Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob maja 29, 2010 20:26 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Kropencjusz Kocham Cię no :1luvu:
Mizianki dla Wszystkich Kociastych

Kasiu rajczula to takie pastwisko na którym często rosną pieczarki
one uwielbiają rosnąć na krowich plackach :D

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Czw cze 03, 2010 11:16 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

:crying: :crying: Czy te footra zawsze muszą wybierać sobie święto na chorowanie... :( :( Wróciłam wczoraj wieczorem z pracy i zobaczyłam, że Miszczuniu ma na karku wylizany do żywego mięcha krwisty placek ... udało mi się nie zejść na zawał...a ponieważ strasznie lało ... odpuściłam wizytę u weta i tylko pilnowałam, żeby więcej tego nie piłował... W nocy był megapawik niestrawionym żarełkiem...(nie wiem, skąd taka pojemność żołądka 8O ) ...też przeczekałam, bo wydawało mi się normalne, że puści pawia po tych kłakach które sobie wylizał... następny pawik z kłakami to potwierdził...A nad ranem zapawiował i obs... całe mieszkanie ... na zielono ... :strach: :strach: No to już na sygnale do weta ... wszystko wskazuje na to, że alergia pokarmowa... tylko dlaczego tak późno wylazła??? I JAK ja mu wytłumaczę, że DIETA :mrgreen:
Zamiast więc leżeć do góry kołami i odpoczywać - od rana sprzątam mieszkanie, piorę pościel (kołdra też :evil: ) i wszystkie legowiska... :roll: Bo Miszczuniu rzyga tam gdzie leży ... A i tak mi ciągle gdzieś śmierdzi ... :cry:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Czw cze 03, 2010 11:40 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

O matulu :roll: Ale się Miszczunio załatwił :( a może jakiego kfiatka zeżarł? A alergia pokarmowa może wyjść nagle i niespodziewanie i równie nagle i niespodziewanie może przejść. Kciuki z Miszczunia i za Ciebie :ok: :ok: :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw cze 03, 2010 19:05 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Na razie cisza w przewodzie pokarmowym :mrgreen: .. Miszczuniu jest jednak niepowtarzalnym egzemplarzem... pracowicie wydłubywałam z kapsułki lekarstwo, żeby mu zmieszać z żarełkiem, a on oczywiście mnie poganiał i jojczał żeby szybko, szybko ... W efekcie pusta kapsuła też wpadła mi do michy ... a Miszczuniu pierwsze co zrobił, to właśnie pożarł pustą osłonkę... :ryk: :ryk:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Czw cze 03, 2010 19:17 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

:(
Kasiu strasznie mi przykro że Kropek ma alergię
ja mam dwóch alergików w domu
Mia ma pokarmową i AZS
to koszmar jest bo się też ciągle zakłacza
a jak się zakłaczy to ryguje jak diabeł i to gdzie popadnie bo ona to wybitny świntuszek
Dzisiaj narzygała do cukierniczki i na talerz z krakersami

Kropku Ty się nie wygłupiaj
musisz być zdrowu łobuziaczku :ok: :ok: :ok:

Kasiu weź coś na wzmocnienie pikawy bo się boję
zawał murowany przy takich łobuziakach

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Czw cze 03, 2010 20:34 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Kropek, ty sie, kurna nie wyglupiaj, bo duza faktycznie na zawal zejdzie 8O

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie cze 06, 2010 16:03 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Kropek nawala się z dziewczynami ... to chyba mu lepiej ? :mrgreen: Są wrzaski i futro trochę fruwa, ale póki co nie interweniuję... :twisted: I do tej pory nie wiedziałam, że Franka aż tyle potrafi wyrazić samym pyszczem i wzrokiem...Miszczuniu powinien już zamienić się w kupkę popiołu ... :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Nie cze 06, 2010 16:25 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Grozna lwica jednym slowem? :ok:

Kociara82

Post » Pon cze 07, 2010 13:48 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze:Na razie cisza w przewodzie pokarmowym :mrgreen: .. Miszczuniu jest jednak niepowtarzalnym egzemplarzem... pracowicie wydłubywałam z kapsułki lekarstwo, żeby mu zmieszać z żarełkiem, a on oczywiście mnie poganiał i jojczał żeby szybko, szybko ... W efekcie pusta kapsuła też wpadła mi do michy ... a Miszczuniu pierwsze co zrobił, to właśnie pożarł pustą osłonkę... :ryk: :ryk:

Jesoo jakbym o Mietku czytała 8O a jeszcze mój chłop go nauczył, że może sobie wskakiwać na plecy i wisieć głową w dół nad blatem na którym przygotowujemy jedzenie (czy to dla siebie czy dla kociastych) i mam całe plecy w bliznach (że już nie wspomnę, że plecy TŻta wyglądają jakby dopiero co z wojny Wietnamskiej wrócił :roll: )

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pon cze 14, 2010 22:00 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

przepraszam za OT, ale pilna sprawa:
viewtopic.php?f=1&t=112671&start=0
H E L P :!: :!: :!: :!: :!:

Kociara82

Post » Wto cze 15, 2010 10:01 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

A co tam u Miszczunia?

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro cze 16, 2010 11:06 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Dzieki Gibutkowa za link do Kropka. Z dziecinstwa moje przezwisko jest takie same i do tej pory mi sie zostalo. Jego demolki nie dorownam, ale bylam strasznym "bachorem" i do tej pory psuje wiecznie jakies rzeczy :-)
Sympatyczny gosciu ten Wasz Kropek.

Duzo zdrowka dla niego.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Śro cze 16, 2010 12:36 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

ja też z wątku Bubuwego dzięki linkowi Gibutkowej tu trafiłam i po przeczytaniu dwóch ostatnich stron zaznaczam i będę namiętnie podczytywać... :mrgreen:
Kropek jest miszczu nember łan :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Śro cze 16, 2010 14:06 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

No to witamy nowych fanów Kropkowatego .... :mrgreen:

Kropkowaty zmontował sobie 3 - osobową (trzykotową :?: :?: ) ekipkę perwersyjno-dywersyjną ...przeszkolił odpowiednio.... i DZIAŁAJĄ ... :mrgreen: Ostatnie efekty ich działalności to rozwalone żelazko i deska do prasowania... Jak 3 małe koteczki mogły rozwalić deskę do prasowania??? :strach: No JAK?
Obrazek

katarzyna1207

Post » Śro cze 16, 2010 14:10 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze:No to witamy nowych fanów Kropkowatego .... :mrgreen:

Kropkowaty zmontował sobie 3 - osobową (trzykotową :?: :?: ) ekipkę perwersyjno-dywersyjną ...przeszkolił odpowiednio.... i DZIAŁAJĄ ... :mrgreen: Ostatnie efekty ich działalności to rozwalone żelazko i deska do prasowania... Jak 3 małe koteczki mogły rozwalić deskę do prasowania??? :strach: No JAK?

Wiesz... ja bym się wcale nie zdziwiła gdyby to nawet zrobił jeden mały koteczek :mrgreen: No proszę Cię, przecież on wyrwał z kołkami wieszak na ubrania, ja sama bym nie dała rady 8O :lol: A jak wiadomo trening czyni mistrza - w tym wypadku Miszcza Kropka :D :lol:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

[poprzednia][następna]