Nordstjerna pisze:No zaraz, ale z tego co napisała Sylwka, to jeśli czerwona kreska nie pojawi się w ciągu pierwszych 5 minut, to test jest ujemny i koniec. Koniec bicia piany również....
O Matko!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nordstjerna pisze:No zaraz, ale z tego co napisała Sylwka, to jeśli czerwona kreska nie pojawi się w ciągu pierwszych 5 minut, to test jest ujemny i koniec. Koniec bicia piany również....
Sylwka pisze:Jeśli rzeczywiście to coś rozmyte pojawiło się później to zupełnie nie ma znaczenia. Niebieski pasek z twojej fotki nie jest rozmyty (fotka tak ale pasek raczej nie). To zupełnie pożądny niebieski pasek
. Chyba mi się udzieliła jakaś forumowa histeria i wymyślam problemy.
Wygląda to tak: w okienku wskaźnika, u góry mam bledziusieńki pasek niebieski. W dolnej części, przy zielonym pasku ze strzałką, jest rozmyty kolor czerwony, a nad nim niebieski kolor. Ten fragment zabarwiony na lekko czerwono ma ok. 3 mm i łączy się z niebieskim 1-2 mm
Arsnova pisze:Tu takie ciekawe badania laboratoryjne, a ja chora i nie śledzę![]()
To super, że w końcu nie ma tych lambii. Ja nawet nie wiedziałam, że jest taki tekst i woziłam qoo na Brodowicza (dwa razy, bo za pierwszym razem był ponoć za mały)
Arsnova pisze:Tu takie ciekawe badania laboratoryjne, a ja chora i nie śledzę...
nanetka pisze:No normalnie Gagulec powinien być dumny, że nad jej kupalem tyle osób się zastanawiaJa też muszę ponowić test mojej Pumie, bo znowu jej się pojawiają luźne kupale
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 196 gości