Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
IKA 6 pisze:Wstawiam dzisiaj kotkę z hodowli dla której własciciel szuka dobrego domku. To treść meila:
Ja szukam kochającego domu dla kotki perskiej która ma 3 lata ,nie jest wysterelizowana ,zaszczepiona oczywiście ,kotka może iść do domu z dziećmi ale nie koniecznie małymi bo ja dzieci nie mam.ma kontakt z psami i kotami oczywiście,jej upodobanie to jedzenie je wszędzie i w każdej ilości.Szukam jej nowego domu nowy właściciel powinien ponieść koszty sterelizacji (...)
MariaD pisze:IKA 6 pisze:Wstawiam dzisiaj kotkę z hodowli dla której własciciel szuka dobrego domku. To treść meila:
Ja szukam kochającego domu dla kotki perskiej która ma 3 lata ,nie jest wysterelizowana ,zaszczepiona oczywiście ,kotka może iść do domu z dziećmi ale nie koniecznie małymi bo ja dzieci nie mam.ma kontakt z psami i kotami oczywiście,jej upodobanie to jedzenie je wszędzie i w każdej ilości.Szukam jej nowego domu nowy właściciel powinien ponieść koszty sterelizacji (...)
Jeżeli masz kontakt z tym hodowcą to namów go na kastrację kotki PRZED adopcją. Koszty może sobie zwrócić od nowego opiekuna.
Jeżeli wyda z domu niekastrowaną kotkę to potem może (za przeproszeniem) nagwizdać nowemu właścicielowi jeżeli ten nie wykastruje a rozmnoży kotkę.
Uważam, że powinnaś pomagać w adopcjach tym hodowcom, którzy sami dbają by z ich rąk nie wychodziły niekastrowane koty.
Jasmina pisze:Chciałam się pożegnać ze Wszystkimi i życzyć długiego i skutecznego działania na wątku. Pozdrowienia![]()
![]()
aamms pisze:W schronisku w Radomiu siedzi takie cudo..
Uploaded with ImageShack.us
Nie wiem w jakim jest wieku i nie wiem czy kastrowany.. za to chyba jest problem z oczami.. są podejrzenia, że nie widzi..
prosiłam o zrobienie badań krwi pod kątem nerek.. to tak po doświadczeniach z moim Puchatkiem, u której PNN spowodowało utratę wzroku..
Obiecałam, że Puchatkowo sinansuje te badania krwi..
Jak tylko będę znała nr konta, to kasa zostanie wysłana..
No i baaardzo potrzebny jest chociaż DT dla kicia..
Jasmina pisze:Chciałam się pożegnać ze Wszystkimi i życzyć długiego i skutecznego działania na wątku. Pozdrowienia![]()
![]()
Serniczek pisze:Jasmina pisze:Chciałam się pożegnać ze Wszystkimi i życzyć długiego i skutecznego działania na wątku. Pozdrowienia![]()
![]()
brak zgody -nie przyjeto do wiadomości-Sernik
Jasmina natychmiast mie tu wracać,bo jak ja Ciebie "pozdrowię"......
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot] i 45 gości