Jaskółka pisze:Witam, przejrzałam pobieżnie wątek o zabezpieczeniach.
Szukam osoby, która osiatkuje nietypowy balkon widoczny na zdjęciu.
Balkon jest półkolisty i dodatkowo narożny. Z tego co wiem nawet firma Damork nie wykonuje takich osiatkowań , zresztą rejon działania tej fajnej firmy to niestety tylko Warszawa i okolice .
Szukam, więc osoby z Poznania lub chętnej przyjechać do Poznania w celu wykonania takiego zabezpieczenia.
Czy możecie polecić konkretna osobę, która robiła Wam lub znajomym osiatkowanie? Chodzi mi o pewną, sprawdzoną osobę, która zna potrzeby i możliwości kotów. Jeśli znacie kogoś takiego i macie zdjęcia z przykładami jego działalności to będę bardzo wdzięczna za pomoc.
Aha, mieszkanie nie jest moje, tylko je wynajmuję. To jest 1 piętro, a w zasadzie 1,5 bo parter jest wysoki.
Osiatkowanie balkonu w technologi którą stosuje(siatki polietylenowe) na takim balkonie, to nie problem(w przypadku balkonów łukowych).
Jakiś czas temu rozmwiałem ze znajomym by zajął się takimi montażami w Poznaniu, niestety z powodu pewnych problemów nie zajął się tym teraz, jeśli to nastąpi kiedykolwiek, to dopiero w przyszłym roku.
Z tego co widzę z Poznania jest wiele sygnałów dotyczących osiatkowań. Właściwie to mam bazę noclegową pod Poznaniem i w zasadzie nie widzę przeciwskazań by udać się na jakiś tydzień do Poznania. By wyjazd miał sens w moim przypadku, musiałoby się do mnie zgłosić conajmniej kilka osób ze zdecydowanym zamiarem osiatkowania balkonu lub okien, gdzie łączny metraż do osiatkowania wyniósłby ok. 40-50 m2.