BANDA KULAWEGO -

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 25, 2010 21:48 Re: BANDA KULAWEGO - teraz Milusia.

a co to jest? 8O
varia, bierz poprawkę, że ja jestem w wieku emerytalnym :mrgreen:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Wto maja 25, 2010 21:48 Re: BANDA KULAWEGO - teraz Milusia.

Femka pisze:
mimbla64 pisze:Wygral i mial sporo fanek w Polsce. :mrgreen:
ale fanek w sensie, że muzyk czy że ciacho? I czy w ogóle on jest ciacho, bo ja go tylko słyszałam.

A prosze Cię bardzo: oto sliczny Olek:
http://www.youtube.com/watch?v=-8JRtGMBUz0
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Wto maja 25, 2010 21:55 Re: BANDA KULAWEGO - teraz Milusia.

no nie no, przecież to dzieciak jest
w dodatku taka bardziej laleczka
:ryk:
Obrazek

Femka

Post » Śro maja 26, 2010 20:40 Re: BANDA KULAWEGO - teraz Milusia.

Femka pisze:moś, a to nie w zeszłym roku wygrał Eurowizję niejaki Aleksander Rybak? Ostatnio kupiłam jego płytę taką skoczno-nabożną, ze skrzypeczkami. Do jazdy samochodem i wycia w aucie idealna :lol:

Jesli to ten co na łyzwach jezdzil podczas spiewania, to dobrze ze tego nie widzialas..stanowczo lepiej sluchac..chociaz w tym roku to juz przywalili rowno- rzadko kto spiewal czysto :twisted:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Śro maja 26, 2010 21:14 Re: BANDA KULAWEGO - teraz Milusia.

Witam,
Miluśka była dzisiaj na kolejnej kontroli brzucha i kupy. Zapalenia nie ma. Wetka określiła stan jelit jako bez zarzutu i tak trzymać. W jelicie cienkim mięciutka masa pokarmowa, jelito grube albo czyste zupełnie albo z kupą niewyczuwalną.
Niestety, wetka zabroniła mi podawać jej (w ramach zmiękczania0 whiskasa. Nie przy podwyższonej kreatyninie. Wprawdzie ona dalej nie wierzy, że w przyszłym tygodniu wynik się powtórzy (w każdym razie wątpi, żeby tak wysoka kreatynina się utrzymała), to dmuchać na zimne nie zaszkodzi. Zatem Milusia wraca do mięsa, z tym, że tylko najszlachetniejsze gatunki ze względu na wątrobę.

U mnie dzień nie tyle nerwowy, co wk...cy do nieprzytomności. Po pierwsze dziunie w firmie klienta, które uznały, że wszystko wiedzą lepiej. I wytłumacz to kretynce, że to, co jej się wydaje, nie jest potwierdzoną wiedzą.
Po drugie mam na stałe dwie firmy cateringowe, w których zamawiam obiad, a dzisiaj zostałam bez obiadu, bo w jednej przez 20 minut nikt nie odbierał telefonu 8O , a w drugiej... zamówienie przyjęli, a mnie się tuż przed wyjściem z pracy przypomniało, że miałam obiad zjeść (jakieś półtorej godziny po złożeniu zamówienia, firma jest jeden przystanek autobusowy od mojej pracy). Dzwonię tam i dowiaduję się, że kierowca już wyjechał i zaraz będzie, tylko zatankuje po drodze. Podziękowałam dziuni i pożegnałam się ostatecznie z firmą. Ale zostałam bez obiadu.
Gdy jechałam do domu jakiś wiekowy dziadzio zajechał mi drogę tak, że naprawdę nie mam pojęcia, jak go nie skasowałam. Pogratulowałam mu, że Darwin by się ucieszył z jego istnienia (mój popisowy numer), ale popsuł mi całą zabawę, bo nie zrozumiał :evil:

A teraz siedzę w domu i ryczę. Bo już nie mam siły radzić sobie z moim rozregulowanym organizmem, w którym wszystko uznało za stosowne funkcjonować na własnych zasadach.

Jeśli kiedyś komuś z Was przyjdzie do głowy rzucać palenie, to gorąco zachęcam. Ale równie gorąco odradzam gwałtowne, z dnia na dzień pożegnanie nałogu.
Niech mnie ktoś przytuli, pocieszy. To jeden z tych dni,kiedy mi strasznie źle na świecie.
Obrazek

Femka

Post » Czw maja 27, 2010 7:33 Re: BANDA KULAWEGO - teraz Milusia.

Ponieważ kolejki do przytulania wczoraj nie było, dzisiaj strzelam fochem i w dobrym nastroju zmierzam w kierunku miejsca zatrudnienia :twisted:
Obrazek

Femka

Post » Czw maja 27, 2010 8:18 Re: BANDA KULAWEGO - teraz Milusia.

Femka pisze:no nie no, przecież to dzieciak jest

Jakby to... Głośnia jeszcze szczenięca, barwa niewykształcona, z czystością dźwięku ma chłopczyk czasem problem. Śliczny dzieciak, ale trochę za cukierkowaty. Za to tych trzech skubańców w tle... Fajna choreografia.
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Czw maja 27, 2010 9:03 Re: BANDA KULAWEGO - teraz Milusia.

Femka pisze:Ponieważ kolejki do przytulania wczoraj nie było, dzisiaj strzelam fochem i w dobrym nastroju zmierzam w kierunku miejsca zatrudnienia :twisted:

Femko bym Cię przytuliła wczoraj, ale zbawiałam świat łapiąc koty na bazarku. :mrgreen: :wink:

Trzymaj się ciepło i zdrowo. :ok:
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Czw maja 27, 2010 9:48 Re: BANDA KULAWEGO - teraz Milusia.

Femus Slonce, ja Cie przytulam 8)

wczoraj tez mialam kryzys swiatopogladowy :? mimo ze palenia nie rzucam :roll: zly dzien byl wczoraj...

mam nadzieje, ze dzis bedzie lepiej :ok:
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Czw maja 27, 2010 9:58 Re: BANDA KULAWEGO - teraz Milusia.

kinga w. pisze:
Femka pisze:no nie no, przecież to dzieciak jest

Jakby to... Głośnia jeszcze szczenięca, barwa niewykształcona, z czystością dźwięku ma chłopczyk czasem problem. Śliczny dzieciak, ale trochę za cukierkowaty. Za to tych trzech skubańców w tle... Fajna choreografia.

skupiłam się na obserwacjach dzieciaczka i umknęły mi postacie tańczące. W wolnej chwili sprawdzę :lol:
Dla mnie stanowczo za bardzo cukierkowaty. Ale ja to w ogóle mam skrzywienia. Od lat umieram wzdychając do największych brzydot tego świata (ale za to z ostrymi rysami :wink: )
Obrazek

Femka

Post » Czw maja 27, 2010 9:59 Re: BANDA KULAWEGO - teraz Milusia.

mimbla64 pisze:
Femka pisze:Ponieważ kolejki do przytulania wczoraj nie było, dzisiaj strzelam fochem i w dobrym nastroju zmierzam w kierunku miejsca zatrudnienia :twisted:

Femko bym Cię przytuliła wczoraj, ale zbawiałam świat łapiąc koty na bazarku. :mrgreen: :wink:

Trzymaj się ciepło i zdrowo. :ok:

boszszswz, przegrywam nawet z kotami bazarkowymi :mrgreen:
Obrazek

Femka

Post » Czw maja 27, 2010 10:03 Re: BANDA KULAWEGO - teraz Milusia.

Adrianapl pisze:Femus Slonce, ja Cie przytulam 8)

wczoraj tez mialam kryzys swiatopogladowy :? mimo ze palenia nie rzucam :roll: zly dzien byl wczoraj...

mam nadzieje, ze dzis bedzie lepiej :ok:

no u mnie już stanowczo lepiej
pewnie Twoje kciuki pomogły :1luvu:

Za to Milusia znowu ma twardą kupę tuż przy wylocie. Ja już nie wiem. Wieczorem dostała lactulozy. Niby normalnie. W jelitach był podręcznikowy porządek. I nagle dzisiaj...
Muszę wetkę zapytać, czy heparegen (teraz kotka to dostaje na wątrobę) może na przykład zagęszczać kupę.
Obrazek

Femka

Post » Czw maja 27, 2010 14:21 Re: BANDA KULAWEGO - teraz Milusia.

Femcia nie rycz mala.

Sraj Milusia bo normalnie Twoja duza bedzie miec omamy gownianne.
Kciuki za kupe
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Czw maja 27, 2010 19:28 Re: BANDA KULAWEGO - teraz Milusia.

Kciuki za kupe i przyszlam przytulic..lepiej pozno niz wcale :roll:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw maja 27, 2010 19:38 Re: BANDA KULAWEGO - teraz Milusia.

mos przyszla przytulic kupe? 8O :|
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

[poprzednia][następna]