Wwa-uratujmy 24 wygłodzone, wystraszone koty!DT,DS na cito!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt kwi 23, 2010 14:10 Re: Wwa-uratujmy 24 wygłodzone, wystraszone koty!DT,DS na cito!

:!:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt kwi 23, 2010 15:03 Re: Wwa-uratujmy 24 wygłodzone, wystraszone koty!DT,DS na cito!

Aga Ratuszek pisze:
OKI pisze:
Aga Ratuszek pisze:I jeszcze jedno o czym w sumie zapomniałam, przez ten cały wczorajszy cyrk, a co jest równie ważne - Pani D. nie przywiezie do mieszkania pokazowego kolejnych kotów dopóki nie znajdą się dla tych domki. Warunek został postawiony twardo. :cry: :evil:

Koniecznie trzeba je wyciągnąć na dt :!:

Tam są w tej chwili 2 kotki - Titania i Picassa, oraz 3 kocurki - Jose Maria i ??? (Marek Antoniusz?, który jeszcze?)

dwie koteczki: Titania i Picasso
trzy kocury: Marek Antoniusz, Jose Maria, gordiasz, którego nikt nie widział. 8O

OKI

Post » Pt kwi 23, 2010 18:45 Re: Wwa-uratujmy 24 wygłodzone, wystraszone koty!DT,DS na cito!

OKI

Post » Sob kwi 24, 2010 7:20 Re: Wwa-uratujmy 24 wygłodzone, wystraszone koty!DT,DS na cito!

ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob kwi 24, 2010 8:34 Re: Wwa-uratujmy 24 wygłodzone, wystraszone koty!DT,DS na cito!

To są naprawdę ładne koty i jest nimi spore zainteresowanie z ogłoszeń. One się szybko wyadoptują, tylko trzeba dać im szansę :!:

OKI

Post » Sob kwi 24, 2010 12:21 Re: Wwa-uratujmy 24 wygłodzone, wystraszone koty!DT,DS na cito!

TITANIA - okolo 6-7 miesięczna koteczka, piekna, szara pręgowana, bardzo kontaktowa, zwłaszcza lubi towarzyszyc przy czytaniu prasy i piciu kawy :mrgreen:

Obrazek
Titania od kilku dni jest w depresji - po wyadoptowaniu jej kocich koleżanek została sama wśród kocurów. Przestała jeść, jest apatyczna.. Dom bardzo potrzebny!!

Jaka jest obecna sytuacja Titanii?
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Sob kwi 24, 2010 14:10 Re: Wwa-uratujmy 24 wygłodzone, wystraszone koty!DT,DS na cito!

Titti została niedawno wysterylizowana (chyba 10ego), świetnie to zniosła, doszła już do siebie i odżyła od razu :D
Niemniej dalej siedzi z tymi kocurami, bez swojego Dużego i odpowiedniej ilości jedzonka :?

Wiem, że było jakieś zapytanie z ogłoszenia wczoraj, dom do sprawdzenia, Marzenia będzie coś więcej wiedzieć - dziś już powinno być wiadomo, czy to w ogóle jest o czym rozmawiać.
Podjęłyśmy już pewne kroki, żeby ją na dt wyciągnąć - ale DS będzie jeszcze lepszy :lol:
No i miejsce na dt dla innej koteczki się zwolni :wink:

OKI

Post » Sob kwi 24, 2010 14:25 Re: Wwa-uratujmy 24 wygłodzone, wystraszone koty!DT,DS na cito!

Rozumiem, że Titania ma zapewniony dt, tak? Ja nie mogę jej wziąć, ale chciałabym wiedzieć na wypadek gdybym słyszała, że ktoś szuka młodej buraski.
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Sob kwi 24, 2010 14:55 Re: Wwa-uratujmy 24 wygłodzone, wystraszone koty!DT,DS na cito!

Ma, trzeba ją "tylko" wyciągnąć. Mam nadzieję, że się uda w tym tygodniu :roll:
Ale dt potrzebujemy w każdej ilości, dla tych trzech kocurków i kolejnych kotów, które będą do adopcji, jak tylko z mieszkania znikną wszystkie koty, które tam są.
Im szybciej je wyciągniemy, tym szybciej będziemy znały następne koty :roll:

A jakbyś słyszała, że ktoś szuka szarej buraski, to zapraszamy serdecznie :D

Edit: Jeśli ktoś by chciał dać dt właśnie Titti, to też nie jest żaden problem, bo zwolni się jej miejsce dla innego kociaka :roll:

OKI

Post » Sob kwi 24, 2010 20:32 Re: Wwa-uratujmy 24 wygłodzone, wystraszone koty!DT,DS na cito!

OKI

Post » Nie kwi 25, 2010 10:45 Re: Wwa-uratujmy 24 wygłodzone, wystraszone koty!DT,DS na cito!

Kot nr 1 - Arystoteles - już dojeżdża do swojego DS. Takj bardzo bym chciała, aby jak najwięcej, czyli jeszcze 24 koty dostały szansę na normlanośc, miłośc, bezpieczeństwo, czyli na swój dom. Proszę o pomoc czyli DT.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie kwi 25, 2010 16:04 Re: Wwa-uratujmy 24 wygłodzone, wystraszone koty!DT,DS na cito!

Marzenia11 pisze:Kot nr 1 - Arystoteles - już dojeżdża do swojego DS. Takj bardzo bym chciała, aby jak najwięcej, czyli jeszcze 24 koty dostały szansę na normlanośc, miłośc, bezpieczeństwo, czyli na swój dom. Proszę o pomoc czyli DT.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Niech maleństwu się dobrze wiedzie :1luvu: :ok:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Nie kwi 25, 2010 16:23 Re: Wwa-uratujmy 24 wygłodzone, wystraszone koty!DT,DS na cito!

Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Nie kwi 25, 2010 21:14 Re: Wwa-uratujmy 24 wygłodzone, wystraszone koty!DT,DS na cito!

Ogromne dzięki za pomoc :)
Niestety, dopóki nie powyciągamy kotów na dt, nie jesteśmy w stanie ich przebadać i stwierdzić, że są rzeczywiście zdrowe :(
Bardzo mało o nich wiemy, dlatego tak potrzebujemy domów tymczasowych - dziś też nie miałam, co powiedzieć :?
O wiele łatwiej wyadoptować kota, o którym się wie cokolwiek.

Ale z rzeczy przyjemnych - Arystoteles ma dom, a na jutro jest umówiony do weta na przegląd :wink:
Myślę, że będzie dobrze. Państwo obiecali być w kontakcie, przysyłać zdjęcia itd. - bardzo są przejęci adopcją :D

OKI

Post » Pon kwi 26, 2010 0:22 Re: Wwa-uratujmy 24 wygłodzone, wystraszone koty!DT,DS na cito!

OKI pisze:
Ale z rzeczy przyjemnych - Arystoteles ma dom, a na jutro jest umówiony do weta na przegląd :wink:
Myślę, że będzie dobrze. Państwo obiecali być w kontakcie, przysyłać zdjęcia itd. - bardzo są przejęci adopcją :D

OKI dobra robota! :piwa: :piwa: :piwa: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

[poprzednia][następna]