Asia_Siunia pisze:Co za pućkiNo a w pewnym momencie poczułam się jak na seansie u Kaszpirowskiego - to hipnotyzujące spojrzenie....
![]()
noooooo on ma te oczyska

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Asia_Siunia pisze:Co za pućkiNo a w pewnym momencie poczułam się jak na seansie u Kaszpirowskiego - to hipnotyzujące spojrzenie....
![]()
tamiss pisze:Jaki piękny kotek! Burasek - grubasek
magdaradek pisze:Rozważam klatkę... szkoda takiego fajnego kota, bo w takim stanie to nikt go nie adoptuje
a ja wiem, że on ma zadatki na super kota. Zaraz miną 2 tygodnie jak on u mnie jest, a postępy są bardzo słabe.
Kleo pisze:magdaradek pisze:Rozważam klatkę... szkoda takiego fajnego kota, bo w takim stanie to nikt go nie adoptuje
a ja wiem, że on ma zadatki na super kota. Zaraz miną 2 tygodnie jak on u mnie jest, a postępy są bardzo słabe.
Nie dawaj go do klatki, to go jeszcze bardziej wycofa, za szybko chcesz osiągnąć efekty - nic na siłe, on sam musi poczuć że nic mu nie grozi itp wtedy sam przyjdzie na kolanka ale to wymaga czasu, a 2 tygodnie to bardzo krótko, wydaje mi sie że i tak zrobił ogromne postępy, miałam zupełnego dziczka i dopiero po 1,5 miesiącu pozwolił mi sie pogłaskać, więc nie masz co narzekaćLudwiś jest fajnym kotkiem i powoli stanie sie z niego super miziak, ale to wymaga czasu, nie ma sie co śpieszyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: dorcia44, Google [Bot], HerbertPrade i 38 gości