Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie...(')

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 04, 2010 13:03 Re: Ludwik Pierwszy Płochliwy - oswajamy. filmik str.12 :)

Duszek686 pisze:
goska_bs pisze:Ludwik Ty nie zgrywaj zbika co przed Magda zmyka ;)

:ryk: :ryk: :ryk:
Może świąteczny nastrój go jakoś zmobilizuje...
Kciuki :ok: :ok: :ok:

I Ciocia Duszek w dobrą godzinę wypowiedziała te słowa ;)
Ludwiś od wczoraj jest bardzo dla nas łaskawy :)
zaanektowal sobie krzesełko w kuchni przy stole pod ścianą i tam wczoraj dał się wszystkim glaskać :) mrucząc przy tym :)
a dziś jednak stwierdził, ze zalane słońcem łózko w sypialni jest o wiele wygodniejsze, można się na nim rozciągnąć :D i stamtąd też nie ucieka przy głaskaniu :ok:
mało tego, dziś siedziałam z dziećmi na podłodze, a Ludwiczek bawił się piłeczką z piórkami bardzo blisko nas :mrgreen: może jednak to przełom?
no ale niestety oczka mu troszkę ropieją, a oczko lewe znacznie bardziej :( dziś wytarlam gluty z oka i zakropliłam gentamycynę, tylko czy te krople są odpowiednie? no zobaczymy.
Acha, dobrze żeby Ludwiś zdrowy był bo jajka trzeba mu wyciąć migiem. Dziś w nocy dobierał się z miłosnymi zamiarami do Cypiska :twisted: który zupełnie nie wiedział o co mu chodzi, a Ludwiś go ząbkami za kark chwytał i próbowal dosiąść :twisted: ostatecznie Cypisek przeniósł się na moje lóżko, gdzie Ludwiczek już bał się polożyć tak blisko mnie.
Pozdrawiamy świątecznie :)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie kwi 04, 2010 17:33 Re: Ludwik Pierwszy Płochliwy - oswajamy. filmik str.12 :)

Wczoraj rano w trybie nagłym trafiłam do szpitala (nie zdązyłam wielu rzeczy m.in złożyć życzeń), dzisiaj niedawno wróciłam trochę nieprzytomna, ale życzę Ci Madziu bardzo spokojnych i radosnych świąt.
I wszystkim Wam tu kibicującym/
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Nie kwi 04, 2010 18:56 Re: Ludwik Pierwszy Płochliwy - oswajamy. filmik str.12 :)

:lol: :ryk:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pon kwi 05, 2010 6:59 Re: Ludwik Pierwszy Płochliwy - oswajamy. filmik str.12 :)

Ludwiczek nie symuluj bo odpisankowanie i tak Cie nie minie ;)
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Pon kwi 05, 2010 8:03 Re: Ludwik Pierwszy Płochliwy - oswajamy. filmik str.12 :)

Anda pisze:Wczoraj rano w trybie nagłym trafiłam do szpitala (nie zdązyłam wielu rzeczy m.in złożyć życzeń), dzisiaj niedawno wróciłam trochę nieprzytomna, ale życzę Ci Madziu bardzo spokojnych i radosnych świąt.
I wszystkim Wam tu kibicującym/

Dziękuję Anda!!! Dla Ciebie przede wszystkim ZDROWIA!!!!!!!!! Mam nadzieję, że lepiej się już czujesz, trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:

Ludwisiowe oczko mniej ropieje, więc genta chyba pomaga :)
pozdrawiamy :)
Obrazek

magdaradek

Post » Pon kwi 05, 2010 11:42 Re: Ludwik Pierwszy Płochliwy - oswajamy. filmik str.12 :)

Całujemy Ludwisia w przesłodkiego pysia :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto kwi 06, 2010 8:50 Re: Ludwik Pierwszy Płochliwy - oswajamy. filmik str.12 :)

jak tam jajeczny Ludwiś na święta Wielkanocne? To jego ostatnie jajeczne święta, hihi :)
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Wto kwi 06, 2010 9:03 Re: Ludwik Pierwszy Płochliwy - oswajamy. filmik str.12 :)

rybcie pisze:jak tam jajeczny Ludwiś na święta Wielkanocne? To jego ostatnie jajeczne święta, hihi :)

no właśnie właśnie :twisted: jeszcze bidulek o tym nie wie ;)
Ludwiś dobrze. Kochany to jest kotek. W swoim azylu chętnie daje się głaskać. A jak mruczy przy tym :1luvu:
nie obraża się też za przemywanie oczek i zakraplanie. Ładnie łyka immunodol, bo czasem pokichuje jeszcze.
Jest łasuszkiem, więc w nagrodę za głaskanie lub bezproblemową aplikację leków czy obcięcie pazurków dostaje smakołyk i podchodzi wtedy bardzo blisko :)
Moje całuski znosi już bardzo dobrze, choć zdarza mu się czasem zrobić z uszek "helikopterek" :twisted:
Cypisa kocha miłością nie do końca platoniczną :roll: a Ryśka lubi powkurzać :mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Post » Wto kwi 06, 2010 9:09 Re: Ludwik Pierwszy Płochliwy - oswajamy. filmik str.12 :)

czy azyl to klateczka? Czy wybrał sobie inną miejscóweczkę?
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Wto kwi 06, 2010 9:34 Re: Ludwik Pierwszy Płochliwy - oswajamy. filmik str.12 :)

rybcie pisze:czy azyl to klateczka? Czy wybrał sobie inną miejscóweczkę?

nie, klateczka jest złozona, wymyta i leży na szafie w oczekiwaniu na przyszłe jakieś tymczasiki małe ;)

Ludwiczka azyl to krzesło pod stołem w kuchni, przy ścianie :) ewentualnie nasze wielkie łóżko w sypialni, stamtąd też nie zwiewa przy głaskaniu nasz niedźwiadek :)
Obrazek

magdaradek

Post » Wto kwi 06, 2010 9:38 Re: Ludwik Pierwszy Płochliwy - oswajamy. filmik str.12 :)

ooooo, to fajnie, na pewno się w takim razie przekonana do reszty mieszkanka :). Kciuki :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Wto kwi 06, 2010 10:24 Re: Ludwik Pierwszy Płochliwy - oswajamy. filmik str.12 :)

Poświąteczne uściski :)

I, przy okazji, miło było poznać :D
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Wto kwi 06, 2010 10:26 Re: Ludwik Pierwszy Płochliwy - oswajamy. filmik str.12 :)

Myszeńk@ pisze:Poświąteczne uściski :)

I, przy okazji, miło było poznać :D

mnie również, Myszeńk@ :D
Obrazek

magdaradek

Post » Wto kwi 06, 2010 12:15 Re: Ludwik Pierwszy Płochliwy - oswajamy. filmik str.12 :)

Ludwiczek zmowiles sie z Czarkiem i i Teo?? :)
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Wto kwi 06, 2010 15:27 Re: Ludwik Pierwszy Płochliwy - oswajamy. filmik str.12 :)

magdaradek pisze:Moje całuski znosi już bardzo dobrze, choć zdarza mu się czasem zrobić z uszek "helikopterek" :twisted:

hłe hłe hłe żeby nie odleciał :wink: :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

[poprzednia][następna]