Amberka szylkretowa Lady[`],Rudiś[`] Szejna,James,Shilla

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt mar 12, 2010 9:29 Re: Amber - szylkretowa, zielonooka Lady - szuka domu

Ja chcę, ja chcę :!:

Zamienimy się na kilka dni, doooobraaa :?:
Ja wezmę małe, nawet z kolkami :lol: , a Ty moje pyskujące, nastoletnie chłopisko ;)

:ryk:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pt mar 12, 2010 12:37 Re: Amber - szylkretowa, zielonooka Lady - szuka domu

pisiokot pisze:Ja to na razie pooglądam maluszka, a potem się zobaczy :wink:.
Taka młodsza młodzież to jest na ogół krzykliwa bardzo, więc na początek znajomości fotka wystarczy, żeby oczy ucieszyć, a uszu nie męczyć :D.

Myszeńk@ pisze:Ja chcę, ja chcę :!:

Zamienimy się na kilka dni, doooobraaa :?:
Ja wezmę małe, nawet z kolkami :lol: , a Ty moje pyskujące, nastoletnie chłopisko ;)

to ja mam propozycję: mojego krzykacza podrzucę Myszeńce, a Myszeńka swoje nastoletnie chłopisko (czyli mniej krzykliwą młodzież) podrzuci Pisiokotowi. i wszyscy będą zadowoleni... :lol: a najbardziej ja, bo w końcu prześpię całą noc... :?

zdjęcie jakieś wstawię, tylko muszę poczekać aż się młodemu wygoi "maska" w sensie twarz... bo wyskoczyły mu potówki, które sobie porozdrapywał i wygląda teraz jak żul... :wink:
w dobie dzisiejszego zabierania przez opiekę społeczną rodzicom dzieci z "byle powodu", wolę nie ryzykować i nie pokazywać go publicznie... :D
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Pt mar 12, 2010 13:42 Re: Amber - szylkretowa, zielonooka Lady - szuka domu

Joanna KA pisze: zdjęcie jakieś wstawię, tylko muszę poczekać aż się młodemu wygoi "maska" w sensie twarz... bo wyskoczyły mu potówki, które sobie porozdrapywał i wygląda teraz jak żul... :wink:
w dobie dzisiejszego zabierania przez opiekę społeczną rodzicom dzieci z "byle powodu", wolę nie ryzykować i nie pokazywać go publicznie... :D

He, he :D
Trzymamy za słowo :ok:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Czw kwi 15, 2010 16:37 Re: Amber - szylkretowa, zielonooka Lady - szuka domu

witam wszystkich.
wczoraj wieczorem zadzwonił do mnie chłopak w sprawie adopcji Amberki. mój mąż jak zorientował się o czym jest rozmowa, to popatrzył się na mnie i popukał w czoło... :roll:
nie oszukujmy się, Ambera zostanie już u nas i szkoda żeby robić jej jakieś ogłoszenia, bo może jakiś inny kot by skorzystał. poproszę więc o nie ogłaszanie Amberki oraz usunięcie jej zdjęcia ze strony schroniska.

jakoś od samego początku nie miałam serca jej oddać. ona jest za stara na kolejne zmiany, tym bardziej że przeżyła już z nami przeprowadzkę, która nie przeszła bez echa - załatwiała się poza kuwetą pomimo stosowania feliwaya. fundowanie jej nowego, nawet najlepszego na świecie domu, to chyba zbyt dużo szczęścia dla niej... :)
nie ukrywam, że czasami mam ochotę obedrzeć ze skóry całą trójkę... :lol:
mały krzykacz i trzy tłukącę się koty wyprowadziłyby z równowagi świętego... :lol:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Czw kwi 15, 2010 18:22 Re: Amber - szylkretowa, zielonooka Lady - szuka domu

Ojej, naprawdę...? :D :D :D Amberciu, szylkretowa szczęściaro :mrgreen:

Amber to klon mojej Buki, i ma swoją imienniczkę na forum :mrgreen:

viewtopic.php?f=1&t=107231

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Czw kwi 15, 2010 20:13 Re: Amber - szylkretowa, zielonooka Lady - szuka domu

Joanna KA pisze:
mały krzykacz i trzy tłukącę się koty wyprowadziłyby z równowagi świętego... :lol:

Ty na szczęście jesteś chodzący spokój, Asia :wink:
A czy ja w końcu zobaczę jakieś zdjęcie Młodego ? :evil:.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Czw kwi 15, 2010 22:37 Re: Amber - szylkretowa, zielonooka Lady - szuka domu

pogratulować domu Amberce :)

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Pt kwi 16, 2010 7:25 Re: Amber - szylkretowa, zielonooka Lady - szuka domu

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Pt kwi 16, 2010 7:47 Re: Amber - szylkretowa, zielonooka Lady - szuka domu

a ja to tak czułam :) przeciwna jestem zatrzymywaniu tymczasów, ale tu faktycznie sytuacja wyjątkowa była od początku. Gratulacje dla wszystkich :D
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt kwi 16, 2010 7:53 Re: Amber - szylkretowa, zielonooka Lady - szuka domu

Oj Amberko ale Ci się domek trafił, wiedziałaś jak to sobie załatwić :mrgreen:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt kwi 16, 2010 7:55 Re: Amber - szylkretowa, zielonooka Lady - szuka domu

no to jeszcze trzeba zmienić tytuł wątku :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Pt kwi 16, 2010 7:56 Re: Amber - szylkretowa, zielonooka Lady - szuka domu

Amber :ok:

Joasiu napisz jak tam synuś i daj wreszcie fotę jakąś no :mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt kwi 16, 2010 8:15 Re: Amber - szylkretowa, zielonooka Lady - szuka domu

Tak, tak, foty prosiemy :)

A moje pyskate szczęście dzisiaj, jak kto chętny, z dowozem do domu, na weeekend oddam ... bo póki co wysiadam w temacie wychowywania nastolatków ... A to dopiero początki.
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pt kwi 16, 2010 8:16 Re: Amber - szylkretowa, zielonooka Lady - szuka domu

Myszeńk@ łączę się w bólu, ale mam gorzej, bo mam dwa nastoletnie pyskate szczęścia w domu 8)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt kwi 16, 2010 11:59 Re: Amber - szylkretowa, zielonooka Lady zostaje u nas

:D

to moje szczęście w wersji uśmiechniętej. w wersji "rozdartej" nie będę wstawiać :wink:
rośnie jak na drożdżach i straszny z niego "wyjec"... no może nie straszny, ale "wyjec", szczególnie jak przychodzi pora butli.

jak ktoś jest chętny, to ja się wymienię na kilka dni... najlepiej na nastolatka właśnie... żeby sam zjadł, sam położył się spać, sam się umył, no i tak generalnie zajął się sam sobą i dał mi trochę wolnego :wink:
Ostatnio edytowano Pon maja 31, 2010 10:34 przez Joanna KA, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

[poprzednia][następna]