potrzebna pomoc w złapaniu ciężarnej suki Warszawie

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt maja 14, 2010 12:40 potrzebna pomoc w złapaniu ciężarnej suki Warszawie

Witam, poszukuję kilku osób do złapania ciężarnej wilczycy w Warszawie. Suczka mieszka na działce rolnej u starszego pana. Jest łagodna, ale nie daje się dotknąć. Sterylkę mam gratis.
Jeśli ktoś może pomóc, lub zna jakiegoś dobrego łapacza za w mierę normalne pieniądze to proszę o kontakt

Patrycja

patriciani

Od: Pt maja 14, 2010 10:29

Post » Pt maja 14, 2010 13:56 Re: potrzebna pomoc w złapaniu ciężarnej suki Warszawie

Podnoszę, bo pilna sprawa !
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Nie maja 16, 2010 0:01 Re: potrzebna pomoc w złapaniu ciężarnej suki Warszawie

warto poruszyć temat także na Dogomanii, jeśli jeszcze tego nie zrobiłaś :) wiem, że część schronisk ma specjalne większe klatki- łapki dla psów, wolontariusze pewnie pomogą też w łapaniu- warto podzwonić, popytać. Trzymam kciuki!
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09