Moderator: Estraven
KAsia Amy pisze:Tak, widziałam już analizowałam kalendarz pod tym kątem
Kociara82 pisze:nie bede ci zabierac twoich kic, tym bardziej, ze wiele kic nie ma domu, i ew.mogly by go u mnie znalezcInie i Kuku moge odwiedzac czasem co najwyzej
Ale nie chce cie zabierac duzej Kociara82 pisze:nie lubie Inus. Uwielbiam Cie, wrecz kocham, czarnulko pieknaAle nie chce cie zabierac duzej

KAsia Amy pisze:My pewnie będziemy musieli wybrać w ciągu tygodnia dzień wolny..
MaryLux pisze:Ale ta kożelanka mówiła, że moja Duża kaszle, bo ma jakąś goopią arelgię na nas niby![]()
Kociara82 pisze:MaryLux pisze:Ale ta kożelanka mówiła, że moja Duża kaszle, bo ma jakąś goopią arelgię na nas niby![]()
nie zna sie.
Mary, mnie conajmniej od wakacji zeszlego roku meczy codzien bardzo intensywny, suchy kaszel, takie napady mam duszacego kaszlu. Tez w pierwszej chwili myslalam, ze alergia itp. Ale okazalo sie, ze to z refluksu...![]()
Wszystko sie zgadza: zgage mam, kwasnie odbijania, refluks od dawna... Bez lekow ani rusz!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, Silverblue, stara panna, YannseMak, zjawka i 16 gości