villemo5 pisze:Ja się po męskich nie szwendam, ale koedukacyjne, w których pisuar jest na wprost twarzy mnie wkurzają!
To takie gdzies w Polszcze som ?
Moderator: Estraven
villemo5 pisze:Ja się po męskich nie szwendam, ale koedukacyjne, w których pisuar jest na wprost twarzy mnie wkurzają!
Asia_Siunia pisze:Ja tylko słyszałam, ze szczepienie co roku to tylko nabijanie kabzy firmom farmaceutycznym bo szczepionka działa dwa lata ale żeby trzy![]()
SecretFire pisze: Woda w umywalce to tez wieczny problem, bo nie raz by sie chcialo normalnie umyc rece, prawda?
Agn pisze:SecretFire pisze: Woda w umywalce to tez wieczny problem, bo nie raz by sie chcialo normalnie umyc rece, prawda?
Oj tam, grymasisz.![]()
Masz koty i chcesz 'normalnie'???![]()
Też coś.![]()
Ostatnio jak sie przebieralam na trening to mnie pare facetek spytalo, czy mam psychiczne probleme, ze tak sie tne po nogach... Az wstyd mi jest i teraz czekam az wszyscy wyjda... psiama pisze:Ja niedawno też poidła za kuriozum uważałam. Dwa lata temu posiadanie więcej niż jednego kota też było mnie mnie nie pojęte Jak by mi kto wtedy powiedział, że będę miała 5 ogonów z mozliwym rokowaniem na więcej i że mój TŻ będzie pierwszy oswajacz, łapacz, to narysowałabym mu kółko na czole, że goooooopi jest o !
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości