Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 15, 2010 16:34 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

zaczelismy dzis IIIdawke Interferonu..
Otto caly dzien spi jak zabity..
niech to sie juz skonczy i niech chlopczyk wyzdrowieje..tak mi go szkoda..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Pon mar 15, 2010 18:26 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

Kciuki za dzielnego Otto :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon mar 15, 2010 18:31 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

nawet nie masz pojecia jak szybko ucieka Otto jak widzi mnie ze strzykawka :roll: ..
dzis wyciagalam go spod wanny..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Wto mar 16, 2010 17:33 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

w piatek 19 marca jade do Seidla z Ottem i prawdopodobnie kocurek zostanie adoptowany..
smutno mi jakos..
ze nikt nie bedzie cyckal platkow uszek..
normalnie lipa..

Obrazek

Ciepła

Post » Wto mar 16, 2010 17:50 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

Ciepła nie smuć się, z pewnością znajdziesz nowego cyckacza uszu :lol: chyba nawet czeka w klejce do Twojego wspaniałego domku :1luvu: Ottusiu :ok: za kochający domek
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Wto mar 16, 2010 18:04 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

ewan pisze:Ciepła nie smuć się, z pewnością znajdziesz nowego cyckacza uszu :lol: chyba nawet czeka w klejce do Twojego wspaniałego domku :1luvu: Ottusiu :ok: za kochający domek

ewan jesli w piatek Otek pojedzie do nowego domku to biore na tymczas BAzylka z gnijaca lapka..

Obrazek

Ciepła

Post » Wto mar 16, 2010 18:10 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

czyli Pani Iza się nie pogniewała ? ;)

Tak się cieszę z powodu Bazylka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto mar 16, 2010 18:13 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

magdaradek pisze:czyli Pani Iza się nie pogniewała ? ;)

Tak się cieszę z powodu Bazylka :1luvu: :1luvu: :1luvu:

odpisala dopiero dzis bo predzej nie mogla..wazne ze sie wogole odezwala..

Obrazek

Ciepła

Post » Wto mar 16, 2010 18:33 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

No właśnie o Bazylku pisałam że czeka w kolejce, śledzę wątek jesteś :1luvu: a Pan Mąż w wiecznej trasie :1luvu: :1luvu:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Post » Wto mar 16, 2010 18:35 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

ewan pisze:No właśnie o Bazylku pisałam że czeka w kolejce, śledzę wątek jesteś :1luvu: a Pan Mąż w wiecznej trasie :1luvu: :1luvu:

haha ewan to sie zgadza jest dwa razy wiekszy :wink: :ok: :ryk:

Obrazek

Ciepła

Post » Wto mar 16, 2010 19:22 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

:ryk:
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Wto mar 16, 2010 19:35 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

mam ostatnie 3 dni na wspolne chwile z Otkiem :1luvu: ..
nie bedzie latwo z nim sie rozstac..ale taka wola nieba z nia sie zawsze zgadzac trzeba :wink: :ok:

Obrazek

Ciepła

Post » Wto mar 16, 2010 19:47 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

Powtórzę to co napisałam u Bazylka :)

Cieszę się ogromnie, trzymam kciuki żeby się wszystko dobrze poukładało, żeby Otto znalazł u pani Izy taki domek już na zawsze, taki który go nigdy nie skrzywdzi i żeby tym samym Bazylek znalazł ciepły DT u Ciepłej :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto mar 16, 2010 19:55 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

gosiaa pisze:Powtórzę to co napisałam u Bazylka :)

Cieszę się ogromnie, trzymam kciuki żeby się wszystko dobrze poukładało, żeby Otto znalazł u pani Izy taki domek już na zawsze, taki który go nigdy nie skrzywdzi i żeby tym samym Bazylek znalazł ciepły DT u Ciepłej :ok:

dzieki bardzo gosiaa za slowa wsparcia :ok:

Obrazek

Ciepła

Post » Czw mar 18, 2010 14:24 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

moj ostatni dzien z Otkiem :( ..
chlopak jakby zrozumial,ze jutro pojedzie :? ..sprawdza swoj transporterek :? ..
i jakby chcial mi wszystko wynagrodzic mizia sie na maxa :cry: ..lazi za mna wszedzie :roll: ..
teraz dostal porzadna dawke wolu i poszedl spac :1luvu: ..

Obrazek

Ciepła

[poprzednia][następna]