usnęła mi na dłoni

czeka na nią już malutka koteczka ,mały chłopczyk ,wielkie mieszkanie i wspaniali duzi dorcia44 pisze:Małe Rude pojechało do nowego domkuczeka na nią już malutka koteczka ,mały chłopczyk ,wielkie mieszkanie i wspaniali duzi
![]()
szkoda że była tylko jedna .
kasia(1) pisze:dorcia44 pisze:Małe Rude pojechało do nowego domkuczeka na nią już malutka koteczka ,mały chłopczyk ,wielkie mieszkanie i wspaniali duzi
![]()
Da się coś załatwić, jeśli bardzo chcecie.
W tym miejscu z którego pochodzi malutka, jest teraz jeszcze o ile się nie mylę 8 małych![]()
Jeśli oczywiście przeżyją![]()
Wiem że niektóre rudziutkie, ale dopiero niedawno urodzone, to nie wiem czy z długą sierścią czy nie.
dorcia44 pisze:Małe Rude pojechało do nowego domkuczeka na nią już malutka koteczka ,mały chłopczyk ,wielkie mieszkanie i wspaniali duzi
![]()

kasia(1) pisze:One już są ocalone, bo na początku była mowa, że jak się kocica okoci, to zostanie jeden, a reszta zostanie zabita.
Ale powiedziałyśmy, że mają zostać wszystkie ale nie wiem ile ich jest dokładnie, wiem że są też rude, choć nie wszystkie.
One będą szły do adopcji i tu rzeczywiście będzie potrzebna pomoc w ogłoszeniach a zdjęcia też będziemy robić z mamusią.
dorcia44 pisze:to ja dziękuje![]()
napisałam pw do córci

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości