moje trzy Piranie i ja...

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro maja 19, 2010 11:34 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

monia3a pisze:
lusesita pisze:Basicadwie rady: albo mikstura z czosnku, albo dobra i mocna naleweczka, co zabije wszelkie zarazki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Albo Janka do wygrzania :mrgreen:

Basica tylko kotów nie zaraź :ryk:

dawaj Moniś chłopa do wygrzania...bo zapaszek czosnku...hhhmmmmm.... taki sobie :roll:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Śro maja 19, 2010 15:39 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

Basica pisze:
monia3a pisze:
lusesita pisze:Basicadwie rady: albo mikstura z czosnku, albo dobra i mocna naleweczka, co zabije wszelkie zarazki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Albo Janka do wygrzania :mrgreen:

Basica tylko kotów nie zaraź :ryk:

dawaj Moniś chłopa do wygrzania...bo zapaszek czosnku...hhhmmmmm.... taki sobie :roll:

Hmmm muszę pomyśleć, który się nada i nie przestraszy zapachu czosnku pomieszanego z naleweczką :lol:

A ja mam małego koteczka a raczej koteczkę Obrazek

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Śro maja 19, 2010 16:31 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

monia3a pisze:A ja mam małego koteczka a raczej koteczkę Obrazek

ale nie tak pieknego jak mój tymczasik Tozik :P Obrazek

Basica

Post » Śro maja 19, 2010 17:15 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

No coś Ty ładniejszą :roll:

Przedstawiam Miłeczkę :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Śro maja 19, 2010 17:44 przez monia3a, łącznie edytowano 1 raz

monia3a

Post » Śro maja 19, 2010 17:23 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

eeee....taka przylizana kota :P

Basica

Post » Śro maja 19, 2010 18:01 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

Oba cudne! :1luvu: A ja mam takie pytanko, czy wasze koty też tak śpią? Bo mam wrażenie, że mój Myk nie jest do końca normalny :roll:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Magdulka

Od: Wto wrz 08, 2009 12:40

Post » Śro maja 19, 2010 19:04 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

cudne masz Magdulka koto i sie go czepiasz...kot śpi jak mu wygodnie :P :mrgreen:

Basica

Post » Czw maja 20, 2010 6:05 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

To, ze z niego cudo, a raczej cudak to ja wiem ;-). Tylko tak się zastanawiałam, bo czasami myślę,że się nie "odegnie" z powrotem jak tak śpi przez parę godzin:-)

Trochę z innej beczki - w okolicach Starosielc/ Klepacz są pewni państwo, którzy maja suczkę. Gdy tylko suczka ma cieczkę wypuszczają ją i sobie łazi po osiedlu, a za nią, jak nie trudno się domyślić stado zainteresowanych kawalerów. Oczywiście potem są szczeniaki. Państwo twierdzą, że zawsze znajdują im dom, ale wiadomo, jak jest.. nikt nie sprawdzi w sumie, co się z nimi potem dzieje...Szkoda i tej suczki i tych piesków małych. Da się coś z tym zrobić?:-(
Obrazek

Magdulka

Od: Wto wrz 08, 2009 12:40

Post » Czw maja 20, 2010 7:19 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

Magdulka pisze: w okolicach Starosielc/ Klepacz są pewni państwo, którzy maja suczkę. Gdy tylko suczka ma cieczkę wypuszczają ją i sobie łazi po osiedlu, a za nią, jak nie trudno się domyślić stado zainteresowanych kawalerów. Oczywiście potem są szczeniaki. Państwo twierdzą, że zawsze znajdują im dom, ale wiadomo, jak jest.. nikt nie sprawdzi w sumie, co się z nimi potem dzieje...Szkoda i tej suczki i tych piesków małych. Da się coś z tym zrobić?:-(

Sterylizacja psów właścicielskich to jest zawsze decyzja właściciela. Nie można ich przymusić do sterylizacji ale można z nimi porozmawiać o darmowej sterylizacji psów w lecznicy na Zielonogórskiej. Można zanieść im ulotkę o sterylizacji i generalnie pogadać o plusach zabiegu.

monia3a

Post » Czw maja 20, 2010 19:28 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

Magdulka jak normalniejszy cudak jest z Myka.Moja Salma ma to samo.Tymczas Roki śpi dostojniej i bardziej dyplomatycznie ułożony,ale z niego sztywniak jest.

ola19

Od: Czw gru 21, 2006 22:10

Post » Pt maja 21, 2010 22:41 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

Basica IDĘ PO KOTA!!! A tak poważnie to w natłoku mi się zapomniało o kąpieli dla MOJEGO kota, ale ty za to zapomniałaś o środku na robaki dla MOJEGO kota. Kiedy mogę zobaczyć mojego Tozika? 8)
Jestem za usypianiem ślepych miotów i sterylkami aborcyjnymi.

janna019

Od: Pt lip 17, 2009 17:05

Post » Sob maja 22, 2010 7:37 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

Aniu baaaardzo Ci dziękuję za pomoc :1luvu: , ja dziś łowy rozpoczęłam przed 7 i d....a :evil: , spróbuję wieczorkiem :ok:

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

Post » Sob maja 22, 2010 7:45 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

zapraszamy na oglądanie mojej trzeciej Piranii kiedy tylko Aniu masz ochotę, koto jest naprawdę piękne, cudowne, przytulaśne, moje kocury już dawno zaakceptowały nowe footerko :mrgreen: tylko niecne myśli względem Tozika zostaw w domku z Iwanem :mrgreen:

Basica

Post » Sob maja 22, 2010 7:49 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

janna019 pisze:Basica IDĘ PO KOTA!!! A tak poważnie to w natłoku mi się zapomniało o kąpieli dla MOJEGO kota, ale ty za to zapomniałaś o środku na robaki dla MOJEGO kota. Kiedy mogę zobaczyć mojego Tozika? 8)

Twojego 8O
Chyba żartujesz :mrgreen: Basica wczoraj o mało oczu mi nie wydrapała jak powiedziałam, że czas zacząć szukać mu domek :ryk:

monia3a

Post » Sob maja 22, 2010 8:34 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

monia3a pisze:Basica wczoraj o mało oczu mi nie wydrapała jak powiedziałam, że czas zacząć szukać mu domek :ryk:

Taaaa, Basica jak ja :roll: , mam nowego tymczasa i już go koffffam :1luvu: i jak go oddać ? :roll: , nie nadaję się na tymczas ....

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

[poprzednia][następna]