bekos pisze:fajnie, że do Skoczka los się uśmiechnąłdobra robota, to pewnie dzięki Twoim i Borówki ogłoszeniom, tak?
niko, a jak wyglądają wyniki testów kotów z Głowna? po historii Choraski i Muszelki "nieco" się niepokoję![]()
kocia bieda w tym Zgierzumoże ta koteczka tylko wygląda na 4 m-ce, może jest starsza tylko drobna, bo niedojada
Tak, Pani zadzwoniła do mnie z mojego ogłoszenia, bo wzięłam się za Skoczka porządnie i napisałam mu wzruszający tekst

Jutro zadzwonię i dowiem się jak się aklimatyzuje.
W Głownie większość testów ujemnych, niedługo będzie testowana Plamka. Jest dla niej super domek w Warszawie, ale nie wiem jak to będzie bo dzisiaj dowiedziałam się że nie załatwia się absolutnie do kuwety... A nie każdy ma warunki na sikającego kota, ja bym nie wytrzymała

Co do kotki 4-mies. tam jest jeszcze jeden kociak, trochę od niej większy, też chyba dziewczynka. One wyglądają nawet mniej niż 4-mies., ale już mają rujki, więc nie wiem czy możliwe jest żeby takie małe kociaki już rujkowały...

No chyba że rzeczywiście są starsze, a tylko na tyle wyglądają.
W poniedziałek jadę tam je łapać. Mam nadzieję że ciężaróweczka się jeszcze nie okoci i że zdążę