Behemot II ...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 16, 2010 7:48 Re: Behemot II ...

kinga w. pisze: Że chcą mi chłopa zagazować to tam szczegół, ale zamknięcie lotnisk nad Polską wobec planowanych uroczystości... Może się okazać że nic z tego?

8O 8O 8O Jakoś nie łapię kontekstu. :? Jesteś rozczarowana, że nie uda się zagazować chłopa? I w ogóle jak to zagazować? 8O Towarzystwo nakarmiłaś grochówką, w nadziei, że odleci gdzieś odrzutowo bez użycia samolotu skoro lotniska zamknięte? 8O Nie kum kum...
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pt kwi 16, 2010 20:17 Re: Behemot II ...

Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pt kwi 16, 2010 20:25 Re: Behemot II ...

babajaga pisze:http://www.youtube.com/watch?v=iluJFxQEjww&feature=related :mrgreen:

Łe no...super :ryk: AYO, cicha wodo.... :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt kwi 16, 2010 20:28 Re: Behemot II ...

Jak sobie wyobrażę, że AYO z jej osobowością miałaby zaśpiewać taką błagalną pieśń do faceta to mam radości po pachy :ryk: Raczej widzę to jak onego faceta dusi i tłumaczy mu co by chciała od niego usłyszeć :ryk:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Pt kwi 16, 2010 20:30 Re: Behemot II ...

UPRZEJMIE CIĘ PROSZĘ - [size=85]nie rób mi tego więcej[/size] :evil: :evil: :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt kwi 16, 2010 20:34 Re: Behemot II ...

W moim wydaniu szept, który nie pochodzi z sypialni i nie jest wynikiem dzikiego zapalenia krtani napawa przerażeniem moich wspólpracowników - NO :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt kwi 16, 2010 20:36 Re: Behemot II ...

pomponmama pisze:
kinga w. pisze: Że chcą mi chłopa zagazować to tam szczegół, ale zamknięcie lotnisk nad Polską wobec planowanych uroczystości... Może się okazać że nic z tego?

8O 8O 8O Jakoś nie łapię kontekstu. :? Jesteś rozczarowana, że nie uda się zagazować chłopa? I w ogóle jak to zagazować? 8O Towarzystwo nakarmiłaś grochówką, w nadziei, że odleci gdzieś odrzutowo bez użycia samolotu skoro lotniska zamknięte? 8O Nie kum kum...

Przecież wiadomo - Islandczycy z ramach zamachu na UE (Rosja to przy okazji) wybuchnęłi wulkan i teraz chmura zasuwa na Europę. NA razie sparaliżowało komunikację żeby ludzie im pod wiatr nie nawiali, a potem opadnie i wytruje całą populację. To część ogromnego, żydokomunistycznego planu zagłady wolnego świata. No i właśnie w tym wszystkim chcą mi chłopa zagazować, nie? W pierwszej linii jest - na wschodnim wybrzeżu UK, na północy Anglii. No a z uroczystościami może być maluchny problemik, chyba że Obama pociągiem przyjedzie. Zdążą wykopać tunel? Pewnie tak jak i autostrady na 2012 rok.
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Pt kwi 16, 2010 20:41 Re: Behemot II ...

kinga w. pisze:
pomponmama pisze:

Przecież wiadomo - Islandczycy z ramach zamachu na UE (Rosja to przy okazji) wybuchnęłi wulkan i teraz chmura zasuwa na Europę. NA razie sparaliżowało komunikację żeby ludzie im pod wiatr nie nawiali, a potem opadnie i wytruje całą populację. To część ogromnego, żydokomunistycznego planu zagłady wolnego świata. No i właśnie w tym wszystkim chcą mi chłopa zagazować, nie? W pierwszej linii jest - na wschodnim wybrzeżu UK, na północy Anglii. No a z uroczystościami może być maluchny problemik, chyba że Obama pociągiem przyjedzie. Zdążą wykopać tunel? Pewnie tak jak i autostrady na 2012 rok.

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Jakoś... nie jestem... na czasie chyba... 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O Powiedz, że sobie jaja robisz...
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pt kwi 16, 2010 20:42 Re: Behemot II ...

I BRAWA DLA TEJ PANI

:piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt kwi 16, 2010 20:47 Re: Behemot II ...

W moim wydaniu szept, który nie pochodzi z sypialni i nie jest wynikiem dzikiego zapalenia krtani napawa przerażeniem moich wspólpracowników - NO 8)

To dla przypomnienia miłośniczkom vocalu

8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt kwi 16, 2010 20:48 Re: Behemot II ...

pomponmama pisze:
kinga w. pisze:
pomponmama pisze: 8O 8O 8O Jakoś nie łapię kontekstu. :? Jesteś rozczarowana, że nie uda się zagazować chłopa? I w ogóle jak to zagazować? 8O Towarzystwo nakarmiłaś grochówką, w nadziei, że odleci gdzieś odrzutowo bez użycia samolotu skoro lotniska zamknięte? 8O Nie kum kum...

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Jakoś... nie jestem... na czasie chyba... 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O Powiedz, że sobie jaja robisz...

ObrazekObrazekObrazek

No po prostu w świetle ostatnich informacji w mediach + mała teoryjka spiskowa...
AYO, za co?
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Pt kwi 16, 2010 20:49 Re: Behemot II ...

AYO pisze:W moim wydaniu szept, który nie pochodzi z sypialni i nie jest wynikiem dzikiego zapalenia krtani napawa przerażeniem moich wspólpracowników - NO 8)

To dla przypomnienia miłośniczkom vocalu

8)

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pt kwi 16, 2010 20:51 Re: Behemot II ...

Za teoryjkę spiskową :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt kwi 16, 2010 20:52 Re: Behemot II ...

No piękny scenariusz :ryk: książki sensacyjne Kinga powinnaś pisać- majątek byś kobito zbiła :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pt kwi 16, 2010 21:10 Re: Behemot II ...

:ryk:
A mój tata miał USG jamy brzusznej i na opisie mu doktor naskrobał PACJENT ZAGAZOWANY, padłyśmy ze śmiechu z mamą :ryk:

Co do teorii spiskowych to wczoraj na jednym portalu przeczytałam, że masoni są gotowi do przejęcia władzy w Polsce 8O
Obrazek

babajaga

[poprzednia][następna]