Sonia,syberyjska(?) szylkretka bez ogonka.W domu!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 22, 2010 21:28 Re: Sonia,syberyjska(?) szylkretka bez ogonka szuka domu.

Killatha Dziekuje za wklejenie zdjec:)

milamila

Od: Czw maja 13, 2010 12:54

Post » Sob maja 22, 2010 21:48 Re: Sonia,syberyjska(?) szylkretka bez ogonka szuka domu.

Przepraszam :oops: , bo Sonia to dama, Syberyjka i Europejczyk, tak w ksiazeczce od weterynarza Franek na zapisane :D

milamila

Post » Sob maja 22, 2010 21:56 Re: Sonia,syberyjska(?) szylkretka bez ogonka szuka domu.

Europejczyk to brzmi dumnie.A Sonia tylko w TYPIE syberyjska,bo rodowodu brak,co mi zupełnie nie przeszkadza.Oboje piękni.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Nie maja 23, 2010 0:35 Re: Sonia,syberyjska(?) szylkretka bez ogonka szuka domu.

chwilę tu nie zaglądałam, a tu takie wieści..
strasznie się cieszę, że Sońka cała i zdrowa (może ona wycofuje jak mój Hasan - trochę źle albo boli i zaraz mamy katatonię+spadek formy :evil: )
no i oczywiście cieszę się, że ma super domek :D :D :D

OT u mnie chwilowo ten kawaler:
viewtopic.php?f=1&t=111071&start=90

a co Ewar u kotki z przystanku?
jest bezpieczna? z małymi to nie ma szansy uciekać przed wodą :cry:
z innej beczki skoro nie ma talonów to może zebrać pieniążki na sterylkę i ciachnąć dziewczynkę (jest np. kasa kastracyjna, może zrzutkę i bazarek jakiś uskutecznić), bo biedulka do października zdąży ze 3 razy "obrócić" .. :cry: a potem zimy nie przeżyje!
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Nie maja 23, 2010 6:32 Re: Sonia,syberyjska(?) szylkretka bez ogonka szuka domu.

Rakea,dzięki za odwiedziny.Nie wiedziałam,że masz tymczasa :oops: Zaraz czytam.
Nie wiem,dlaczego z Sonią tak się stało.Już jest dobrze,właśnie teraz zawzięcie się myje.Nie je jednak dużo,ale jest lepiej niż było.Straszny miziak z niej.A może będzie tak jak Zuzia z Hasanem ? Ale byłoby fajnie.Franek taki przystojny!
Kotka z przystanku ma zapewnioną przyszłość :lol: .Zabieram jej dwa kociaki,a p.Małgosia z TSPZ jednego i wysterylizuje mamę.Tak się umówiłyśmy.Zawożę co tydzień kotce trochę dobrego jedzenia,musi przecież wykarmić maluszki,sama to jeszcze dziecko.Jest urocza,śliczna.Pani,u której jest mówiła,że nie podobają się jej uszka kotki i że obejrzy je weterynarz,kiedy przyjedzie szczepić psy.To niezwykłe jak na warunki wiejskie.Mam tylko nadzieję,że nie wpadnie pod samochód,ona mieszka przy baaardzo ruchliwej ulicy.Ona jednak trzyma się domu.Cóż, nie można więcej zrobić.Dzięki bardzo za ofertę pomocy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ewar

Post » Nie maja 23, 2010 8:34 Re: Sonia,syberyjska(?) szylkretka bez ogonka szuka domu.

Ooo. Muszę poczytać o Zuzi i Hasanie.
Ewo, Franciszek, jak przystało na mężczyznę już przygotowuje miejsce dla Soni, muszę więc Cię zapytać na czym śpi Sonia?
To ma być domek czy posłanie?

milamila

Post » Nie maja 23, 2010 9:19 Re: Sonia,syberyjska(?) szylkretka bez ogonka szuka domu.

a mieszkanką jakiej miejscowości stanie się Sonia??

velvet

Od: Wto kwi 11, 2006 16:27

Post » Nie maja 23, 2010 11:01 Re: Sonia,syberyjska(?) szylkretka bez ogonka szuka domu.

Tym razem Kraków,nie Warszawa.

ewar

Post » Nie maja 23, 2010 17:08 Re: Sonia,syberyjska(?) szylkretka bez ogonka szuka domu.

ewar pisze:A może będzie tak jak Zuzia z Hasanem ? Ale byłoby fajnie.Franek taki przystojny!

albo jak Pola z Nockiem u felisaquatica :mrgreen:
(wrzucę trochę Zuziowych nowych zdjęć na jej wątek)

:1luvu: dobrze, że Mała Mama będzie wysterylkowana...taka szkoda później tych ślepinekjak chorują albo "dobrzy" ludzie się nimi zaopiekują.. :cry:
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Nie maja 23, 2010 17:52 Re: Sonia,syberyjska(?) szylkretka bez ogonka szuka domu.

Przepraszam,że nie odpowiadam od razu,mam trochę zajęć.Milamila,Sonia dostanie swój koszyk w wyprawce.Nie ma co kupować na zapas, bo potem z drapakami nie ma co zrobić,a piękne posłanko nie wzbudza kociego zainteresowania...itd.Kupuję zabawki według własnego gustu,a przebojem okazuje się ucięta sznurówka.
Rakea,bardzo poproszę o zdjęcia.Na wątek Poli też wchodzę i jestem zachwycona.

ewar

Post » Nie maja 23, 2010 18:38 Re: Sonia,syberyjska(?) szylkretka bez ogonka szuka domu.

już mówiłam Ewar, że Franek jest piękny i bardzo dobry
wstawienie takich zdjęć było sama przyjemnością
zastanawiam się kiedy mój Poldek "dojrzeje" do kontaktów z człowiekiem
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Nie maja 23, 2010 20:26 Re: Sonia,syberyjska(?) szylkretka bez ogonka szuka domu.

Tak po cichutku spytam - czy nie pora na zmianę tytułu wątku? :mrgreen:
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Nie maja 23, 2010 21:14 Re: Sonia,syberyjska(?) szylkretka bez ogonka szuka domu.

póki nie będzie u siebie to lepiej nie :mrgreen:
ja tam przesądna nie jestem ale ....... :wink:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Pon maja 24, 2010 11:02 Re: Sonia,syberyjska(?) szylkretka bez ogonka szuka domu.

Killatha , masz ode mnie wielkiego buziaka.
Ja też nie mogę się doczekać. Wszystko zależy od Ewy i Soni.
Wyobraźcie sobie, w sobotę kupiłam siatkę a mąż nawet wiertarkę, ale jak zobaczył zabezpieczenie balkonu u Ewar na zdjęciach, powiedział, że czarną się wykorzysta do czegoś, a ja mam zdobyć taką jak ma Ewa. Pomocy.
A i czy mąż to TŻ?

milamila

Post » Pon maja 24, 2010 11:35 Re: Sonia,syberyjska(?) szylkretka bez ogonka szuka domu.

TŻ- Towarzysz(ka) Życia.Mąż spełnia ten warunek.

ewar

[poprzednia][następna]