Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 02, 2010 18:31 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

:ok: :ok: :ok:
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Pt kwi 02, 2010 19:04 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

kropkaXL pisze:Kocurki już odwiezione-Milenka jest tym miejscem zauroczona!
Napisze więcej po powrocie!

Czekam z niecierpliwością na relację 8) 8) 8) 8)

U Totka bez zmian :? Katar ropny i uciążliwy dla kocurka :( Po Świętach jedziemy na wizytę do lecznicy - Totek po prostu dostanie głupiego Jaśka :roll: I przebadamy kocurro dogłębnie :mrgreen:

Ja pięknych obrazków wstawiać nie umiem :? , ale to nie oznacza, że moje życzenia świąteczne nie są tak serdeczne :mrgreen:

Kochani, życzę Wam wszystkim żebyśmy wszyscy byli zdrowi i szczęśliwi i żeby wszystkie zwierzaki duże i małe też zdrowe były :ok: :ok: I żeby wszystko się UDAŁO :ok: Obrazek

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Pt kwi 02, 2010 19:10 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Olu-my Tobie i Totusiowi tez życzymy wszystkiego naj,naj naj!

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt kwi 02, 2010 19:23 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Gdy nadejdą Święta
niech nadzieja i radość
zastuka do Waszych drzwi,
a Wielkanoc przyniesie
pomyślność, szczęście
i piękny uśmiech każdego dnia

Pecia, Niusiu, Kajtuś, Albercik i ja

Obrazek
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt kwi 02, 2010 20:06 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Milenko-czekamy na relacje!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pt kwi 02, 2010 20:07 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.

bozena640

Post » Pt kwi 02, 2010 20:29 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Milenko,
czekamy na wieści :ok:

Aleksandra59 pisze:Ja pięknych obrazków wstawiać nie umiem :? , ale to nie oznacza, że moje życzenia świąteczne nie są tak serdeczne :mrgreen:

Ja też i od razu mi raźniej :mrgreen:
Życzę Wam Świąt wolnych od trosk, wypełnionych optymizmem. Niech wielkanocny zając przyniesie radość i nadzieję.

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Pt kwi 02, 2010 21:48 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

bozena640

Post » Pt kwi 02, 2010 21:58 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Mileno,
z okazji świąt wszystkiego dobrego za okazane nam serduszko
życzymy wszyscy, no a przede wszystkim Maciucha :D
Obrazek

Prążek

Od: Śro gru 26, 2007 21:33

Post » Pt kwi 02, 2010 23:12 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Dziewczyny, przepraszam, ze dopiero teraz. W drodze powrotnej, po odwiezieniu kocurów, dowiedziałam się, ze moja babcia jest w szpitalu, jakieś problemy z krążeniem, w związku z tym mama do mnie nie przyjedzie, bo babcia nie wyjdzie na święta do domu :( i najpierw telefony, rozmowy z mamą, dziadkiem i samą babcią, potem musiałam wszystko posprzątać po kocurach, poodkażać i zanim sie zorientowałam już było po 22, wiec karmienie bezdomniaczków no i dopiero jestem.

Ale wracając do tej przyjemnej cześci dnia: rano pojechalam po Sedalin jeszcze do weta,kocury były przegłodzone od wieczora. Pingwin ładnie zjadł tabletke z sosikiem z tuńczyka, Czarny zastrajkował, chyba wyczuł coś :wink: były próby skuszenia na śmietanke i inne smakołyki, nie znalazło to jego uznania :wink: No wiec Czarny jechał bez tablety. W drodze problemów nie było zadnych, kocury grzecznie jechały (aczkolwiek Pingwin, mimo tabletki jakoś specjalnie spiacy nie był :twisted: ), gorzej było przed wyjazdem z ich zapakowaniem do transporterów :roll: Jakoś przeżyłam, ale co się namęczyłam, to moje, no i z pół butelki waleriany zużyłam :lol:

Dziewczyny, kocury trafiły do pałacu, dosłownie do pałacu :roll: obiecałam, ze nie bedę zbyt wielu szczegółów podawać publicznie (szczególnie dot. miejsca, kontaktu itp. takie było życzenie tej pani, więc oczywiście muszę to uszanować), ale miejsce piękne! Ogromny teren, ogrodzony, cały kompleks budynków, baaardzo daleko od jakiejkolwiek drogi, 14 kotów (od dziś już 16 :wink: ), chyba 10 lam, kilka koni uratowanych z rzeźni, konie rasowe, na codzień wiele osób, które pracują przy zwierzetach, ale dzis z powodu świat byli tylko właściciele, którzy tam mieszkają.
Koty wszystkie znalezione/podrzucone, wykastrowane/wysterylizowane, regularnie odrobaczane, odpchlane, szczepione. Karmione 2 razy dziennie (zwykle kurczaki :wink: ), oprócz tego cały czas suche. Mnóstwo zakamarków, pomieszczeń, które mają do dyspozycji.
Dla takich dzikusów, jak te 2, miejsce doskonałe. Na razie zostały zamknięte w 1 pomieszczeniu na kilka dni, zeby się oswoiły troszke z miejscem. Są razem, więc jest im raźniej na pewno :D zostawiłam im też swoje kontenerki, żeby miały coś ze swoim zapachem i nie czuły sie tam zupełnie obco.

Naprawde o kolejne koty jestem zupełnie spokojna :D :D dla nich to miejsce jest świetne, myślę, ze z czasem tam się zupełnie oswoją :D

Wybaczcie Dziewczyny, ze tak średnio rozgarnięta dzis jestem, ale myślami jestem w Słupsku dziś wybitnie.

Dziękuję Wam Wszystkim za życzenia :1luvu: Ja również życzę Wam z okazji Świąt wszystkiego co najlepsze, radości i wiosny każdego dnia :D :D :D

ps. Małgosiu, Maciucha jest w 100% w moim typie, kocham burasy :1luvu: buziaki dla chłopaka, ma być dzielny :D :D
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Pt kwi 02, 2010 23:28 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Milenko, kochanie dużo zdrowia dla Twojej Babci :ok: :ok: :ok: :ok: Zdrowie Babci jest najważniejsze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Ale w ramach kciuków za zdrowie Babci Milenki pomyślałam sobie o Totku 8) Bo ja Totka do tej krainy szczęśliwości, w której Milenka dzisiaj była - natychmiast powiozę :mrgreen:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Sob kwi 03, 2010 0:05 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

za powrot Babci do zdrowia mooocne :ok:

i hopsa :ok:

muac

Od: Pt gru 12, 2008 19:53

Post » Sob kwi 03, 2010 5:18 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

bozena640

Post » Sob kwi 03, 2010 5:41 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Milenk0-tak mi przykro z powodu choroby Babci :( :( :( i jeszcze na dodatek sama spędzisz Świeta :( :( :( !
Ale to już ostatnie smutne Święta,jeszcze tylko trochę-wytrzymasz,potem już będziecie razem!!!
Jeszcze trzy kotki muszą znaleźć miejsca!!!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob kwi 03, 2010 7:44 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

dziewczynki kochane :1luvu:
wpadam tylko na chwilkę żeby złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia z okazji nadchodzących Świąt Wielkanocnych. Niech te dni będą wypełnione spokojem i radością. Trzymajcie się cieplutko :1luvu: Buziaki :*
Milenko trzymam kciuki za Babcię :ok: :ok: :ok: wszystko będzie dobrze.
jeszcze raz całuje i ściskam Was i wszystkie ukochane ogonki :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

siasia1981

Od: Śro lut 25, 2009 8:45

[poprzednia][następna]