Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sawanka1 pisze:teraz każda z nas będzie miała takie wątpliwości pomagając kotu z ulicy ...
kinga w. pisze:No, to ukradłam kota i skończę w piekle. W myśl tego co wyczytałam. W skrócie: Poniedziałek wieczorem, dzwoni córka że znalazła kota. W N. Sączu na ulicy. -9 na termometrze, kot niemal wlazł jej na ręce, stwierdziła że to długowłosa kotka, weszła do pobliskiego sklepu spytać czy nie znają, ale powiedzieli jej że od kilku dni ten kot się tu plącze i sypia na podwórku za sklepem. Kazałam zabrać i przywieźć nazajutrz do mnie - w Sączu 4 psy i kot stacjonarny, Bąble do szkoły i kot zostałby na głowie babci - nie przesadzajmy. Przywiozła. Pełnojajeczny, śmierdzący jak piekielne szambo i skołtuniony jak siedem nieszczęść, chudy kocur. Po wykąpaniu grzbiet udało się tyle o ile rozczesać, reszta do golenia.Kot ewidentnie domowy - kuweta oczywiście, spanie w łóżku, miziactwo do potęgi. Moi dostali schizy, a izolować kotów nie mam jak w kawalerce. Wczoraj wywiozłam drania do Krakowa i dziś już, za pośrednictwem koleżanki z forum (został ciachnięty) będzie w nowym domku. Wydawało mi się że zrobiłam co należało - zwierzę było zaniedbane bardzo, szwendało się po ulicy na tęgim mrozie, kołtuny takiego kalibru nie zrobiły się w tydzień. Teraz mam wątpliwości...
sawanka1 pisze:a tak na boku ..to może i my zaczniemy wchodzić na inne wątki , bawić się w detektywa , podawać w wątpliwość to co robią inni forumowicze , negować ich prawdomówność itp. oj co to by byłodobrze , że jesteśmy ponad to , mamy klase
magdaradek pisze:Nie przejmujcie się dziewczyny, bo zawsze się znajdzie ktoś, kto zechce skrytykować, pomówić, niesprawiedliwie.
Ludzie już tacy są.....
Więc zgodnie ze słowami piosenki Młynarskiego: "Róbmy swoje"
kinga w. pisze:sawanka1 pisze:a tak na boku ..to może i my zaczniemy wchodzić na inne wątki , bawić się w detektywa , podawać w wątpliwość to co robią inni forumowicze , negować ich prawdomówność itp. oj co to by byłodobrze , że jesteśmy ponad to , mamy klase
Nudzi Ci się? Masz za dużo wolnego czasu??
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia i 149 gości