Serniczku, bardzo dziękujemy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
EwKo pisze:![]()
Basia, dychosz?
MiauKot pisze:Adria pisze:Tak nieśmiało napiszę, że kończy się nam karma i żwirkiNiestety procedury w sądach trwają
Z Basia jesteśmy już gołe i wesołe. Zapłaciłyśmy faktury z eskulapa, częściowo rozliczyłyśmy się z lecznicami i niestety nasze fundusze są na wyczerpaniu
![]()
Tak było kilka dni temu.
Jak wiadomo, żwirek cudownemu rozmnożeniu raczej sam z siebie ulec nie chce, gad takiKarma wspiera go w tym głupim uporze.
Nieco liczb:
40 futer - 40 żołądków - 40 ... yyy... No każdy kot czasem musi zajrzeć do kuwety. Mówimy tylko o tymczasach...
KRS siędzieje. Nie wiadomo, jak długo jeszcze to potrwa.
Koty - dzięki Bogu tak swoją drogą- nie chcą czekać z załatwianiem spraw fizjologicznych na decyzję sądu
. Z problemami zdrowotnymi (Inga, Woland, Pini, Tess) też niestety nie chcą zaczekać na decyzję właściwych urzędników...
Nazywając rzecz po imieniu: żwir i karma na gwałt potrzebne![]()
Sytuacja jest szczególna...
Gdyby ktoś ( ja wiem, że koniec miesiąca i w ogóle) dysponował nadwyżką finansową, którą mógłby przeznaczyć na uzupełnienie zapasów owych deficytowych towarów...
![]()
Uprzejmie uprasza się o kontakt:
1. Telefony:
795 138 858 begin_of_the_skype_highlighting 795 138 858 end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting 795 138 858 end_of_the_skype_highlighting ; 609 834 036
2. Adresy mailowe:
fundacja.miaukot@qmail.com
miaukotfundacja@gmail.com
Please?![]()
Barbara Horz pisze: Chyba nie ma innego wyjścia tylko muszę się wyprowadzić do większego lokum. Najlepiej na Wawel, tam jest sporo komnat
majkowiec pisze:Barbara Horz pisze: Chyba nie ma innego wyjścia tylko muszę się wyprowadzić do większego lokum. Najlepiej na Wawel, tam jest sporo komnat
pomyśl ile wydasz na ogrzewanie tego apartamentu
Ja zmuszona byłam przełoży wizytę na jutro bo dziś niestety zamieszanie u lekarza i bym nie zdążyła. Więc kciuki trochę dłużej trzeba trzymać.
Czekam z niecierpliwością na zdjęcia psiaczka ( widać, że nadszedł czas wiosennych porządków :/ ).
anita5 pisze:Ale miałyście 'wycieczkę'. Ja jednak twierdzę, że na Śląsku, gdziekolwiek się nie chce jechać, i tak zawsze ostatecznie ląduje się w Bytomiu. 8)
Za psinkę biedną i całokształt(tradycyjnie).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 130 gości