Potrącony kotek zostaje w DT na stałe. Szejk dziękuje!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 09, 2010 10:05 Re: Potrącony kot,szuka DT/S do oswojenia lub będzie wypuszczony

ewar pisze:No nie,zatkało mnie. 8O Tylko to jakiś trójkąt się szykuje, bo Misia chyba nie ma ochoty na przyjaźń z Szejkiem.Mylę się?

Niestety prawda, Ewar..ale podejdźmy do tego tak, że zakochana para zaadoptowała synka.. :mrgreen:
W nocy Szejk siedzi z Misioo (trochę integracji :mrgreen: ), wtedy Zuzia i Hasan latają po chałupie ze sobą jak zwykle :D

p.s. Dzięki mojemu TŻowi jeszcze zaraz będę miała 10 kotów - muszę go pilnować (pamiętasz Ewar jak łypał na Brendę :mrgreen: ).
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Śro cze 09, 2010 12:17 Re: Potrącony kot,szuka DT/S do oswojenia lub będzie wypuszczony

Pewnie,że pamiętam :lol: Nawet mi go szkoda było,bo widziałam,że baaardzo chciał ją wziąć.Pozdrów serdecznie TŻ-a ode mnie,dobrze? Fajny facet.A Brenda jest cudowna.P.Beata dzwoni do mnie i jest zachwycona.Mówi,że nie spodziewała się,że to będzie aż tak przesłodki kociak.Usłyszałam,że dzięki Brendzie ona sama jest w lepszym stanie psychicznym.Rozumiem to.Brenda to najszczęśliwszy kot na świecie,ją wszystko cieszy i to się udziela.
Niemniej jednak tak bardzo się cieszę,że wzięliście Szejka.Strasznie lubię czytać,kiedy jakiś kot znajduje DOBRY dom. :1luvu: Teraz tak mi się marzy przyjaźń z Misią.Hasan ma Zuźkę,a Misi przydałby się jakiś towarzysz.Kto wie,może? Bardzo mocno trzymam kciuki za to :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Śro cze 09, 2010 21:44 Re: Potrącony kot,szuka DT/S do oswojenia lub będzie wypuszczony

ewar pisze:Pewnie,że pamiętam :lol: Nawet mi go szkoda było,bo widziałam,że baaardzo chciał ją wziąć.Pozdrów serdecznie TŻ-a ode mnie,dobrze? Fajny facet.A Brenda jest cudowna.P.Beata dzwoni do mnie i jest zachwycona.Mówi,że nie spodziewała się,że to będzie aż tak przesłodki kociak.Usłyszałam,że dzięki Brendzie ona sama jest w lepszym stanie psychicznym.Rozumiem to.Brenda to najszczęśliwszy kot na świecie,ją wszystko cieszy i to się udziela.
Niemniej jednak tak bardzo się cieszę,że wzięliście Szejka.Strasznie lubię czytać,kiedy jakiś kot znajduje DOBRY dom. :1luvu: Teraz tak mi się marzy przyjaźń z Misią.Hasan ma Zuźkę,a Misi przydałby się jakiś towarzysz.Kto wie,może? Bardzo mocno trzymam kciuki za to :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

dzięki za pozdrowienia i masz pozdrowienia też :D
Szejk jest generalnie trochę jak Brenda, taki radosny luzak - nawet Misioo go nie rusza..zobaczymy jak to dalej będzie :ok:

to fajnie, że Brenda się nie zmieniła..i dalej jest takim przemilaśnym kotkiem.. :D
Obrazek Obrazek

Rakea

Post » Czw cze 10, 2010 6:35 Re: Potrącony kot,szuka DT/S do oswojenia lub będzie wypuszczony

Suuuuper! Bardzo się cieszę.Ze względu na Szejka i Misię :ryk: :ryk: :ryk:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw cze 10, 2010 19:32 Re: Potrącony kot,szuka DT/S do oswojenia lub będzie wypuszczony

może Szejk "oswoi" Misię? :roll:
fajnie by było gdyby też kogoś (kota) miała
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Pon cze 14, 2010 8:09 Re: Potrącony kot,szuka DT/S do oswojenia lub będzie wypuszczony

ja tez potrzymam za przyjazn Szejkowo-Misiową :lol: :ok: :1luvu:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw cze 17, 2010 19:35 Re: Potrącony kot,szuka DT/S do oswojenia lub będzie wypuszczony

iii....?
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Post » Czw cze 17, 2010 20:12 Re: Potrącony kot,szuka DT/S do oswojenia lub będzie wypuszczony

łomatko...ten kot jest szalony...nikt z nim nie wytrzymuje :wink:
Misioo go po prostu toleruje (jak Hasana) a to już dużo..

Szejk jest nadal b. nieufny do obcych, a nam daje sobie oglądać zawartość żołądka przez gardło :mrgreen: (nie to że mam takie potrzeby)
Obrazek Obrazek

Rakea

Post » Czw cze 17, 2010 21:17 Re: Potrącony kot,szuka DT/S do oswojenia lub będzie wypuszczony

Cieszę się że wszystko jest ok, czy mam już zmienić tytuł wątku? :?:

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Czw cze 17, 2010 21:29 Re: Potrącony kot,szuka DT/S do oswojenia lub będzie wypuszczony

Możesz zmienić - póki co dzięki mojemu TŻ, nie szuka żadnego domu.. :roll:

a swoją kiedy mogę Ci zwrócić tą kuwetę i domek?
Obrazek Obrazek

Rakea

Post » Sob cze 19, 2010 20:01 Re: Potrącony kot,szuka DT/S do oswojenia lub będzie wypuszczony

no to Szejk ma szczęście :wink: :piwa:

Killatha

Post » Wto cze 22, 2010 21:37 Re: Potrącony kot,szuka DT/S do oswojenia lub będzie wypuszczony

jeśli Ci nie wadzi to na chwilę obecną nie jest mi potrzebne, teraz już jestem po sesji więc nie wiem kiedy będę w warszawie, no chyba że masz ochotę mnie odwiedzić to zapraszam. :D

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Czw cze 24, 2010 22:20 Re: Potrącony kot,szuka DT/S do oswojenia lub będzie wypuszczony

Tusinka pisze:jeśli Ci nie wadzi to na chwilę obecną nie jest mi potrzebne, teraz już jestem po sesji więc nie wiem kiedy będę w warszawie, no chyba że masz ochotę mnie odwiedzić to zapraszam. :D

jak będzie zawadzać to odwiozę a teraz może postać póki jest miejsce :mrgreen: - no i może jeszcze jakiś biedak skorzysta w międzyczasie (aż się boję brać :roll: )
jak będzie Ci potrzebne to daj znać :D
Obrazek Obrazek

Rakea

Post » Pon cze 28, 2010 10:03 Re: Potrącony kotek zostaje w DT na stałe. Szejk dziękuje!!!

co u zaprzyjaźnionego stadka?

Killatha

Post » Pon cze 28, 2010 11:30 Re: Potrącony kotek zostaje w DT na stałe. Szejk dziękuje!!!

Dawno mnie tu nie było, a tutaj takie wspaniałe wieści :D :1luvu: :kotek:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

[poprzednia]