Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 05, 2010 16:13 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

OKI pisze:
Mała Dzikuska pisze:
kociczka39 pisze:Obrazek

Jakie śliczne :) He,he...Dla kotków na rozbudzenie instynktu łowczego? :mrgreen:

Moje by trzeba najpierw obudzić :mrgreen:

Cześć Kociczko :D
Wczoraj też byłam u Myszy - ona już z Rudym całkiem zakumplowana :lol: Noski sobie obwąchują, wylizują się, bawią - nawet nie miała czasu przyjść na pogłaskanie :lol:

Ooo no to cieszę się ogromnie,ze tak jest.Ale i tak mi jakoś smutno,że nie ma jej u Ciebie.
Nie ujmuję nic jej teraźniejszemu domkowi oczywiście,nie ,nie.Ale jakos się przyzwyczaiłam ,że ona jest u Ciebie.Wytarmnoś ją mocniutko od cioteczki

A tego gifa dostalam od jedenj Pani ,z którą na nk koresponduję
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon kwi 05, 2010 23:34 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Obrazek
Obrazek

Mała Dzikuska

Od: Czw lut 04, 2010 14:22

Post » Wto kwi 06, 2010 7:03 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto kwi 06, 2010 7:16 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

przywołana do porządku :oops: :oops: melduję się na wątku :mrgreen: :mrgreen:

dla wyjasnienia powiem, ze zaginięcie w akcji nie bylo z mojej winy, ale watek przeczytalam, tylko nic nie napisalam :wink:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Wto kwi 06, 2010 7:18 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

OKI pisze:Wczoraj też byłam u Myszy - ona już z Rudym całkiem zakumplowana :lol: Noski sobie obwąchują, wylizują się, bawią - nawet nie miała czasu przyjść na pogłaskanie :lol:

strasznie sie ciesze, ze Mysz szczesliwa i juz zasymilowana ( ;) ) :D :1luvu: :D :1luvu: :D :1luvu:

tillibulek

Post » Wto kwi 06, 2010 9:13 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Cześć Wszystkim :lol:

kociczka39 pisze:Ooo no to cieszę się ogromnie,ze tak jest.Ale i tak mi jakoś smutno,że nie ma jej u Ciebie.
Nie ujmuję nic jej teraźniejszemu domkowi oczywiście,nie ,nie.Ale jakos się przyzwyczaiłam ,że ona jest u Ciebie.Wytarmnoś ją mocniutko od cioteczki

A tego gifa dostalam od jedenj Pani ,z którą na nk koresponduję

Ja też się przyzwyczaiłam, brakuje mi jej. Ale co zrobić? :roll:

tillibulek pisze:
OKI pisze:Wczoraj też byłam u Myszy - ona już z Rudym całkiem zakumplowana :lol: Noski sobie obwąchują, wylizują się, bawią - nawet nie miała czasu przyjść na pogłaskanie :lol:

strasznie sie ciesze, ze Mysz szczesliwa i juz zasymilowana ( ;) ) :D :1luvu: :D :1luvu: :D :1luvu:

Ja też się cieszę, że prawie bezboleśnie to zniosła :lol:

kalair pisze:Obrazek

Bry :lol:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto kwi 06, 2010 9:20 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Chyba się kończy Adelkowa rujka :roll:
Ale żeby nie było nudno, to nad ranem był pawik - żeby mi życie ułatwić i pobudkę umilić, pod łóżkiem na wysokości poduszki, czyli centralnie pod uchem :x
Kłaczek :roll:
Dziś i tak się wybieram z nią do weta, bo dalej kicha i sapie, znowu jakby mocniej, dodatkowo zachrypła :roll: Wybieram się oczywiście pod warunkiem, że mi się ją uda złapać i spakować do torby :roll: :roll: :roll:

Wydry w normie :lol:

OKI

Post » Wto kwi 06, 2010 10:24 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

hihihi nie ma jak pawik na dobry poczatek dnia ;) mnie za to nic bardziej nie budzi jak szuranie łapą po podlodze - Freya, maja cwaniara, wie, ze wtedy pancia sie na pewno obudzi i szura jakby cos zakopywala :evil: :evil: a ja wtedy momentalnie zryw z lozka i juz jestem na nogach, a potem to juz nie mam wyboru i musze wrzucic cos do misek - normalnie mnie koty sobie podporzadkowaly - kochane gadziny :lol:

to czekamy na wiesci od weta :ok: :ok: :ok: :ok:

tillibulek

Post » Wto kwi 06, 2010 10:26 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

OKI pisze:Chyba się kończy Adelkowa rujka :roll:
Ale żeby nie było nudno, to nad ranem był pawik - żeby mi życie ułatwić i pobudkę umilić, pod łóżkiem na wysokości poduszki, czyli centralnie pod uchem :x
Dziś i tak się wybieram z nią do weta, bo dalej kicha i sapie, znowu jakby mocniej, dodatkowo zachrypła :roll: Wybieram się oczywiście pod warunkiem, że mi się ją uda złapać i spakować do torby :roll: :roll: :roll:

Adelka musiała się imać takich ekstremalnych sposobów, by Dużą dobudzić? ;)
Obrazek
Obrazek

Mała Dzikuska

Post » Wto kwi 06, 2010 10:29 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

tillibulek pisze:hihihi nie ma jak pawik na dobry poczatek dnia ;) mnie za to nic bardziej nie budzi jak szuranie łapą po podlodze - Freya, maja cwaniara, wie, ze wtedy pancia sie na pewno obudzi i szura jakby cos zakopywala :evil: :evil: a ja wtedy momentalnie zryw z lozka i juz jestem na nogach, a potem to juz nie mam wyboru i musze wrzucic cos do misek - normalnie mnie koty sobie podporzadkowaly - kochane gadziny :lol:

to czekamy na wiesci od weta :ok: :ok: :ok: :ok:

Wieści od weta to ewentualnie wieczorem będą, o ile mi się uda małą złapać i zapakować :roll:

Mała Dzikuska pisze:
OKI pisze:Chyba się kończy Adelkowa rujka :roll:

Adelka musiała się imać takich ekstremalnych sposobów, by Dużą dobudzić? ;)
Obrazek

Cześć Dzikusko :lol:
Adelka czujnie 15 minut przed budzikiem zadziałała :roll:

OKI

Post » Wto kwi 06, 2010 10:39 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

... czyli wszystko w normie... ( no może poza pawikiem )
Obrazek

Mała Dzikuska

Post » Wto kwi 06, 2010 11:10 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Względnie :roll:
Pawik kłaczkowy, więc pół biedy :roll:

OKI

Post » Wto kwi 06, 2010 11:22 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

cześć :D

co tzn. kłaczkowy? :roll:

armabapa

Od: Czw mar 25, 2010 22:37

Post » Wto kwi 06, 2010 11:26 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

To znaczy z kłaczkiem w środku :lol:
Jak się myje, to łyka sierść przy okazji, czasem ta sierść zalega w żołądku i następuje zwrot, czasem specjalnie jakąś trawkę wrąbią, żeby łatwiej zwracać :wink:
Mała nawet nie bardzo zakłaczona, ale znów ma intensywną kichawę i to chyba razem się tak nałożyło :roll:
Tak czy inaczej wet jej nie minie :twisted: Kwestia tylko odłowienia i spakowania, jak nie dziś, to jutro, kiedyś się w końcu uda :mrgreen:

OKI

Post » Wto kwi 06, 2010 11:36 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

to dobrze sie domyślałam....

czytałam o tym i od tej pory się nie dziwie, że Klaricha wciąga trawę, po której zdarza sie, ze wymiotuje...

armabapa

Od: Czw mar 25, 2010 22:37

[poprzednia][następna]