Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 02, 2010 17:36 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

:lol: :lol: :lol:

prześlę zaraz pani linki - nawet tych nieśmiałych, może się zakocha? Wybiorę jakieś kotki pani D. choć one są wszystkie tak mega wystraszone, ze sama zaczęłam się bać o pozytywne adopcje. Edisson od wczoraj nie wychodzi z transportera - tzn raz w nocy wyszedł i nic nie je, nie pije.. Martwię się bardzo, choc ludzie cierpliwi sa i tylko się martwią tym nie jedzeniem, żeby kotek z głodu nie umarl.. :cry:
I im dłużej o tym wszystkim myślę, tymj wiekszą, coraz bardziej wielgachną mam potrzebe wygarnięcia tej babie co o niej myślę - wiecie, że ona ostatnio mi powiedziała, że ona jest takim domem tymczasowym??? kompletny brak .. wszystkiego :!: :!: :!:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt kwi 02, 2010 17:38 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Ja skleroza powinnam się nazywać :oops:
Jest jeszcze Misia od Ewar, chyba aktualne
viewtopic.php?f=13&t=108268
Tylko domek musi być naj-najlepszy :wink:
No i to starsza kotka - 10 lat :roll:
Ale śliczna :wink:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt kwi 02, 2010 17:43 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Marzenia11 pisze::lol: :lol: :lol:

prześlę zaraz pani linki - nawet tych nieśmiałych, może się zakocha? Wybiorę jakieś kotki pani D. choć one są wszystkie tak mega wystraszone, ze sama zaczęłam się bać o pozytywne adopcje. Edisson od wczoraj nie wychodzi z transportera - tzn raz w nocy wyszedł i nic nie je, nie pije.. Martwię się bardzo, choc ludzie cierpliwi sa i tylko się martwią tym nie jedzeniem, żeby kotek z głodu nie umarl.. :cry:
I im dłużej o tym wszystkim myślę, tymj wiekszą, coraz bardziej wielgachną mam potrzebe wygarnięcia tej babie co o niej myślę - wiecie, że ona ostatnio mi powiedziała, że ona jest takim domem tymczasowym??? kompletny brak .. wszystkiego :!: :!: :!:

Czekoladki p. D. to w końcu też nietypowe umaszczenie, nie? :wink:
Kot może nie jeść na początku, w razie czego polecam ten Convalescence (czy jak mu tam) - koty go bardzo chętnie jedzą, nawet Szelma przylatywała, jak mieszałam :wink:

OKI

Post » Pt kwi 02, 2010 17:47 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

A w ogóle, to ta pani szuka Taci :ryk:
Wszystko się zgadza - dorosła, krótkowłosa tri, czasami nawet miziasta :lol: No i wyluzowana na maksa - jej wystarczyła chyba godzina za sofką, o ile dobrze pamiętam :ryk:
Tylko Tacia nie do oddania jest :mrgreen: Moja-ci ona :mrgreen:
Obrazek
Za ciasno na tym łóżku się zrobiło :roll:

OKI

Post » Pt kwi 02, 2010 18:37 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

OKI pisze:A w ogóle, to ta pani szuka Taci :ryk:
Wszystko się zgadza - dorosła, krótkowłosa tri, czasami nawet miziasta :lol: No i wyluzowana na maksa - jej wystarczyła chyba godzina za sofką, o ile dobrze pamiętam :ryk:
Obrazek

To chyba jakaś rodzina Taci jest... :mrgreen:
http://kotburger.pl/5972/Akurat-teraz-m ... c-zeby-tak
Obrazek

Mała Dzikuska

Od: Czw lut 04, 2010 14:22

Post » Pt kwi 02, 2010 18:39 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Ja właśnie poszłam umyć ręce :twisted:
Musiałam iść do kuchni - ten wzrok...

OKI

Post » Pt kwi 02, 2010 18:39 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Tacia sie przeprowadzila do lazienki :?: :lol: :lol: :lol: :lol:
nadrabia zaleglosci :mrgreen:

Przed chwila dostalam sms ze Edison zjadl saszetke whiskasa :piwa: :piwa: :piwa:
dobra nasza, bedzie gut :!: :ryk: :ryk: :ryk:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt kwi 02, 2010 18:44 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Marzenia11 pisze:Tacia sie przeprowadzila do lazienki :?: :lol: :lol: :lol: :lol:
nadrabia zaleglosci :mrgreen:

Przed chwila dostalam sms ze Edison zjadl saszetke whiskasa :piwa: :piwa: :piwa:
dobra nasza, bedzie gut :!: :ryk: :ryk: :ryk:

Czyli to aklimatyzacja była :ok:

Tacia właśnie podpadła :? Znów bez żadnego powodu zaatakowała Szelmę :?
Niby nic, bo krew się nie leje, ale od czasu do czasu ma taką agresywną odchyłkę.

A Szelma właśnie coś mi się nie podoba od jakichś 2-3 dni :| Jakaś przygaszona jest, nieswoja - ona miewa takie humory, ale tym razem jakoś mam złe przeczucia :( Jak jej się przez święta nie poprawi, to idziemy do weta :roll:

OKI

Post » Pt kwi 02, 2010 19:09 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

OKI pisze:
A Szelma właśnie coś mi się nie podoba od jakichś 2-3 dni :| Jakaś przygaszona jest, nieswoja ..:

a może to w związku z wyprowadzką Myszy? jednak przezywa.. ?

Marzenia11

Post » Pt kwi 02, 2010 22:16 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Obrazek

Niech Wam jajeczko dobrze smakuje
Bogaty zajączek uśmiechem czaruje
Mały króliczek spełni marzenia,
wiary, radości, miłości,
spełnienia!

Życzy Mała Dzikuska i Coco

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Mała Dzikuska

Od: Czw lut 04, 2010 14:22

Post » Pt kwi 02, 2010 22:23 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

wreszcie trafiłam do Twojej kociarni :D

armabapa

Od: Czw mar 25, 2010 22:37

Post » Pt kwi 02, 2010 22:43 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

OKI pisze:A w ogóle, to ta pani szuka Taci :ryk:
Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob kwi 03, 2010 8:43 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Witanko świąteczne :1luvu:

Marzenia11 pisze:
OKI pisze:
A Szelma właśnie coś mi się nie podoba od jakichś 2-3 dni :| Jakaś przygaszona jest, nieswoja ..:

a może to w związku z wyprowadzką Myszy? jednak przezywa.. ?

Nie wiem, tak myślałam, niby nic się nie dzieje, ale mi się wydaje, że coś jest nie tak :roll: Na razie mam pilną obserwację, a po świętach i tak do weta się wybieram :roll:

armabapa pisze:wreszcie trafiłam do Twojej kociarni :D

Cześć Akuśku, bardzo mi miło :kotek:

Kalerciu, Dzikusko, buziaczki :1luvu:

OKI

Post » Sob kwi 03, 2010 8:47 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Bardzo Wam dziękuję za życzenia i wszystkim nawzajem życzymy
WESOŁYCH ŚWIĄT
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Olga, Szelma, Tatoo i Adelka
Ostatnio edytowano Sob kwi 03, 2010 8:50 przez OKI, łącznie edytowano 1 raz

OKI

Post » Sob kwi 03, 2010 8:48 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

I dla Ciebie buziaczki OKI! :1luvu:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

[poprzednia][następna]