Adopcje Puchatkowa VI..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 25, 2010 18:00 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. DT na cito dla "'NFO'!!!! s. 51..

Puchatkowo dziękuje mięcie za wpłatę :1luvu:

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Wto maja 25, 2010 20:48 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. DT na cito dla "'NFO'!!!! s. 51..

sebriel pisze:Obrazek

Pucio chwilowo u mnie w DT, w poniedziałek jedzie do właściwego DT :)
dojrzewam do zmiany imienia :twisted: Strasznie mi się nie podoba

Święte słowa - PUCIO go deklasuje i odbiera mu godność :roll:
Znów będę mało political correct - ale on ma wyraźnie negroidalne rysy twarzy i sporo klasy - więc może WONDER ( od Steve'a), albo RAY (Charles) :kotek: :kotek: No bo KING ( od Martin Luther) to chyba byłoby za mocno, co :wink:
Jasmina

Post » Wto maja 25, 2010 20:51 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. DT na cito dla "'NFO'!!!! s. 51..

Rokita, nazywa się Rokita :twisted: Bo ro- Kita :mrgreen: I zostaje "na stały" DT :)
Miau,miau,miau :)

sebriel

Od: Pt mar 13, 2009 11:21

Post » Wto maja 25, 2010 20:54 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. DT na cito dla "'NFO'!!!! s. 51..

sebriel pisze:Rokita

No nie wiem, nie wiem - szerzenie treści SATANISTYCZNYCH :smokin: :smokin: :smokin:
Jasmina

Post » Wto maja 25, 2010 23:23 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. DT na cito dla "'NFO'!!!! s. 51..

IKA 6 pisze:Wstawiam dzisiaj kotkę z hodowli dla której własciciel szuka dobrego domku. To treść meila:
Ja szukam kochającego domu dla kotki perskiej która ma 3 lata ,nie jest wysterelizowana ,zaszczepiona oczywiście ,kotka może iść do domu z dziećmi ale nie koniecznie małymi bo ja dzieci nie mam.ma kontakt z psami i kotami oczywiście,jej upodobanie to jedzenie je wszędzie i w każdej ilości.Szukam jej nowego domu nowy właściciel powinien ponieść koszty sterelizacji (...)

Jeżeli masz kontakt z tym hodowcą to namów go na kastrację kotki PRZED adopcją. Koszty może sobie zwrócić od nowego opiekuna.

Jeżeli wyda z domu niekastrowaną kotkę to potem może (za przeproszeniem) nagwizdać nowemu właścicielowi jeżeli ten nie wykastruje a rozmnoży kotkę.

Uważam, że powinnaś pomagać w adopcjach tym hodowcom, którzy sami dbają by z ich rąk nie wychodziły niekastrowane koty.
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Śro maja 26, 2010 5:24 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. DT na cito dla "'NFO'!!!! s. 51..

bardzo słusznie :)
Serniczek

Post » Śro maja 26, 2010 11:20 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. DT na cito dla "'NFO'!!!! s. 51..

MariaD pisze:
IKA 6 pisze:Wstawiam dzisiaj kotkę z hodowli dla której własciciel szuka dobrego domku. To treść meila:
Ja szukam kochającego domu dla kotki perskiej która ma 3 lata ,nie jest wysterelizowana ,zaszczepiona oczywiście ,kotka może iść do domu z dziećmi ale nie koniecznie małymi bo ja dzieci nie mam.ma kontakt z psami i kotami oczywiście,jej upodobanie to jedzenie je wszędzie i w każdej ilości.Szukam jej nowego domu nowy właściciel powinien ponieść koszty sterelizacji (...)

Jeżeli masz kontakt z tym hodowcą to namów go na kastrację kotki PRZED adopcją. Koszty może sobie zwrócić od nowego opiekuna.

Jeżeli wyda z domu niekastrowaną kotkę to potem może (za przeproszeniem) nagwizdać nowemu właścicielowi jeżeli ten nie wykastruje a rozmnoży kotkę.

Uważam, że powinnaś pomagać w adopcjach tym hodowcom, którzy sami dbają by z ich rąk nie wychodziły niekastrowane koty.

Takiego meila wysłałam jeszcze przed wstawieniem kotki na Puchatkowo. Otrzymałam juz wiadomość że przeprasza i nie pomyślał o tym. Wysterylizuje przed oddaniem.
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Sob maja 29, 2010 3:35 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. DT na cito dla "'NFO'!!!! s. 51..

Chciałam się pożegnać ze Wszystkimi i życzyć długiego i skutecznego działania na wątku. Pozdrowienia :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jasmina

Post » Sob maja 29, 2010 4:38 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. DT na cito dla "'NFO'!!!! s. 51..

Jasmina pisze:Chciałam się pożegnać ze Wszystkimi i życzyć długiego i skutecznego działania na wątku. Pozdrowienia :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Jak to 'pożegnać'?
Mam nadzieję, że nie na stałe.. :?
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Sob maja 29, 2010 4:43 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

aamms pisze:W schronisku w Radomiu siedzi takie cudo..
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Nie wiem w jakim jest wieku i nie wiem czy kastrowany.. za to chyba jest problem z oczami.. są podejrzenia, że nie widzi..
prosiłam o zrobienie badań krwi pod kątem nerek.. to tak po doświadczeniach z moim Puchatkiem, u której PNN spowodowało utratę wzroku..
Obiecałam, że Puchatkowo sinansuje te badania krwi..
Jak tylko będę znała nr konta, to kasa zostanie wysłana..

No i baaardzo potrzebny jest chociaż DT dla kicia.. :oops:

Dostałam informację, że kocio za TM.. :crying:

aamms

Post » Sob maja 29, 2010 5:30 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. DT na cito dla "'NFO'!!!! s. 51..

Jasmina pisze:Chciałam się pożegnać ze Wszystkimi i życzyć długiego i skutecznego działania na wątku. Pozdrowienia :1luvu: :1luvu: :1luvu:

brak zgody -nie przyjeto do wiadomości-Sernik :evil:
Jasmina natychmiast mie tu wracać,bo jak ja Ciebie "pozdrowię"...... :evil:
Serniczek

Post » Sob maja 29, 2010 5:59 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. DT na cito dla "'NFO'!!!! s. 51..

Serniczek pisze:

brak zgody -nie przyjeto do wiadomości-Sernik :evil:
Jasmina natychmiast mie tu wracać,bo jak ja Ciebie "pozdrowię"...... :evil:

O, to! To!
A ja Ci pomogę.. :twisted:

Jasmina, nie wygłupiaj się.. :crying:

aamms

Post » Sob maja 29, 2010 6:06 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

a może Jasmina chciała napisać "przeżegnać" a nie "pożegnać"-wszak Pacierzanką będąc czynność ta jest codziennością......chcę wiedzieć o co sie rozchodzi Jasmina..... :evil:
Serniczek

Post » Sob maja 29, 2010 6:07 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

Raczej pożegnać. Napisała mi, że odchodzi z forum :(

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Sob maja 29, 2010 6:09 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

dlaczego??????cos jej zrobiłysmy???? :crying:
Kurde i co teraz??? Ja ja tak luuuubię....... :cry:
Serniczek

[poprzednia][następna]