ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-help! -dt to życie - maluchy;Endo[*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 01, 2010 14:11 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- pokochaj cudowne biało-rude futerko

Jezeli znajdzie sie taki domek :?: :?: :?: :?: :?: Kotek stary z padaczka wymagajacy opieki itp itd 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Ostatnio jak mnie pytano o Pelcie 3 miesiace temu,to miala jechac do jakiegos odpowiedzialnego domku ale jak wspomnilam ze czasmi nie trafi do kuwetki, to domek nie byl juz odpowiedzialny. Co ja tu bede mowic. Moze jest gdzies taki domek co da jej tylko to co ja moge na dzisiaj, to jedzie od razu.
Pela to jest DAMA
Obrazek Obrazek

ptok

Od: Nie paź 21, 2007 19:20

Post » Wto cze 01, 2010 14:22 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- pokochaj cudowne biało-rude futerko

alessandra pisze:
annskr pisze:B
Czy czarne szczęśliwce mogą trochę wspomóc kropelki dla kociaków z Limanki - na zdjęciu najgorsze oczko, ale i do pozostalych potrzebne nadal leki - do trzech difadiol, do dwóch floksal, do czterech cornergel :?: Tylko dwa oczka z calej szóstki są zdrowe...

Obrazek

Bardzo się wzruszyłam :oops:

a moze taki pomysł- prosze o szybkie wypowiedzi, co o sadzicie :

Pixia przekazauje na potrzebujące koteczki z racji , co bardzo mnie smuci, faktu,ze karmicielka jednak nie chce koteczki wydać, choc stan oczek jest fatalny :( i moze ta właśnie pula pieniązków poszłaby na kociaki, o których mówi annskr? nie wszytskie potrzebujące biedy jetseśmy w stanie wraz z Bazyliszkowa znaleźć po wątkach, dobrze,że takze szukacie potrzebujących- taki wszak jest cel naszego klubu :wink:
Pixia, jesli tylko zajdzie potrzeba i uda sie zabrac kocie, daj znać, proszę

Wydaje mi się, że to jest bardzo dobre zagospodarowanie pieniędzy , kótre póki co nie mogą byc wykorzystane. A u annskr jest sporo oczek do elczenia.
Niech będą piekne. Teraz potrzeba troszke poleczyć a niedlugo juz byloby to napewno trudniejsze. Czas gra wielka role. Niech sie malce leczą i maja szanse na obydwa zdrowe oczka.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Wto cze 01, 2010 14:32 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- pokochaj cudowne biało-rude futerko

alessandra pisze: moze ta właśnie pula pieniązków poszłaby na kociaki, o których mówi annskr?

Jestem za! :)

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto cze 01, 2010 14:34 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- szybciutka decyzja, co robić z finans.

Ptok, domyslam się , jaka to odpowiedzialność i jaką wiedze potrzeba, aby przyjąc tak szczególnego kota-dlatego moja sugestia szła w kierunku ds u Ciebie , no wiesz... :mrgreen:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto cze 01, 2010 14:36 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- pokochaj cudowne biało-rude futerko

ptok pisze:Jezeli znajdzie sie taki domek :?: :?: :?: :?: :?: Kotek stary z padaczka wymagajacy opieki itp itd 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Ostatnio jak mnie pytano o Pelcie 3 miesiace temu,to miala jechac do jakiegos odpowiedzialnego domku ale jak wspomnilam ze czasmi nie trafi do kuwetki, to domek nie byl juz odpowiedzialny. Co ja tu bede mowic. Moze jest gdzies taki domek co da jej tylko to co ja moge na dzisiaj, to jedzie od razu.
Pela to jest DAMA

Trzymam kciuki za domek, na pewno gdzieś taki jest. Sama mam podopiecznego, wydawałoby się że bez szans na adopcje. Po trzech tygodniach okazało się, że jest kobieta która chce przygarnąć kota załatwiającego się pod siebie. Cuda się zdarzają. I na taki cud liczcie.

Co do Iskierki to dam oczywiście znać. A tymczasem zdrówka dla wszystkich podopiecznych klubu.

Pixia

Od: Wto paź 27, 2009 15:22

Post » Wto cze 01, 2010 14:46 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- szybciutka decyzja, co robić z finans.

Tak to jest taki DS niepisany(. Mam jeszcze taka jedna na DT co to jest moim DS Blade) Jest jeszcze inna strona ta parszywa finansowa. Pela codziennie teraz od kilku tygodni byla u weta ( kroplowki leki itp itd). Swoja droga konsultowalo ja 5 wetow. Teraz wyciagalam ja z tego stanu. Mamy tu w Mikolowie tomograf zwierzecy( tak to moge ujac ze robia badania) oprocz Warszawy Wroclawia. Przesadzaja z kasa, masakra, polmiesiecznej podstawowej wyplaty, 8O Jak widzisz Pela puscilaby mnie z torbami i moja bande :ryk:
Obrazek Obrazek

ptok

Post » Wto cze 01, 2010 14:50 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- szybciutka decyzja, co robić z finans.

Pixia dzieki . Tez mam nadzieje mimo tego ze wiem ze szanse sa na poziomie 0 :cry:
Pozdrawiam wszystkie slepaczki, doczytam, Pela wyssala ze mnie wszystkie sily ale nie dam sie doczytam:lol:

JESTEM ZA
Ostatnio edytowano Wto cze 01, 2010 15:18 przez ptok, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

ptok

Post » Wto cze 01, 2010 15:05 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- pokochaj cudowne biało-rude futerko

Bazyliszkowa pisze:
alessandra pisze: moze ta właśnie pula pieniązków poszłaby na kociaki, o których mówi annskr?

Jestem za! :)

i ja!
Obrazek

ksiezna_kluska

Od: Wto lut 03, 2009 17:04

Post » Śro cze 02, 2010 7:21 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- szybciutka decyzja, co robić z finans.

Czy już wiadomo po ile i komu mam przelewać tak konkretnie?
Wczoraj przez całe popołudnie w domu neta nie miałam, bo podobno multimedia w całej Świdnicy wyłączyły internet :evil: a teraz jestem w pracy i nie bardzo mam czas doczytywać i cafać się. Dwa konta dostałam już na pw, jedno zostało wcześniej przelane. Tylko, że nie wiem czy wszyscy mają dostać tak jak dostała Tola po 100 zł?

A jeszcze mi się k...a lodówka zepsuła i musze szukać fachowca, bo nie wiadomo czy freon nie ulotnił się, a lodówka w grudniu skończyła gwarancję oczywiście :twisted: A napełnienie freonem, pod warunkiem że się znajdzie, gdzie jest dziura i ją załata to podobno ok 300-400 złotych, a jak się nie znajdzie przecieku to nową lodówkę trza będzie kupować. A ona ma dopiero 2,5 roku, a używana jest od 1,5 roku :cry:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Śro cze 02, 2010 8:58 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- szybciutka decyzja, co robić z finans.

Chciałam pokazać oczka czarnuszków - dwa zdjęcia z 18 maja i dwa wczorajsze :D

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Śro cze 02, 2010 9:54 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- szybciutka decyzja, co robić z finans.

Miały kociaki szczęście. Oczka pięknie wyglądają :1luvu:
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko

AgaPap

Post » Śro cze 02, 2010 10:11 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- szybciutka decyzja, co robić z finans.

Śliczne oczka ale przydalo by sie jeszcze troszkę dopomóc.
Tak niewiele właściwie trzeba, żeby te oczy uratować a tak szybko można tę szansę zaprzepaścic.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Śro cze 02, 2010 10:44 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- szybciutka decyzja, co robić z finans.

Za te piekne OCZKA :1luvu:
Obrazek Obrazek

ptok

Post » Śro cze 02, 2010 15:13 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- szybciutka decyzja, co robić z finans.

w sprawie wysokości dofinansowania: myśle,że kwota dla kazdego kandydata powinna byc taka sama , jaką otrzymała Tola - 100zł, chyba że z finansów wychodzi , po doładowaniu rezerwy, więcej, wówczas Tola powinna o róznicę wzwyz także otrzymac dodatkową sumę, Aga, ile mamy pieniazków i ile na rezerwe zwykle odkładamy, jakoś procentowo to było, tak?

ile wypadałoby na kandydata po odjęciu tych na rezerwę pieniazków?

Bazyliszku, jak po zmainach wygląda lista kandydatów, prosze, przypomnij, a ja już zgłaszam kandydatów na czerwiec:

maluszki sa jeszcze w lecznicy, nie maja dt, oczka do leczenia, watek i zdjęcia oraz historia ich tutaj:

viewtopic.php?f=13&t=112135&p=6037275#p6037275

annskr, piękna robota, oczka jak nowe :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro cze 02, 2010 15:29 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- szybciutka decyzja, co robić z finans.

No właśnie nie odkładamy procentowo na rezerwę. Przynajmniej za mnie. Raczej ustalamy ile dla kotka jest przyznane i reszta idzie na rezerwę.

alessandra a ty jesteś tutaj czy tam :roll:

AgaPap

[poprzednia][następna]