Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw cze 03, 2010 8:32 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

Ania tez wyłączyla, bo oglądała tańce. Ale telewizorkowi burza zaszkodziła, bo robił khrr khrr czasami.

Ania sie na mnie troche gniewa teraz, bo jak spała to po niej poskakałam troche o takiej godzinie jak zawsze wstaje do pracki. A Ania mnie tak prosiła bardzo żebym jej dała pospać to mnie nie zamknie w łazience, a ja sie nie mogłam jakos powtrzymac i po Ani skakałam troszke i drapałam fotelik i glumałam Ani paluszki... A teraz wlasnie sobie drzemię na balkoniku i sie Ania denerwuje ze jak już ją obudziłam to poszłam spać :( Chyba jej upoluję muszke na przeprosiny..
Obrazek

Flortee

Od: Nie lis 22, 2009 18:21

Post » Czw cze 03, 2010 10:29 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

:D
muszka w prezencie to coś co Duzi lubią najbardziej 8) A jak kocina upoluje jakiegoś zbłąkanego komara to już w ogóle jest bohaterem domowników :D
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

Post » Czw cze 03, 2010 12:00 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

Buziaku z doskoku dla wszystkich. Jeszcze się kiedyś odnajdę ;-)

:1luvu:

Gohag

Od: Śro sty 16, 2008 8:16

Post » Czw cze 03, 2010 14:15 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

CatherineTheGreat pisze:
Flortee pisze:no wlasnie szkoda, Stopka też mowi, wiec nie gadajmy, bo szkoda nerwów. Ania już okrzyczała dzis tych gupków z goldenline i sie wypisała z tego forum.

A widziała Stefcia burze? Stopka to az sie troche wystrachała piorunów i sie przytuliła do Ani i sobie teraz razem siedzimy

Stefcia oglondała bóże pżeż okieńko i nawet się nie bała całkiem a potem my wyłąnczyły kąmpóterek bo Kasia muwi rze bóża szkodziłaby hyba mó

Jaka znowu burza? Żadnej burzy nie było!! Stopka i Stefcia ściemniają!
Podpisano:
generał Kulka
admirał Inka
major Psot

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw cze 03, 2010 15:28 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

MaryLux pisze:
CatherineTheGreat pisze:
Flortee pisze:no wlasnie szkoda, Stopka też mowi, wiec nie gadajmy, bo szkoda nerwów. Ania już okrzyczała dzis tych gupków z goldenline i sie wypisała z tego forum.

A widziała Stefcia burze? Stopka to az sie troche wystrachała piorunów i sie przytuliła do Ani i sobie teraz razem siedzimy

Stefcia oglondała bóże pżeż okieńko i nawet się nie bała całkiem a potem my wyłąnczyły kąmpóterek bo Kasia muwi rze bóża szkodziłaby hyba mó

Jaka znowu burza? Żadnej burzy nie było!! Stopka i Stefcia ściemniają!
Podpisano:
generał Kulka
admirał Inka
major Psot

Stefcia myśli rze szamożwańcza kadra dowudcza Inusiowa nie czyta wiadomości nic a nic i jeszcze oczernia agentuw Stefcia żatroszkana wielce

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Czw cze 03, 2010 16:37 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

Stopka nie chciała wyjść na botwinke, ale też tak uważa :roll:
Obrazek

Flortee

Post » Czw cze 03, 2010 17:34 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

Flortee pisze:Stopka nie chciała wyjść na botwinke, ale też tak uważa :roll:

Stefcia pytałą i jeszt to frąt atmonosferatoryczny to jak frąt to Agenty mószą działąć i Dżem Bond I Laoś Klos i Stopka Dywerszantka i Miałka Cichoszkrytka i Cośka Mikroszkopka i Marusia i Roxi i Menaszka i Kotek Bobek Antyhemikaliowany żeby szpokój był

CatherineTheGreat

Post » Czw cze 03, 2010 17:43 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

no to musi Stefcia wuc naczelny bez konia wydać rozkazy
Obrazek

Flortee

Post » Czw cze 03, 2010 17:46 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

Flortee pisze:no to musi Stefcia wuc naczelny bez konia wydać rozkazy

Stefcia muwi rze tżeba rożpożnanie na hmórach zrobić i roszpędzić i meldónki poszkładać i dywerszyjnie zadziałać Marusia mósi zaniuhać hmóry

CatherineTheGreat

Post » Czw cze 03, 2010 17:56 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

Stopka zrobiła rozpoznanie w chmurach i wywidziała na jutro kulumulonimbusy i startetusy i ze bedzie deszcz a w sobote słąko
Obrazek

Flortee

Post » Czw cze 03, 2010 18:04 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

Flortee pisze:Stopka zrobiła rozpoznanie w chmurach i wywidziała na jutro kulumulonimbusy i startetusy i ze bedzie deszcz a w sobote słąko

Żnakomite roszpożnanie Stefcia brawo bije

CatherineTheGreat

Post » Czw cze 03, 2010 18:12 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

ale Stopka takich dużych chmurek to nie umie rozpedzić niestety, bo jak z nich bedzie burza to Stopka zmuszona bedzie opuścić posterunek na balkoniku, bo sie Stopkce ogon zamoczy, bo tam zacina deszczyk... No i jak grzmi piorunami w burze to sie Stopka woli przytulić do Ani
Obrazek

Flortee

Post » Czw cze 03, 2010 18:21 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

Flortee pisze:ale Stopka takich dużych chmurek to nie umie rozpedzić niestety, bo jak z nich bedzie burza to Stopka zmuszona bedzie opuścić posterunek na balkoniku, bo sie Stopkce ogon zamoczy, bo tam zacina deszczyk... No i jak grzmi piorunami w burze to sie Stopka woli przytulić do Ani

Stefcia rozómi Kasia ogląnda śminkę w wielkim mieście tam ni ma Dżema Bonda to się Stefcia troszki nódzi

CatherineTheGreat

Post » Czw cze 03, 2010 18:33 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

Ania robi porządki w ubrankach to Stopka też sie nudzi. Wiec chodzi i ględzi i sie zakopuje w te Aniowe ubranka, ale ją ciagle Ania goni, zeby kłaczków nie zostawiać... No jakże to.. :? A jak Stopka chce Anie sprowokować do zabawy i idzie drapać lustro to też Ania goni. No bez sensu Stopka sie załamuje
Obrazek

Flortee

Post » Czw cze 03, 2010 18:41 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

Flortee pisze:Ania robi porządki w ubrankach to Stopka też sie nudzi. Wiec chodzi i ględzi i sie zakopuje w te Aniowe ubranka, ale ją ciagle Ania goni, zeby kłaczków nie zostawiać... No jakże to.. :? A jak Stopka chce Anie sprowokować do zabawy i idzie drapać lustro to też Ania goni. No bez sensu Stopka sie załamuje

Stefcia do siafy terz lóbi się hować a ględzi ciongle ale Chalinka nie pożwala zabardzo

CatherineTheGreat

[poprzednia][następna]