pamiętnik Agusi - Agusia nie zyje [*]

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon maja 24, 2010 7:25 Re: pamiętnik Agusi, potrzebny dom wychodzący dla Poldka

zabers pisze:
muac pisze:Killatha jestes wielka i nie mam tu na mysli kilogramow :D :1luvu:

Amen. :ok:

Pogromczyni dzikich bestii w akcji :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

siasia1981

Od: Śro lut 25, 2009 8:45

Post » Pon maja 24, 2010 11:03 Re: pamiętnik Agusi, potrzebny dom wychodzący dla Poldka

Ja to bym się najchętniej pod ziemie zapadła za to zachowanie Poldka :oops: :oops: :oops:

Pierwsze ogłoszenia Poldka, robiłam w kolejności, w jakiej wyświetlają sie strony w wyszukiwarkach. Jeśli mozecie polecić jeszcze jakieś portale, z których jest odzew, to proszę piszcie Dziewczyny.

1. http://www.adopcjakota.pl/adopcja-kota- ... ,Lw==.html
2. na str. adopcje.org ogłoszenie czeka na akceptację
3. http://www.morusek.pl/ogloszenie/21805/podglad/
4. http://www.koty.pl/adopcje/art1795,poldek.html
5. http://www.doadopcji.pl/ogloszenie/2180 ... ej-szansy/
6. adopcje/profil.php?p=5985
7. http://www.e-zwierzak.pl/oddam/0,1,0,0,0,0/12425/
8. http://animalia.pl/ogloszenia.php?ogloszenie=29764
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Pon maja 24, 2010 20:22 Re: pamiętnik Agusi, potrzebny dom wychodzący dla Poldka

Drogi pamiętniczku
Poldek dzisiaj pozwalał się miziać po policzku 8O Duża była zachwycona
a ja kichnęłam i Duża się bardzo zmartwiła
Duża dzisiaj robiła "wielkie porządki", pomagałyśmy jej w trójkę bardzo skrupulatnie, do porządkowania zostało i na następne dni
porządki będą naprawdę bardzo WIELKIE, już się o to postarałyśmy :twisted:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Pon maja 24, 2010 20:31 Re: pamiętnik Agusi, potrzebny dom wychodzący dla Poldka

Wypaliłam z tą karmą, ale po głębszej lekturze wątku, to chyba tylko czas i morze cierpliwości mogą tu coś zdziałać.
A, i czy nadal potrzebujesz Melisy? Jakoś tak się to przewijało w tej historii. Bo taką bardzo esencjonalną mogę dostarczyć 8).

megan72

Od: Śro kwi 18, 2007 12:41

Post » Pon maja 24, 2010 21:16 Re: pamiętnik Agusi, potrzebny dom wychodzący dla Poldka

w stosunku do Poldka powoli wypróbowuję wszystko co przyjdzie mi do głowy
wszystkie rady mile widziane bo moja głowa czasami pęka w szwach :lol:
a Melisa..... jest absolutnie piękna i cudowna, tylko w obecnej sytuacji chyba byłaby nadmiarem szczęścia :wink:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Post » Pon maja 24, 2010 22:39 Re: pamiętnik Agusi, potrzebny dom wychodzący dla Poldka

milenap pisze:Pierwsze ogłoszenia Poldka, robiłam w kolejności, w jakiej wyświetlają sie strony w wyszukiwarkach. Jeśli mozecie polecić jeszcze jakieś portale, z których jest odzew, to proszę piszcie Dziewczyny.

viewtopic.php?f=1&t=87532
(to wątek ze spisem portali ogłoszeniowych)
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Wto maja 25, 2010 20:22 Re: pamiętnik Agusi, potrzebny dom wychodzący dla Poldka

Drogi pamiętniczku
Dzisiaj był bardzo senny dzień. Nawet Duża patrzyła tęsknym wzrokiem w kierunku łóżka.
Z popołudniowej drzemki nic nie wyszło bo musiała skończyć "wielkie" porządki, dzisiaj już mniej pomagałyśmy.
Duża patrzy z niepokojem na Poldka czy nie zaraził się ode mnie. Ale Poldek chyba jest zdrowy. Duża znowu odgraża się, ze zabierze go do weta, tym razem na szczepienie. Czy kota można szczepić jak jest uśpiony? .... nie wiem. Na żywca Poldek napewno na takie numery wetowi nie pozwoli.

Killatha

Post » Śro maja 26, 2010 12:13 Re: pamiętnik Agusi, potrzebny dom wychodzący dla Poldka

Dzięki zabers :D od Killathy też mam już spis portali. Ja wyszłam od strony osoby szukajacej kota, tzn. powpisywałam w wyszukiwarke takie hasła, jakbym chciała znaleźć kota (a nie chce :twisted: :wink: ) i zaczęłam od tych stron, które się wyświetlają, jako pierwsze.

Agusiu, Wy już moze Dużej nie pomagajcie sprzątać, ja wiem, ze to duża pokusa i bardzo chcecie być miłe, ale chyba jednak bez Was pójdzie szybciej :wink:

milenap

Post » Śro maja 26, 2010 14:29 Re: pamiętnik Agusi, potrzebny dom wychodzący dla Poldka

milenap pisze:Agusiu, Wy już moze Dużej nie pomagajcie sprzątać, ja wiem, ze to duża pokusa i bardzo chcecie być miłe, ale chyba jednak bez Was pójdzie szybciej :wink:

Koniecznie nie pomagajcie. Jak mi trzy jędze poustawiały dobytek z rozmontowanych szafek kuchennych przez dwie noce, to potem dobę się orientowałam co gdzie jest.

megan72

Od: Śro kwi 18, 2007 12:41

Post » Śro maja 26, 2010 21:22 Re: pamiętnik Agusi, potrzebny dom wychodzący dla Poldka

Chyba cos dziewczyny tam wykombinowały, skoro taka cisza :roll:

milenap

Post » Czw maja 27, 2010 8:14 Re: pamiętnik Agusi, potrzebny dom wychodzący dla Poldka

1. dotykam noska Poldka i on nie syczy 8O
2. Agusia chyba faktycznie troszkę przytyła, ale dostaje dwa razy taka porcję jak pozostałe dziewczynki
3. ja muszę wszędzie zabierać aparat, do wanny i łóżka też :twisted: dzisiaj obudziłam się pod kłębem futra, złożonym z trzech kocic wzajemnie myjących się :lol: gdy zauważyły, że już się obudziłam to miałam kłąb futra oblizujący mnie i domagający się mizianek
na dzisiaj zaplanowane przebieranie pościeli :lol: oj będzie się działo

Killatha

Post » Czw maja 27, 2010 8:28 Re: pamiętnik Agusi, potrzebny dom wychodzący dla Poldka

Za postępy Kocurka trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:

Pamiętnik Agusi jest super! :D
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Czw maja 27, 2010 8:32 Re: pamiętnik Agusi, potrzebny dom wychodzący dla Poldka

Killatha pisze:1. dotykam noska Poldka i on nie syczy 8O

Są postępy, jest impreza... :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Killatha wiedziałam, że w końcu uda Ci się dotrzeć do Poldka. Anioł z Ciebie, nie kobitka :aniolek:
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

siasia1981

Od: Śro lut 25, 2009 8:45

Post » Czw maja 27, 2010 17:40 Re: pamiętnik Agusi, potrzebny dom wychodzący dla Poldka

Drogi pamiętniczku
Duża uparła się, że zrobi z Poldka miziaka. Myślę, że jeszcze upłynie dużo czasu zanim będzie miała tego faceta w łóżku :wink: ale chyba jest na dobrej drodze bo Poldek nawet za bardzo nie krzywi się na dotykanie policzków. Inna sprawa, że Duża miźnie go raz i drugi, a potem zaraz cofa rękę zanim Poldek zdąży się oburzyć. W efekcie Poldek nawet nie zasyczy chociaż widać, że towarzystwa Dużej za bardzo nie lubi.
Dzisiaj Duża miała dzień urlopu. Fajnie było się razem rano wylegiwać. Byłyśmy na łóżku wszystkie trzy i Agatka mnie myła. A potem Agatka umyła buzie Dużej, a ja wsadziłam dużej ogon do nosa. Malwinka też umyła Dużą, ale Malwinka zabrała się za rękę. No w końcu ręce też trzeba myć. Potem Duża pojechała do dentysty i na zakupy. Żebyśmy nie czuły się pokrzywdzone kupiła nam puszeczkę gourmeta diamant z kurczakiem. Dobry był. Musze poprosić Dużą żeby kupowała go częściej.

Killatha

Post » Czw maja 27, 2010 17:58 Re: pamiętnik Agusi, potrzebny dom wychodzący dla Poldka

trafiła do mnie informacja o psiej biedzie http://siepomaga.pl/f/dla-braci-mniejszych/c/156

Killatha

[poprzednia][następna]