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon cze 14, 2010 15:42 Re: Kuba i Rosen oraz my - weekendowe fotki

Nie umiem kupowac butów i ubran przez allegro.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon cze 14, 2010 16:47 Re: Kuba i Rosen oraz my - weekendowe fotki

mmk pisze:Ja jednak wolę zwykłe sklepy :roll: Chociaż "kocie rzeczy" kupuję zawsze przez internet :wink: Widzę przez firmę Tż-a (jej dawną branżę), że w sieci jest olbrzymia ilość oszustów, albo towarów z kradzieży.
Ja też szukam takiej codziennej sukienki - najlepiej lekkiej, zwiewnej, nie wymagającej prasowania, długiej mniej więcej do kolan 8) Jeszcze wierzę, że znajdę :wink:

Nadzieją matką...Ponadziewajmy się razem... :mrgreen: Ostatnio stwierdziłam, że znajduję nawet fajne rzeczy w sklepach do których normalnie nie zaglądam...

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pon cze 14, 2010 21:06 Re: Kuba i Rosen oraz my - weekendowe fotki

Ciuch lepiej kupuje mi się osobiście, ale w domu wygodnie się siedzi za kompem i wybiera. Z katalogu juz kilka razy się spazyłam, od lat juz nie zamawiam tym systemem :roll:

Tez szukam sukienki jak ulał, jak na mnie szytej, sukienki w której kobieta czuje się jak kobieta :ok: Kurcze, u mnie 95% konfekcji to spodnie, mam ich n kolorów , różne fasony, spódnic tylko kilka i to niemal nieużywane 8O :twisted: Ku rozpaczy mojej mamy :mrgreen: Córke ubieram czasem w kiecusie ale tylko dlatego, że walczę ze sobą :roll: Nie wiem czemu tak mam, nieraz się nad tym zastanawiałam ... i upatruję przyczyn jeszcze w dzieciństwie. Jakoś w ogóle nie kojarzę, żeby mi mama śliczne ciuszki kupowała i żeby mnie stroiła :roll: Ganiałam z kuzynostwem i brachostwem po drzewach :mrgreen:

mmk, fajne te Twoje kotusie, że tak się do Cię w nie-upały garną :1luvu: . Ja z mojego stadka mam tylko jedną miziaczkę, ale za to taką na maksa, ugniata brzuchy, i wyżej i niżej też :twisted:

Secret, a może Ty coś z zatokami masz ? Stąd bóle ... Nie słyszałam, żeby ktoś miał takie nawracające problemy z uszami ... współczuję, bo ja doświadczyłam tego kilka miesięcy temu przy zapaleniu i nikomu nie życzę :roll:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pon cze 14, 2010 21:38 Re: Kuba i Rosen oraz my - weekendowe fotki

:ryk: :ryk: :ryk: Dobrze, ze ja katalogom dam zarobic. Ekspedientki sa nie raz takie niefajne, ze sie odechciewa.

Psiama te zapalenia to mi sie czesto wracaja, ale jestem pod opieka, tak ze zle nie bedzie, tylko zeby tak nie bolalo... No i to swedzi strasznie jak juz woda jest w uchu. Ide chachuchac.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto cze 15, 2010 7:23 Re: Kuba i Rosen oraz my - weekendowe fotki

Cześć Kochani!
Jaka u Was pogoda? U nas od rana słoneczko.
A u mnie ostatni dzień laby.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto cze 15, 2010 8:04 Re: Kuba i Rosen oraz my - weekendowe fotki

Tu jest tez sloneczko, chociaz troche chlodno. :-)

SecretFire

Post » Wto cze 15, 2010 8:24 Re: Kuba i Rosen oraz my - weekendowe fotki

Koty nadal chcą pieszczot :mrgreen:

Psiama ja też nie lubię spódnic i też z tym walczę :roll: Ale latem, w upały to inna sprawa :wink: Szczególnie dla lekkich sukienek 8)

Rozpoczynam kurację oczyszczającą, więc uprasza się o powstrzymanie od poruszania tematyki kulinarnej :wink:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Wto cze 15, 2010 9:29 Re: Kuba i Rosen oraz my - weekendowe fotki

Naprawde? A mi sie glodno zrobilo :mrgreen:

SecretFire

Post » Wto cze 15, 2010 9:41 Re: Kuba i Rosen oraz my - weekendowe fotki

właśnie zjadłam ostatnie śniadanko... i zamierzam dopingować mmk w odchudzaniu, parę kilo mniej - będzie superasto :ok:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Wto cze 15, 2010 9:42 Re: Kuba i Rosen oraz my - weekendowe fotki

Powiedzcie mi jak moge do nastepnego tygodnia z 5 kg stracic? Spodnie by lepiej lezaly... Mmk duzo szczescia!

SecretFire

Post » Wto cze 15, 2010 10:02 Re: Kuba i Rosen oraz my - weekendowe fotki

Hejka Siostry! :)

Mmk, a możesz zdradzić szczegóły?
Chętnie bym skorzystała.

Secret, polecam rower - tak ze 40 kilosków codziennie 8) :wink:

Erin

Post » Wto cze 15, 2010 10:16 Re: Kuba i Rosen oraz my - weekendowe fotki

Kociary i Kociarze!!!!
Jako patriotka lokalna (tak, tak to ja) proszę o mały głosik na nasze białostockie kotkowo w ankiecie krakvetowej. Brakuje nam niewiele, startujemy kolejny raz, a jesteśmy o włos.... Helpunkuuu!
:roll:

wiadomość zamieszczona za pozwoleniem właścicielki wątku :)
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Wto cze 15, 2010 10:26 Re: Kuba i Rosen oraz my - weekendowe fotki

Basica, ja będę się oczyszczać, odchudzanie wychodzi jako "efekt uboczny" :wink: Chociaż nie ukrywam, że będę się cieszyła z tego efektu :lol:

Erin - proszę bardzo. Stosuję dietę oczyszczającą ryżową - z medycyny chińskiej. Ta dieta oczyszcza głównie wątrobę i jelita, normalizuje wydzielanie żółci i kwasów żołądkowych. Oprócz tego odtruwa, więc w efekcie poprawia koncentrację i dodaje energii. Wybierasz sobie rodzaj ryżu i nie zmieniasz go do końca kuracji (ja jem brązowy, bo jest najbardziej wartościowy). Dieta ma trwać co najmniej 3 dni, a najlepiej 14. W wersji pełnej przez 4 dni jem sam gotowany ryż, bez soli, przypraw i innych rzeczy - tylko ryż i woda. Do picia wyłącznie woda, najlepiej ciepła. Nie należy jeść do syta, tylko tyle, żeby nie czuć głodu i przez cały czas dużo pić. Piątego dnia wprowadzam zioła i herbatki ziołowe - dowolne, ale bez cukru. 6-7 dnia (w zalezności od samopoczucia) dodaję lekkostrawne gotowane warzywa (marchewka na początek), może być jabłko gotowane. Po 10 dniu można wprowadzać kolejne warzywa i orzechy. Przez cały czas diety nie należy spożywać białka i tłuszczu pochodzenia zwierzęcego, przypraw, cukru i owoców. Po 14 dniach powoli wracamy do normalnego jedzenia, żeby nie było szoku dla organizmu - jeśli mięso, to gotowany kurczak :wink: Taki "rozbieg" powinien trwać co najmniej 3 dni. To takie ekstremum, w wersji mini - przez 3 dni sam ryż, później 2 dni ryż z ziołami i warzywami i potem wracamy do normy :wink: Zobaczymy ile wytrzymam :wink:

mmk

Post » Wto cze 15, 2010 10:32 Re: Kuba i Rosen oraz my - weekendowe fotki

Dzięki!
Szkoda, że się z tydzień temu nie zgadałyśmy, bo ja jutro do roboty wracam.
W domu to bym pewnie wytrzymała, ale w robocie to nie wiem.
Ale 3 dni może jakoś spróbuję.

Trzymam :ok:

Erin

Post » Wto cze 15, 2010 10:36 Re: Kuba i Rosen oraz my - weekendowe fotki

Możliwe działania niepożądane - chudnięcie :wink: , bóle głowy (oczyszczanie), uczucie słabości do omdleń włącznie (mało prawdopodobne, ale możliwe). Nalezy wówczas szybciej wprowadzać następne pokarmy, bardziej energetyczne, ale nie można nagle zacząć normalnie jeść!
Dodatkowo - wszystko trzeba długo żuć :roll: Chińczycy mówią, że pokarm nalezy pić :wink:

mmk

[poprzednia][następna]