patrzcie, co mi Sylwia zostawila na chomiku

Moderator: Estraven
Kociara82 pisze:koty z natury sa czysciochami, a domowe tym bardziej
kociczka39 pisze:Kociara82 pisze:koty z natury sa czysciochami, a domowe tym bardziej
Ale ona to już chyba przebija wszystkie domowe.Nie chcę pisać szczegółów,bo mało przyjemne,ale bym nie pomyślała nawet,ze do tego stopnia taka czyściocha jest![]()
![]()

trawa11 pisze:kociczka39 pisze:Kociara82 pisze:koty z natury sa czysciochami, a domowe tym bardziej
Ale ona to już chyba przebija wszystkie domowe.Nie chcę pisać szczegółów,bo mało przyjemne,ale bym nie pomyślała nawet,ze do tego stopnia taka czyściocha jest![]()
![]()
oj to prawda![]()
![]()
![]()
Kiedyś u mnie obserwowałam , tylko juz nie pamietam ktore to bylo,ale dosłownie dwie godizny sie myło
,ze też języczek się nie zmęczył
kussad pisze:Mycie to mycie a moja aż się zapowietrza podczas ssania i lizania.
kociczka39 pisze:kussad pisze:Mycie to mycie a moja aż się zapowietrza podczas ssania i lizania.
Nie,Mycha to az tak nie,czasem sobie wzdycha tylko jak już za długo jest
kociczka39 pisze:Kociara82 pisze:koty z natury sa czysciochami, a domowe tym bardziej
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości