Pakt Czarownic XIII

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon mar 08, 2010 14:08 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Albo metoda trzech kapeluszy :lol: (znacie?)
Nie wiem tylko, czy przy rozwiniętej już chorobie pomoże, bo na początek działa podobno doskonale :wink:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Pon mar 08, 2010 14:51 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

mmk pisze:Albo metoda trzech kapeluszy :lol: (znacie?)
Nie wiem tylko, czy przy rozwiniętej już chorobie pomoże, bo na początek działa podobno doskonale :wink:

I że co ? 8O :D Siostry nie znają, dawaj ! :wink:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pon mar 08, 2010 15:53 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Metoda trzech kapeluszy :?: Nie znam. Bardzom jej ciekawa :!:
A ja i moje koty posabatowo zdrowe :!:
Panowie po kastracji wrócili do normy ze szkodą dla wykładziny w przedpokoju.
Jak dzień bab spędzacie :?: Ja w robocie, pojedynczy panowie na amnezję dzisiaj cierpią lub starają się nie ujawniać :wink: Zaraz moich chłopów ustawię, niech chociaż oni pamiętają.
A Wam wszystkiego naj...

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Pon mar 08, 2010 15:55 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Nie wiem, czy wyczytałyście, ale Sol straciła dziś rano Macieja :cry:
A wczoraj jak u niej byłam biegał jeszcze, nawet nie było po nim widać za bardzo choroby. Biedna Sol - minuta ciszy dla Kicia [*]

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon mar 08, 2010 16:23 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Sol - Bardzo mi przykro :(

Metoda trzech kapeluszy - proszę bardzo. Na początku choroby, jak się czuje, że "coś łapie" jest podobno bardzo skuteczna, choć sama nigdy nie próbowałam :wink: Należy zaopatrzyć się w dużą ilość ulubionego trunku usiąść przy stole, a na stole położyć jeden kapelusz. Należy spożywać ten trunek tak długo, aż na stole będą trzy kapelusze :wink: Przetestowane przez kilka znajomych osób - następnego dnia tylko główka bolała, po chorobie ani śladu. Testowanie na własną odpowiedzialność :wink:
O Dniu Kobiet u mnie wszyscy pamiętali. Za to z mężem zapomnieliśmy o Dniu Teściowej i się mamusie trochę poobrażały :roll:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Pon mar 08, 2010 16:26 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

:piwa:
Nie wiedziałam, że to sie tak nazywa :mrgreen:
Każdą napotkana na swej drodzę bakterię traktuję w ten sposób - zdarzają sie jednak nietrunkowe :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pon mar 08, 2010 17:26 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Maciej odszedl... cholerny FIP szaleje tak, ze brak slow. Podjelismy decyzje - dopoki nie bylo z nim bardzo zle, dopoki mial w miare dobre samopoczucie - jednoczesnie zaczynaly sie objawy sugerujace ze lada chwila, juz za moment, moze byc gorzej...

Wycalowany, wysciskany i wytulony, najpiekniejszy kot swiata. I najmadrzejszy.

...juz go brakuje...
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pon mar 08, 2010 18:41 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Dostałam ciekawe życzenia i chcę nimi podzielić z Siostrami Czarownymi!

By miejsca parkingowe były bardzo
szerokie, a lewa strona zawsze po lewej.

By oczka puszczali tylko mężczyźni
(a nie rajstopy), a czas stanął wreszcie
po naszej stronie.

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon mar 08, 2010 20:22 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

SOL....bardzo mi przykro z powodu Maciusia [*] zawsze za wcześnie odchodzą :(
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Pon mar 08, 2010 20:59 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Sol, kochana, tak trzeba było. Żeby nie cierpiał bez sensu. Może piosenka wywoła uśmiech?

Dla kochanych czarownych z najlepszymi życzeniami, wybaczcie, ze tak późno ale niedawno wróciłam z pracy:

http://www.youtube.com/watch?v=prkUcaw7k6M
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto mar 09, 2010 7:43 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Sol, przykro mi bardzo :(
Przytulam mocno ...

A dla Maciusia [']
Obrazek

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto mar 09, 2010 8:56 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Siostry Drogie - potrzebuję na już nr telefonu Siostry Prezes - zostawiłam komórkę w domu a mamy sie dzisiaj spotkać w Gdańsku - nie wiem, czy poleci ze wzgl. na choroby zwierząt :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Wto mar 09, 2010 9:02 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

AYO poszło na pw.

ola19

Od: Czw gru 21, 2006 22:10

Post » Wto mar 09, 2010 9:05 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Doszło - dziękuję :P
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Wto mar 09, 2010 9:50 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Ola, dzięki za czujność!!

Poleci, a co :twisted:

Za pół godzinki ruszam w drogę. kciuki za mój lot o lądowanie potrzebne!
Jutro melduję się z Milton!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

[poprzednia][następna]