...pamiętacie skecz o lekko nieudanym wąpierzu - Tofiku?...
Pola w identyczny sposób bawi się piłeczką
spłakałam się ze śmiechu dzisiaj, patrząc na Pandę skaczącą wraz z piłką ;D
dziś mi się Dziewczyny troszkę pokłóciły, Piksia pogoniła Polę, w ogóle moja Damesa zrobiła się trochę nerwowa, co najbardziej odbija się na Nocusiu i zaczęłam się zastanawiać, czy to czasem nie jest zazdrość... Nocnik głównie za Pandą teraz łazi, więc niewykluczone, że moja Panienka poczuła się porzucona i kaprysi.. staram się Jej to wynagrodzić jak tylko mogę, a to jedzonkiem, a to kizianiem...
a propos.. nie wiem, jak to będzie z tym odchudzaniem Poli, bo to albo sereczek na desereczek, albo świeże kurze serduszka, a to jogurcik....

... no ale spora przestrzeń w domu do biegania powinna nieco pomóc w tym temacie, plus galopady z Nockiem

Basiu, bardzo Ci jeszcze raz dziękuję (tak mi się zbiera od czasu do czasu

) za tę Kocię, to jest tak miłe stworzenie, z taką dozą przymilności w charakterze, że bardzo mnie podbiła... mam wrażenie, że jest u mnie od dawna, a to przecież dopiero tydzień!
Bardzo spokojny dzień u nas, jak zresztą wszystkie minione, Koty dużo spały na słoneczku, na werandzie - jest oszklona niemal w całości, położyłam na stole dużą poduchę i rzecz jasna Pandzie się baaardzo spodobało

I zdecydowanie muszę kłaść koło łóżka aparat - dziś po przebudzeniu znalazłam na sobie Nocka i Polę - leżeli razem

Pola ma zabawny zwyczaj przychodzenia do mnie od czasu do czasu, gdy jest aktywna i wędruje po domu, i "opowiadania", co Kot robił/widział

, tak to odbieram

- pomiaukuje, popiskuje, pomrukuje, poociera się, odbiera porcję głaskania - i znów w kursik

no i obiecana garść fotek

- pan tu nie stał!!

- Piła 10. Wersja soft

- daj, ja też chcę powąchać....

- czas na drzemkę

- Kot z językiem outside automatycznie traci na IQ ;D
sesyjka z myciem w tle - swoją szosą, zauważyłyście, że u Kotów mycie jest równie zaraźliwe jak u ludzi ziewanie?...

po ciężkiej pracy językiem - zasłużony odpoczynek:

poszłoby się na spacerek...

a tego życzę wszystkim Kotom wszędzie - swojego fotela, swojego Dużego/Dużej i swojej własnej porcji pieszczot..

Ostatnio edytowano Sob maja 08, 2010 14:23 przez KotkaWodna, łącznie edytowano 1 raz