Serum dla Ciebie znalazłam kilka zdjeć Diny.Ten szary kotek to jej synek a kicia obok to córcia jeszcze z zcasow zanim sie poznaliśmy. Kicia już ponad dwa lata po sterylce.
panimama pisze:Powódz to najgorsze co może byc niestety walki z żywiołami są ciężkie .
Tak. Masz rację.To była wielka tragedia.Dla kotów, dla Opiekunek które nie mogły odnalezć kotów, do wielu nie mogły dotrzeć z jedzeniem.Kąpiel w lodowatej wodzie po uda.....
No i ładnie siedzę sobie w pracy z "rozjechanym" makijażem należę do mięczaków i każda wiadomość bądź widok udręczonego zwierzaka ,a już śmierć z ludzkich rąk NIE WYBACZALNE to nie ludzie to ZWYRODNIALCY KOTKI PIĘKNE Moja Myszka ma już ponad 11 l. i przeprowadziła się do mnie od sąsiadów którzy mieszkają 4 posesje dalej.....na początku nie wyrazili zgody żeby pozostała u nas, ale on wybrała mnie i zaprzestała całkowicie wędrówek do byłego domu ,bo tam nie mieszkała w domu tylko na zewnątrz i takim cudem kot który miał 5 l. zmienił właściciela na własne żądanie Cieszę się ,że mogę pomóc choć w maleńkim stopniu
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.
Mówia, że jaki poniedziałek, taki cały tydzien, więc u ciebie Iza powinien być całkiem sympatyczny nadchodzący tydzień. Rozpoczął się samymi przyjemnymi wydarzeniami
Zupełnie przeciwnie niz u mnie, bo już na dzień dobry, gdy o 6:30 wsiadłam do samochodu, ten odmówił mi posłuszeństwa , ze nie wspomne o ohydnej pogodzie jaką dziś mamy. Śnieg sypie od wczoraj, wiatr, że głowę chce urwać ogólnie do d.....
U mnie też zima na całego... obudziłam się szczęśliwa, że nie czuję bólu, spojrzałam w lustro, a tam praktycznie cała opuchlizna przeniosła się pod lewe oko, gdzie obecnie mam fioletowo-czerwoną śliwę wielkości piłeczki ping-pongowej Chyba jeszcze dziś nie wyjdę...
u mnie pogoda ok ale przeziebiona jestem i tez w domu wypoczywam. Ola to nrmalne ze siniak wyszedl pod okiem. ja kiedys przywalilam sobie patelnia w nos (sie nie pytac jak to zrobilam bo nie pmietam)bol byl okropny nos ok za to sliwa pod okiem gigantyczna byla
Kochani dopiero wróciłam. Zjem szybciutko i biorę sie za nastepną częśc watku. Musze przyznać że szybciutko zleciało.Zrobie jeszcze uaktualnienia na 1 stronie i ruszamy!!!!