3 kociaki wyrzucone do brudnego garażu bez światła! 8tyg.DT!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob maja 29, 2010 0:08 3 kociaki wyrzucone do brudnego garażu bez światła! 8tyg.DT!

Aktualizacja z 05 czerwca:
Z radością zamykam niniejszy wątek! WSZYSTKIE 3 KOCIAKI ZNALAZŁY DOMKI :kotek:

Pozostałym adopcyjnym kociakom - życzymy równie szybkiego znalezienia Ciepłych Kątów!

Zakładam ten wątek w imieniu znajomej, która zwróciła się do nas o pomoc. Wynajmuje pokój u osoby, która postanowiła wyrzucić z domu kociaki swej kocicy... (bez komentarza) Niestety mimo błagań i łez naszej koleżanki - właścicielka domu nie pozwala kotów trzymać w domu. A sytuacja ma się tak:

"Rzecz nie dzieje się dobrze. Przedwczoraj zostałam powiadomiona, że koty dostały eksmisję do garażu. Właścicielka domu, zdenerwowała się, że kotki brudzą, rozrabiają etc. same zło. Legowisko wraz kuwetą zostały wyniesione do garażu znajdującego się na posesji. Problem polega na tym, że nie mają tam ciepło i nie ma tam promila przytulności. Śmierdzą jakby się tarzały w narzędziach. Spazmami i płaczem przywróciłam je do domu na noce. Jednak całe dnie (po tym jak ryczałam, że się pogubiły) zostają zamykane. Siedzą same w tym karcerze bez dostępu do świeżego powietrza i światła dziennego. Niestety na to nie mam żadnego wpływu. W ich futerku jest kurz. Już nie jest takie gładkie jak przed eksmisją. Dzisiaj na trochę zostały wypuszczone na podwórko. Jeżeli zostaną w tym domu, będą musiały zima nie zima spać na zewnątrz. Kotynki są przefajne i żałość się we mnie wzbiera, że ja nie mogę im pomóc"

A oto te zagubione kocie dusze:

MIDIA SZUKA DOMKU!
Kotynka, dziewczynka. Była prekursorką robienia siusiu i tego drugiego, co powszechnie nie jest robione przez dziewczynki, do wanny. Zdjęcie to obrazuje. Kiciunia lubiła również i sypiać w łazience. Czasem i poczytać książkę. Bardzo lubiła bajki dla dzieci z żółtą okładką. Co dzień kilka kwadransów poświęcała na przewracanie stronic powieści obyczajowej o tematyce literki, kaczuszki i inne takie. Midia, jest szalenie ułożoną Damą. Brana na ręce nie wyrywa się nigdy, lubi położyć się na plecach, wtulić w coś żywego o temperaturze 36.6 i oddać się relaksującemu ćwiczeniu powiek - góra dół góra dół dół dół dół.

Obrazek

Aktualizacja z 02 czerwca: Domki znaleźli już jej bracia:
PUSZEK - ma już DOMEK

Obrazek

KOCUREK zwany MARIOLKĄ - ma już DOMEK

Obrazek

Kotki są w Zielonkach Wieś k./Wawszawy

Wszystkich chętnych pomóc - zaoferować DT lub DS dla tych istotek - prosimy o kontakt.
Nasz dom jest już niestety zatymczasowany do granic możliwości...
Ostatnio edytowano Sob cze 05, 2010 21:06 przez Jaś&Małgosia, łącznie edytowano 6 razy
Obrazek
"Nawet najmarniejszy kot jest arcydziełem stworzenia" L. Da Vinci

Jaś&Małgosia

Od: Czw lis 19, 2009 23:30

Post » Sob maja 29, 2010 0:31 Re: 3 kociaki wyrzucone do brudnego garażu bez światła! 8tyg.DT!

mam nadzieję, że "właścicielka" pójdzie po rozum do głowy i kotkę wykastruje... w razie czego nie krępujcie się prosić o pomoc Kasy K. :)

trzeba im porobić ogłoszenia (allegro, gumtree, cafeanimal...), domki szybko się znajdą :)

trzymam :ok: :ok: :ok:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Sob maja 29, 2010 5:44 Re: 3 kociaki wyrzucone do brudnego garażu bez światła! 8tyg.DT!

:ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob maja 29, 2010 6:02 Re: 3 kociaki wyrzucone do brudnego garażu bez światła! 8tyg.DT!

cudowne pierdołki :D
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Sob maja 29, 2010 11:47 Re: 3 kociaki wyrzucone do brudnego garażu bez światła! 8tyg.DT!

Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/g16y][img]http://tnij.org/g16x[/img][/url]

Proszę banerek dla Maluszków! :1luvu:
Obrazek

Mała Dzikuska

Od: Czw lut 04, 2010 14:22

Post » Sob maja 29, 2010 12:47 Re: 3 kociaki wyrzucone do brudnego garażu bez światła! 8tyg.DT!

i hopkamy!
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Sob maja 29, 2010 19:53 Re: 3 kociaki wyrzucone do brudnego garażu bez światła! 8tyg.DT!

Obrazek

ASK@

Post » Sob maja 29, 2010 22:26 Re: 3 kociaki wyrzucone do brudnego garażu bez światła! 8tyg.DT!

Dziękujemy za banerek! :1luvu: Widzę, że niektórzy działają zanim sie jeszcze o coś poprosi :)
Obrazek

Jaś&Małgosia

Post » Pon maja 31, 2010 0:36 Re: 3 kociaki wyrzucone do brudnego garażu bez światła! 8tyg.DT!

Szukamy domków :kotek:
Obrazek

Jaś&Małgosia

Post » Śro cze 02, 2010 21:04 Re: 3 kociaki wyrzucone do brudnego garażu bez światła! 8tyg.DT!

Maluchy szukają domków!
Obrazek

~Aaan

Od: Wto cze 19, 2007 12:57

Post » Śro cze 02, 2010 21:51 Re: 3 kociaki wyrzucone do brudnego garażu bez światła! 8tyg.DT!

:( - oby znalazły dobre domki!
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Czw cze 03, 2010 0:20 Re: 3 kociaki wyrzucone do brudnego garażu bez światła! 8tyg.DT!

Mariolek i Puszek mają już wybrane domki! Udało się ocalić 2 kocie dusze. Ich mama ma wyznaczony termin sterylki :)

Domku szuka nadal dziewczynka Midia :kotek:
Obrazek

Jaś&Małgosia

Post » Czw cze 03, 2010 19:24 Re: 3 kociaki wyrzucone do brudnego garażu bez światła! 8tyg.DT!

Jaś&Małgosia pisze:Mariolek i Puszek mają już wybrane domki! Udało się ocalić 2 kocie dusze. Ich mama ma wyznaczony termin sterylki :)

To bardzo dobra wiadomość... :)
Obrazek Obrazek

kasia_czy

Od: Pt mar 26, 2010 21:54

Post » Czw cze 03, 2010 19:42 Re: 3 kociaki wyrzucone do brudnego garażu bez światła! 8tyg.DT!

Obrazek

ASK@

Post » Pt cze 04, 2010 23:38 Re: 3 kociaki wyrzucone do brudnego garażu bez światła! 8tyg.DT!

Jaś&Małgosia pisze:Mariolek i Puszek mają już wybrane domki! Udało się ocalić 2 kocie dusze. Ich mama ma wyznaczony termin sterylki :)

super :) kciuki za sterylkę i za domek dla Midii :) :ok: :ok:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

[następna]