Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 04, 2010 16:32 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Na pewno! :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie kwi 04, 2010 19:17 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Witajcie Swiątecznie!
Najlepszego i radosnego świętowania życzę i żeby koty Wam nie przeszkadzały tylko razem świętowały :piwa: :piwa: :piwa:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie kwi 04, 2010 19:24 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

margaretka2002 pisze:Tesciowej na trzezwo nie zdzierze. :ryk:

Witaj w klubie! :twisted:
Obrazek

Mała Dzikuska

Od: Czw lut 04, 2010 14:22

Post » Nie kwi 04, 2010 19:26 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

OKI pisze:Obrazek Obrazek

Ale widoki! :1luvu: To musi być baaardzo przyjemnie, ujrzeć takie trzy pięknoty w jednym miejscu, w tym samym czasie. Super!!! :ryk:
Obrazek

Mała Dzikuska

Post » Pon kwi 05, 2010 7:15 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Witam w Lany Poniedziałek :lol:

Kociaste nie dały pospać :evil: A konkretnie jedna mała, rujkująca, kichająca i sapiąca cholera :x
Znowu jej się kichanie włączyło i oddech pogorszył, sapie jak lokomotywa :( Idę o zakład, że bezustanne darcie mordy robi swoje - głosu już nie ma, więc próbuje nadawać nosowo :? Wstałam głównie po to, żeby jej inhalol podłączyć :roll:

Taćka już na stałe zamieszkała w umywalce :roll: Nawet jak jest mokro, potrafi się tam ułożyć - pasuje rozmiarem idealnie :lol:
Muszę jej pazury obciąć. I to mój pierwszy kot, któremu obcinać trzeba - ona sobie po prostu nie radzi ze ścieraniem ich. Praktycznie niczego nie drapie, czasem trochę parkiet, ale to za mało - zaczyna się zaczepiać o wszystko :? Jak do tej pory tylko z psami miałam takie doświadczenia :roll:

Szelma wygląda normalniej, ale i tak wet jej nie minie :roll:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon kwi 05, 2010 7:27 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Witaj, OKI.Piękne masz koty,słowo.Najbardziej lubię Szelmę z opisów i zdjęć.Moja siostra się zastanawia,czy jest jakiś program komputerowy, dzięki któremu można byłoby zobaczyć Tacię jako kociaczka.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon kwi 05, 2010 7:32 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Dzięki :D
Nie słyszałam o takim programie :roll: Ale Tacia na pewno była śliczna, zresztą to jej zostało :wink:
Robi się coraz bardziej miziastym kotem, niedługo nie będę mogła żadnego innego pogłaskać :lol:
Właśnie leży obok i się dopomina :lol: A z drugiej strony Szelma, rąk mi brakuje :ryk:

OKI

Post » Pon kwi 05, 2010 7:51 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Witanko lano-poniedziałkowe.Oki nie nadążam,dziewiąta stronka leci,a ja dopiero znalazłam,nie bawię się tak.Dobrze,że mam dziś czas i mogłam nadrobić zaległości.Ogonki masz wyjątkowej urody,wszystkie bez wyjątku.Dziewczyny jak laleczki,o przepraszam jak koteczki.Taćka musiała być piękna jak była kociątkiem.Teraz kociątkiem już nie jest,ale piękna została.Miałam kiedyś mieć podobną koteńkę,ale ktoś był szybszy i w rezultacie mam Milusię,nie żałuje :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pon kwi 05, 2010 8:15 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon kwi 05, 2010 8:59 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Cześć Dziewczyny, Duże i Małe :1luvu:
Obrazek

Mała Dzikuska

Post » Pon kwi 05, 2010 9:15 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

kocurzyca41 pisze:Witanko lano-poniedziałkowe.Oki nie nadążam,dziewiąta stronka leci,a ja dopiero znalazłam,nie bawię się tak.Dobrze,że mam dziś czas i mogłam nadrobić zaległości.Ogonki masz wyjątkowej urody,wszystkie bez wyjątku.Dziewczyny jak laleczki,o przepraszam jak koteczki.Taćka musiała być piękna jak była kociątkiem.Teraz kociątkiem już nie jest,ale piękna została.Miałam kiedyś mieć podobną koteńkę,ale ktoś był szybszy i w rezultacie mam Milusię,nie żałuje :mrgreen:

Witamy Kocurzyco na wątasku :lol:
Taci to nawet coś zostało z wyglądu kociątka - proporcje i puchatość sprawiają, że takim kociątkiem przerośniętym lekko zostanie już na zawsze :wink:

kalair pisze:Obrazek

Dobry mokry :lol:

Mała Dzikuska pisze:Cześć Dziewczyny, Duże i Małe :1luvu:

Cześć Dzikie :lol: :lol: :lol:

OKI

Post » Pon kwi 05, 2010 9:30 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Tacię chcę! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon kwi 05, 2010 9:33 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

OKI pisze:
kocurzyca41 pisze:Witanko lano-poniedziałkowe.Oki nie nadążam,dziewiąta stronka leci,a ja dopiero znalazłam,nie bawię się tak.Dobrze,że mam dziś czas i mogłam nadrobić zaległości.Ogonki masz wyjątkowej urody,wszystkie bez wyjątku.Dziewczyny jak laleczki,o przepraszam jak koteczki.Taćka musiała być piękna jak była kociątkiem.Teraz kociątkiem już nie jest,ale piękna została.Miałam kiedyś mieć podobną koteńkę,ale ktoś był szybszy i w rezultacie mam Milusię,nie żałuje :mrgreen:

Witamy Kocurzyco na wątasku :lol:
Taci to nawet coś zostało z wyglądu kociątka - proporcje i puchatość sprawiają, że takim kociątkiem przerośniętym lekko zostanie już na zawsze :wink:

kalair pisze:Obrazek

Dobry mokry :lol:

Jakie Dzikie! My już ucywilizowane pełną gembom som... No, prawie... ;)
Obrazek

Mała Dzikuska

Post » Pon kwi 05, 2010 9:39 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Mała Dzikuska pisze:
OKI pisze:

Jakie Dzikie! My już ucywilizowane pełną gembom som... No, prawie... ;)

Obie? :mrgreen:

kalair pisze:Tacię chcę! :1luvu:

Może później :roll:

OKI

Post » Pon kwi 05, 2010 9:43 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Nie musi być natentychmiast! :mrgreen:
A buzi jej daj!!
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]