Kot, jak wilk ma DOM!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto kwi 20, 2010 17:56 Re: Kot, jak wilk ;) Potrzebny DS, ale najpierw musi wyzdrowieć

Mój wilczasty Cyryl tez nie jest miziakiem, Wygląd ma taki sam ostry dominujący. Dwa razy mnie użarł i to dosyć dotkliwie. Wprawdzie nie sika nigdzie tylko do kuwety ale ma prblem z pęcherzem ( dwa razy w roku zapalenie) i wtedy sika w inne miejsca do brodzika na kafelki ale chodzi też do kuwety. POmimo że nie jest miziakiem to jednak czasem przyjdzie poocierac sie o nogi i wtedy mruczy. Lubi głaskanie po głowie ale nie bardzo lubi dotyku w okolicy ogona i grzbietu. No i przegania mi Matylde bo Wiewiór i Odi nic sobie z niego nie robią, a Matylda panicznie się go boi. Życzę powodzenie Wilczkom, na pewno będzie dobrze. Mój nie ma przedniej łapy i połowy ogona.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Wto kwi 20, 2010 18:20 Re: Kot, jak wilk ;) Potrzebny DS, ale najpierw musi wyzdrowieć

No proszę, można by całą wilczą watahę na forum uzbierać :lol: To się dopiero nazywa "dzikie koty" :lol:

Wilczek

Od: Czw lut 04, 2010 22:20

Post » Wto kwi 20, 2010 19:22 Re: Kot, jak wilk ;) Potrzebny DS, ale najpierw musi wyzdrowieć

No a może by tak założyć wątek zbiorowy Wilczurów :ryk:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Wto kwi 20, 2010 23:39 Re: Kot, jak wilk ;) Potrzebny DS, ale najpierw musi wyzdrowieć

Wilczek pisze:
ruru pisze:no to kiedy przesiedlenie Wilczka? :ok:

Mam nadzieję, że 28 kwietnia.

to już niedługo..no ciekawam jak to będzie :D
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Śro kwi 21, 2010 15:13 Re: Kot, jak wilk ;) Potrzebny DS, ale najpierw musi wyzdrowieć

Ja też... Mam cichą nadzieję, że od początku zwierzaki będą się przynajmniej mijały z daleka, jeśli nie zaprzyjaźnią. Ale jeżeli będzie trzeba, wprowadzimy czasową izolację. Pieski nie ucieszą się, kiedy je wyprowadzimy z sypialni, ale może skłoni je to do szybszego polubienia Sziwy :wink:

Wilczek

Post » Wto kwi 27, 2010 20:31 Re: Kot, jak wilk ;) Potrzebny DS, ale najpierw musi wyzdrowieć

Szifa jedzie jutro do domku o ile plany się nie zmieniły :1luvu: Wilczku od razu napisz jak kotek :mrgreen:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Śro kwi 28, 2010 8:05 Re: Kot, jak wilk ;) Potrzebny DS, ale najpierw musi wyzdrowieć

czyżby to dziś? 8) Waniu wyczochraj Sziwę ode mnie na pożegnanie :wink:
(być może w maju do Was dotrę na chwilkę :) )
Obrazek

Aktualnie - Kacper, Benuś, Songo, Myszka i pies Antonio!

catawba

Od: Czw kwi 26, 2007 9:28

Post » Śro kwi 28, 2010 8:12 Re: Kot, jak wilk ;) Potrzebny DS, ale najpierw musi wyzdrowieć

Wilczku, ja też ciekawam wieści. Bardzo, bardzo :D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Śro kwi 28, 2010 11:17 Re: Kot, jak wilk ;) Potrzebny DS, ale najpierw musi wyzdrowieć

Niestety, plany się zmieniły, ale wielki dzień już jutro :D

Wilczek

Post » Czw kwi 29, 2010 6:59 Re: Kot, jak wilk ;) Potrzebny DS, ale najpierw musi wyzdrowieć

:ok: :ok: :ok: powodzenia więc w przyszłym wspólnym życiu 8)
Obrazek

Aktualnie - Kacper, Benuś, Songo, Myszka i pies Antonio!

catawba

Od: Czw kwi 26, 2007 9:28

Post » Czw kwi 29, 2010 19:57 Re: Kot, jak wilk ;) Potrzebny DS, ale najpierw musi wyzdrowieć

Wilczku, dojechaliście :?:
Ja w tej chwili weszłam do domu.
Obrazek

wania71

Od: Pt maja 19, 2006 17:17

Post » Czw kwi 29, 2010 20:20 Re: Kot, jak wilk ;) Potrzebny DS, ale najpierw musi wyzdrowieć

:?: :D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Czw kwi 29, 2010 20:46 Re: Kot, jak wilk ;) Potrzebny DS, ale najpierw musi wyzdrowieć

Dojechali wszyscy, cali i czyści ;)
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Czw kwi 29, 2010 21:00 Re: Kot, jak wilk ;) Potrzebny DS, ale najpierw musi wyzdrowieć

Jesteśmy, cali, zdrowi i już najedzeni :D
Podróż była spokojna, Migotka płakała przez pięć minut, ale pogłaskana (przez pręciki) zamilkła, zaczęła się za to domagać większej porcji pieszczot. Sziwa nie poskarżył się nawet miauknięciem, tylko na zmianę łypał na mnie spod łebka albo udawał, że śpi.
W domu Finka nerwowo węszyła, Maniek szczekał, Sziwa syczał. Na razie jest odizolowany od psów, proces socjalizacji wdrożymy jutro, kiedy będzie mniej zestresowany. Głaskany pięknie mruczy, ociera się, TŻeta już użarł, a nawet nieśmiało zaczął go ugniatać :D oczywiście, podobnie jak oba psy, zakochał się w nim z miejsca, dlaczego, ach dlaczego nie we mnie? czyżby jakiś zwierzęcy magnetyzm?
Zjadł niewiele, ale jednak, wody nie tknął, z kuwety uciekł :mrgreen: . Jeśli nie zaakceptuje krytej, sprawimy mu zwykłą.
Jutro napiszę coś więcej, teraz biegnę się zaprzyjaźniać :wink:

Wilczek

Post » Czw kwi 29, 2010 21:32 Re: Kot, jak wilk ;) Potrzebny DS, ale najpierw musi wyzdrowieć

Cieszę się, że spokojnie dojechaliście do domu.
Trzymam kciuki za socjalizację :ok:
A kryta kuweta będzie dobra.
Obrazek

wania71

Od: Pt maja 19, 2006 17:17

[poprzednia][następna]