Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:MariaD to szukaj domów stałych a nie tymczasowych.
mirka_t pisze:Dalia przecież już dawno temu dostałaś ode mnie zdjęcia kotek i informacje o nich. Nie mogłaś sklecić ogłoszenia? Po co, więc zawracałaś mi głowę o przesłanie tych informacji.
MariaD pisze:Legnico, nie chcesz zrozumieć, ze TU szukamy pomocy = DS dla TYMCZASOWYCH KOTÓW MIRKI_T?
A nie dla kotów całego świata?
dalia pisze:mirka_t pisze:Dalia przecież już dawno temu dostałaś ode mnie zdjęcia kotek i informacje o nich. Nie mogłaś sklecić ogłoszenia? Po co, więc zawracałaś mi głowę o przesłanie tych informacji.
bralam nie po to aby im robic ogloszenia, tylko po to aby informowac ludzi chcacych kota, których znajduje własnymi kanalami
nie zgłaszalam sie do robiemia szymszylkom ogloszeń
Legnica pisze:fruuu pisze:o matko...
może i Dalia i Mirka się nie kochają
ale na litosc... Dalia zadeklarowala ze pomoze Mirce w zmniejszeniu stanu, znajdzie kociakom dobre domy
moze pomoc tym dwóm konkretnym
czemu nie chcecie pozwolic jej na te pomoc?
bo sie nie lubia?
no i trudno
nie trzeba sie kochac
mozna sie nawet nie znosic, ale tu o koty chodzi![]()
ja bym swoje dwa wypieszczone futra jej na tymczas dala gdyby sytuacja mnie zmusila a ze dzieci nie mam to dwie najcenniejsze dla mnie istoty pod sloncem
czy ktoras inna z wyzłośliwiających sie na ten temat osob moze zaproponowac podobna pomoc?
Ale w schronie siedzi rasopodobny,który nie ma żadnego DT.On zdaje sie potrzebuje pomocy na cito.
Legnica pisze:Maro D,nie chcesz zrozumieć,ze co za dużo to i swinia nie zechce?
Legnica pisze:Dla czego akurat szynszyle?
No nie rozumiem tego,no.
MariaD pisze:Legnica pisze:Maro D,nie chcesz zrozumieć,ze co za dużo to i swinia nie zechce?
Czy ma rozumieć, ze ta "świnia" to o Mirce?No, ja bym się na miejscu Mirki obraziła śmiertelnie...
MariaD pisze:mirka_t pisze:MariaD to szukaj domów stałych a nie tymczasowych.
Mirko, przecież napisałaś, że nie masz do mnie zaufania w wyborze DS.
Kogokolwiek podeślę, tak jak i dalia - jest skreślony na wejściu.
Komu ufasz na tyle - wymień nicki - by z jego rekomendacji oddać bez wahania kota do DS?
Legnica pisze:A beżowa nerkowa moze byc?
fruuu pisze:Legnica pisze:Dla czego akurat szynszyle?
No nie rozumiem tego,no.
szukasz problemu tam gdzie go nie ma
a jakby Dalia wskazala na poczatku innego kota to by go dostala czy tez byloby dochodzenie czemu akurat ten?
przeciez na dywaniki nie chce ich przerobic
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Silverblue i 30 gości