kociczka39 pisze:Kociara82 pisze:albo tak ci sie tylko wydaje, sis...![]()
Buhaha,no tz np. twierdzi jak ktos mówi,że pozdrawia "stwórcę" to zawsze twierdzi,że on spał ,a ja się sama obsłużyłam

Moderator: Estraven
kociczka39 pisze:Kociara82 pisze:albo tak ci sie tylko wydaje, sis...![]()
Buhaha,no tz np. twierdzi jak ktos mówi,że pozdrawia "stwórcę" to zawsze twierdzi,że on spał ,a ja się sama obsłużyłam

trawa11 pisze:kociczka39 pisze:Kociara82 pisze:albo tak ci sie tylko wydaje, sis...![]()
![]()
![]()
![]()
kociczka39 pisze:
Moge sie obok Ciebie polozyc, Myszuniu? Oczywiscie w zamian dostaniesz mnoooooooooostwo przeeeeeeeslodkich buziakow w pysio i wogole... cala wycaluje
Milusio bedzie zasnac wtulonym w ukochana kicie

- Mru tak często sypiał!kussad pisze:Rozczula mnie Mysia śpiąca na grzbiecie z podkulonymi łapkami- Mru tak często sypiał!
Jestem troszkę później bo czekam na głosowanie po północy na Lennylamb z tego watka viewtopic.php?f=8&t=110796&start=0 i spróbuję czy zaliczy cały 1 pkt. - W ciągu dnia ani wieczorem kilka osób pisało że nic nie daje klikanie bo punkty wcale się nie doliczają i moje dwa kliknięcia też nic nie dałyJuż wiem że muszę głosować ze strony głównej Lennylamb a nie przez miau tak jak kiedyś na Nadziejkę córeczkę Formici
,ze jesteś później,ale jesteś,chociaż ja zaraz zmykam,bo ta pogoda dała mi dzisiaj czadutrawa11 pisze:
Moje słoneczko szuka ciepłego miejsca do snu![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: misiulka, Sylwia_mewka i 37 gości