Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:![]()
kocurzyca41 pisze:Witanko lano-poniedziałkowe.Oki nie nadążam,dziewiąta stronka leci,a ja dopiero znalazłam,nie bawię się tak.Dobrze,że mam dziś czas i mogłam nadrobić zaległości.Ogonki masz wyjątkowej urody,wszystkie bez wyjątku.Dziewczyny jak laleczki,o przepraszam jak koteczki.Taćka musiała być piękna jak była kociątkiem.Teraz kociątkiem już nie jest,ale piękna została.Miałam kiedyś mieć podobną koteńkę,ale ktoś był szybszy i w rezultacie mam Milusię,nie żałuje
kalair pisze:
Mała Dzikuska pisze:Cześć Dziewczyny, Duże i Małe
OKI pisze:kocurzyca41 pisze:Witanko lano-poniedziałkowe.Oki nie nadążam,dziewiąta stronka leci,a ja dopiero znalazłam,nie bawię się tak.Dobrze,że mam dziś czas i mogłam nadrobić zaległości.Ogonki masz wyjątkowej urody,wszystkie bez wyjątku.Dziewczyny jak laleczki,o przepraszam jak koteczki.Taćka musiała być piękna jak była kociątkiem.Teraz kociątkiem już nie jest,ale piękna została.Miałam kiedyś mieć podobną koteńkę,ale ktoś był szybszy i w rezultacie mam Milusię,nie żałuje
Witamy Kocurzyco na wątasku![]()
Taci to nawet coś zostało z wyglądu kociątka - proporcje i puchatość sprawiają, że takim kociątkiem przerośniętym lekko zostanie już na zawsze
kalair pisze:
Dobry mokry
Mała Dzikuska pisze:Cześć Dziewczyny, Duże i Małe
Cześć Dzikie![]()
![]()
Mała Dzikuska pisze:OKI pisze:Mała Dzikuska pisze:Cześć Dziewczyny, Duże i Małe
Cześć Dzikie![]()
![]()
Jakie Dzikie! My już ucywilizowane pełną gembom som... No, prawie...
kalair pisze:Tacię chcę!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 62 gości