Bungo pisze: Na początek zmień tytuł, a najlepiej załóż nowy wątek z nazwą miejscowości w tytule, w pierwszym poście opisując historię Twoich kotów. Daj świeże zdjęcia tych, które muszą znaleźć dom.
To dobry pomysł.
Trzymaj się.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bungo pisze: Na początek zmień tytuł, a najlepiej załóż nowy wątek z nazwą miejscowości w tytule, w pierwszym poście opisując historię Twoich kotów. Daj świeże zdjęcia tych, które muszą znaleźć dom.
Tal-Rash pisze:Sąsiadka była u mnie powiedziała że mam zakaz wystawiania misek z jedzeniem dla kotów i obowiązek zamykania piwnicy by tam nie wchodziły. Pytałem czy coś zrobiła czarno białemu kotu jak zabezpieczała okno w piwnicy powiedziała że nie. Ale mnie dziwi że Seniorek poszedł akurat wtedy jak to robiła i do tej pory już drugi dzień nie wraca... Mam nadzieję że nie zrobiła mu krzywdy. Nie jestem w stanie nic zrobić bo sam mogę zaraz nie mieć gdzie mieszkać... Jakieś 300metrów od mojego lokum jest cmentarz czasami będę tam miski zanosił z jedzeniem ale na miski nie wyrobie bo co tam miskę zaniosę ktoś jedzenie wysypuje a miski mi kradnie... Ot społeczeństwo... Rzygać się chce.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], pibon i 19 gości