Widmo powodzi zostało całkowicie zażegnane

Atenka w poniedziałek jedzie na ściąganie szwów ,łazi w tym kaftaniku do tyłu jak rak

Pięknie pożera wszystko co jest do pożarcia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MariaD pisze:O, moja sympatia Antonio.![]()
Ile on już mierzy długości?
Jasmina pisze:Puk, puk - nooooo, tym Antoniem to mnie Sz.P. Kasiunia zaskoczyła![]()
![]()
![]()
A taka się wydawała NORMALNA ( w sensie, że 30 kotów to O'K, ale wążżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżż
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
kasiunia773 pisze:Jutro Atenka jedzie na ściąganie szwów![]()
A Herunia na usunięcie 2 zębów ,niestety leki nie pomogły i na przyzębiach zrobiły się paskudne krwawiące owrzodzenia![]()
Nie będę już jej męczyć ,myślałam że uda się te zęby uratować ,ale jak to mówią -Nadzieja matka głupich![]()
Ja też mam trochę problemówzaczęły mi pękać naczynka w oczach
właśnie wczoraj jedno puściło i dzisiaj wyglądam jakby mi ktoś przyp*******lił ,miałam już podobne problemy w zeszłym roku ,podleczyłam i myślałam że mam to za sobą
niestety .....
trawa11 pisze:kasiunia773 pisze:Jutro Atenka jedzie na ściąganie szwów![]()
A Herunia na usunięcie 2 zębów ,niestety leki nie pomogły i na przyzębiach zrobiły się paskudne krwawiące owrzodzenia![]()
Nie będę już jej męczyć ,myślałam że uda się te zęby uratować ,ale jak to mówią -Nadzieja matka głupich![]()
Ja też mam trochę problemówzaczęły mi pękać naczynka w oczach
właśnie wczoraj jedno puściło i dzisiaj wyglądam jakby mi ktoś przyp*******lił ,miałam już podobne problemy w zeszłym roku ,podleczyłam i myślałam że mam to za sobą
niestety .....
O , to Atenka bedzie przeszcześliwa ,że w koncu kubraka się pozbędzie![]()
![]()
![]()
Ale Herunia znowu bidna będzie,a zostaną jej jeszcze jakies zabki?
Na te oczka to powinnas więcej rutinoscorbimu łykać , to podobno zapobiegawczo pomaga![]()
trzymam kciuki za jutro![]()
![]()
kasiunia773 pisze:Rutinoscorbin to ja łykam Trawko ,tylko w moim przypadku to g****o dajeU mnie dochodzi jeszcze ciśnienie w oczach
chociaż prawdę mówiąc jestem niskociśnieniowiec
![]()
Atenka już się przyzwyczaiła do kubraczkaA Herunia już ma niewiele zębów
ale jeżeli te zapalenia dziąseł będą się powtarzać to podejmę decyzję o usunięciu wszystkich
Niestety Herunia nie jest zdrowym kotem ,każde podawanie leków osłabia jaj schorowane ciałko
![]()
A gdyby jeszcze zmiany rakowe się odnowiły.....
trawa11 pisze::ok:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 94 gości