kociczka39 pisze:Powrót do domu
hehehe, dzis ciuszki nieco za duze ale miesiac, dwa i juz moge sie w to nie miescic hehe

Moderator: Estraven
kociczka39 pisze:Powrót do domu

Kociara82 pisze:co do wygladu noworodkow...faktycznie, nie kazde dziecko jest ladne, bo przeciez wymeczone po porodzie, pomarszczone, opuchniete czasem... A jednak dla kazdej matki jej dziecko jest najpiekniejsze na swiecie
kociczka39 pisze:Z góry Was kochani przepraszam że nie na wszystkie posty odpiszę,ale korzystam z każdej możliwej okazji,żeby chociaż słówko pisnąć,ale w najbliższym czasie będzie lepiej
Zwlaszcza, ze jeszcze masz problem z siedzeniem. Przeca wszyscy rozumieja sytuacje i nie wymagamy niczego od ciebie 
trawa11 pisze:
no to odetchnęłam z ulgą ,ze nie jest zazdrosna![]()
![]()
trawa11 pisze:
O jak się za tobą Myszeczko stęskniłam![]()
![]()
![]()
![]()
trawa11 pisze:
jejciu , sama słodycz z tej kochanej kruszynki![]()
![]()
![]()
trawa11 pisze:
no , nikt nie mowił ,ze wychowanie dziecięcia należy do łatwych rzeczy.to strasznie cieżka i wyczerpujaca praca,ale jednocześnie dajaca tyle radosci
![]()
![]()
Kociara82 pisze:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moja najukochansza kiciusiaMoja Myszeczka
Moje kochanie slodkie, najdrozsze
Strasznie za Toba tesknilam, skarbie
A spojrzenie faktycznie takie madre ma i takie dumne... Slicznosci moje
Mizi mizi mizi mizi mizi mizi mizi mizi mizi mizi mizi mizi mizi mizi mizi mizi :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
Kociara82 pisze:
hehehe, dzis ciuszki nieco za duze ale miesiac, dwa i juz moge sie w to nie miescic heheNo tak, inaczej byc nie moglo, nawet na ciuszkach kotek musi byc
Kociara82 pisze:kociczka39 pisze:Z góry Was kochani przepraszam że nie na wszystkie posty odpiszę,ale korzystam z każdej możliwej okazji,żeby chociaż słówko pisnąć,ale w najbliższym czasie będzie lepiej
sis, za nic nie przepraszaj, bedziesz miala czas i sily, to bedziesz wpadac, to zrozumiale. A jak nie dasz rady to nie szkodzi nic.Zwlaszcza, ze jeszcze masz problem z siedzeniem. Przeca wszyscy rozumieja sytuacje i nie wymagamy niczego od ciebie
A swoja droga, masz teraz jeszcze jedna Myszke![]()
annette88 tak bylo jest i bedzie zawsze
maciejowa pisze:Cześć kochana! Przepraszam, że wczoraj nie odpisałam na sms, ale akurat byłam zajęta babcią, a później wyszło mi z głowyCieszę się, że już jesteście w domku w komplecie
Jako wciąż praktykująca mamą służę poradą w każdej chwili
moge liczyć jakby cośKociara82 pisze:kociczka39 pisze:Powrót do domu
hehehe, dzis ciuszki nieco za duze ale miesiac, dwa i juz moge sie w to nie miescic heheNo tak, inaczej byc nie moglo, nawet na ciuszkach kotek musi byc

Użytkownicy przeglądający ten dział: magnolia.bb i 32 gości