Szkoda, że z nią tak źle. Dostała szansę na lepsze życie, to teraz wszystko się jej czepia
Moderator: Estraven
Może ona nie potrafi się przestawić na inne jedzenie? Ines_Chorzow pisze:Wysłałam jakiś czas temu 30 zł dla kici, sprawdź proszę, czy doszło.

jedz kochanie

martaslupsk pisze:Zjadła:):)!!!!!!!!! Wzięłam dla niej dzisiaj z lecznicy rc recovery i zjadła.....półtora puszki!!!!!!!!SUKCES!!!!!
A wiecie dlaczego zjadła?Dzisiaj musiałam zabrać lecznicy stopka...małego półrocznego kociaka który złapał mnie na stopa:P:P Ala jak go zobaczyła, odrazu zaczeła go wylizywać i jeśc z nim z jednej miseczki.Diega i Mohera nie polubiła a Stopka pokochała od pierwszego wejrzenia.To on ją zmotywował do jedzenia:)Teraz śpią wtuleni w siebie jakby się znali od zawsze;)

martaslupsk pisze:Ja też się bardzo ciesze ,że zjadła:)Stopka nie opuszcza na krok:P Nie dośc,że są identycznie umaszczeni to jeszcze się tak bardzo zaprzyjaznili:)Zobaczymy jak z jedzeniem będzie rano:)Wetka powiedziała,że Ala nadaje się do adopcji .....w lecznicy jak była zjadła wszystko co jej dali.Jak tylko przez najbliższe dni zacznie jeść to można ją już intensywnie ogłaszać:)Moim małym marzeniem jest ,żeby poszła do domu razem ze Stopkiem....ale to mało realne:(
strasznie się cieszę

Kochana Alsza- zjadła!!! Ale fajnie ze ma teraz małego przyjaciela Razem na pewno będzie im raźniejmartaslupsk pisze:Ala ze Stopkiem zjedli śniadanko.Ala tylko troszeczkę ale możliwe ,że nie jest głodna bo na wieczór się opchała:)Zostawię im suche jak zgłodniejea to podjedzą(mam nadzieję:P)

Kto by się spodziewał, że do szczęścia/jedzenia potrzebny jej inny kot 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kocidzwoneczek, koszka i 49 gości