Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 07, 2010 19:13 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

wiem ,wlasnie rozmawialam z mama mowila ze w nocy -10 bylo 8O
u nas doszlo do 5 i na tym koniec,cieplo by bylo gdyby nie ten wiatr brryy
ale kwiatkow i tak napstrykalam sie sporo a i jakies wiewiory byly ale takie skubane kradly migdaly i orzechy i uciekaly je zakopywac przy czym robily to tak szybko ze moj aparat nienadazal takze foty wiorow mizerne :roll:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Nie mar 07, 2010 21:21 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Najbezczelniejsze są wiewióry w Łazienkach. Wlezą Ci bez żenady po spodnicha i zajrzą do kieszeni, czy nie masz orzeszka :roll:

Izunia, trzymaj się kochana. Dużo ciepłych mysli Ci wysyłam.
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Nie mar 07, 2010 23:26 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Witam Dziewczyny. :)
Przepraszam ze tak mniej mnie ostatnio na Forum. :oops: Ola bardzo Wspiera mnie Duchowo za co Dziekuje Jej z Całego Serca. :1luvu:

Dziękuje Wam Kochani ze JESTEŚCIE, ze czuwacie nad wątkiem. :1luvu: Ze moge na Was liczyc.To Bardzo Bardzo Wiele dla mnie znaczy. :D

Dziękuje z Całego Serca ze Opiekunowie Wirtualni Pamiętaja o nas i dbają abym miała z czym pojść do naszych futerek. :1luvu:

A u Futerek nastrój prawdziwie wiosenny. :) Pokazał sie Boguś. :) Czyli miałam nosa ze przyjdzie i to w dodatku wygłodzony jak lew. Jest zadowolony i myslę że ta przerwa nie była jakimś przypadkiem a załatwianiem spraw prywatnych. Generalnie od dwóch dni czeka i wybiega z radoscia na mój widok.

Niestety nadal nie ma Negritki. :( No nic czekamy cały czas z nadzieją.Mam nadzieję ze nam sie w koncu dziewczyna opamięta i wróci na posiłek ktory codziennie na nia czeka.
Nadal brakuje Gacusia, Kumpla Dorci. Patryczka, i niestety Maciusia. :( Nie wiedziałam Misia od trzech dni. :( Ale zwylke kreci sie pomiędzy swoim terenem a terenem Niuni, wiec jesli zgłodnieje to ma co zjeść.
Mama Niedzwiadka dostała rujki i będe ją musiała sterylizować w pierwszej kolejności. Myśle teraz o Bajce czy wkrótce nie dostanie. To młodziutka koteczka. :roll:
Wolałabym poczekać z tymi sterylkami jak sie troche ociepli. Troszke ich nas czeka w tym roku.
Pozdrawiam Serdecznie i Dziekuje Wam raz jeszcze za Wszystko. :)
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pon mar 08, 2010 0:05 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Izus - tak, ja tez pozdrawiam - 3-maj sie! Nie zapomnialam o Tobie! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Pon mar 08, 2010 7:05 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Witam sie z rana :D
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon mar 08, 2010 14:04 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Zapraszam na mój bazarek: viewtopic.php?f=20&t=108679 (książki dla licealistów, maturzystów i nie tylko! kup teraz).

Ewentualny dochód będzie przeznaczony na zakup karmy dla ponad 20 bezdomnych kotów z portu :ok:

Cudak1

Od: Pt wrz 04, 2009 17:39

Post » Pon mar 08, 2010 15:56 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

hopsne :wink:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Pon mar 08, 2010 21:38 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Cindy pisze:Izus - tak, ja tez pozdrawiam - 3-maj sie! Nie zapomnialam o Tobie! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dzięki Cindy.Cieszę sie ze jesteś. :D

iza71koty

Post » Pon mar 08, 2010 21:47 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Witam Dziewczyny.Nastrój to moze nie mam zbyt optymistyczny ale dosć dobre wiadomości dla Was. :D Dziś wizyta kontrolna z Tuptusiem. Doktor obejrzał Tuptusia.Szwy goja sie rewelacyjnie. :D Ściąganie drutów za miesiac. Narazie musi wszystko pozostać na swoim miejscu.Tuptuś był dość grzeczny i pozwolił sie zbadac. Za miesiąc dostanie albo narkozę albo znieczulenie miejscowe i jeśli juz bedzie mozna, druty zostaną wyciagnięte.

Dzisiaj pojawil sie po długiej nieobecnosci Patryczek. :D Głodny jak wilk.Nadal czekamy na reszte kociaków. Martwie sie bardzo Cyrylkiem. Nie widzę go od czasu interwencji na Teczy. Wtedy widzialam go ostatni raz. :(

Dziękuje Wam ze jestescie. Za Wsparcie i Opiekę nad wątkiem. :1luvu:

iza71koty

Post » Pon mar 08, 2010 21:56 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Patryczku, prosze mi wiecej nie znikać na tak długo. :mrgreen:
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Pon mar 08, 2010 22:05 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Odpowiedź z TOZ w Szczecinie na moją prośbe o udostępnienie zdjęć:

Szanowna Pani!

W nawiązaniu do dotychczasowej korespondencji, którą prowadziła Pani z moją koleżanką Anną Kiepas-Kokot i po konsultacji z inspektorkami prowadzącymi interwencję uprzejmie wyjaśniam, że zgodnie z informacjami naszych inspektorek jest Pani osobą, która nie ma żadnego związku z przedmiotową sprawą. Nie widzą one możliwości udostępnienia Pani jakichkolwiek materiałów. Ze względu na fakt, że jesteśmy organizacją społeczną i nie istnieje u nas stosunek zależności służbowej, a wolontariusze i społeczni inspektorzy samodzielnie decydują o sposobie prowadzenia interwencji, nie mamy możliwości wpłynięcia na tą decyzję. Informacje i materiały dostępne dla wszystkich zainteresowanych znajdują się na naszej stronie internetowej w dziale interwencje. Sądzę, że te wyjaśnienia wyczerpują temat i pozwalają na definitywne zakończenie naszej korespondencji.

Z poważaniem

Andrzej Leśniak
Wiceprezes TOZ o/Szczecin
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Pon mar 08, 2010 22:19 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Ja-Ba pisze:Patryczku, prosze mi wiecej nie znikać na tak długo. :mrgreen:

Tak Patryczku. Masz słuchać o co Ciocie bardzo cie proszą.!!!!

Ale jest juz. Pozałatwiał chyba sprawy i mam nadzieję że teraz juz bedzie codziennie, zeby ciałka nabrać. No schudł nam kociak , zmizerniał troszke ale humor hm...niczego sobie...Najważniejsze że wie gdzie jest jedzonko i ze wie ze moze je tam codziennie odnależć. Szybko dojdzie do formy.
:D

iza71koty

Post » Pon mar 08, 2010 23:00 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Afatima pisze:Odpowiedź z TOZ w Szczecinie na moją prośbe o udostępnienie zdjęć:

Szanowna Pani!

W nawiązaniu do dotychczasowej korespondencji, którą prowadziła Pani z moją koleżanką Anną Kiepas-Kokot i po konsultacji z inspektorkami prowadzącymi interwencję uprzejmie wyjaśniam, że zgodnie z informacjami naszych inspektorek jest Pani osobą, która nie ma żadnego związku z przedmiotową sprawą. Nie widzą one możliwości udostępnienia Pani jakichkolwiek materiałów. Ze względu na fakt, że jesteśmy organizacją społeczną i nie istnieje u nas stosunek zależności służbowej, a wolontariusze i społeczni inspektorzy samodzielnie decydują o sposobie prowadzenia interwencji, nie mamy możliwości wpłynięcia na tą decyzję. Informacje i materiały dostępne dla wszystkich zainteresowanych znajdują się na naszej stronie internetowej w dziale interwencje. Sądzę, że te wyjaśnienia wyczerpują temat i pozwalają na definitywne zakończenie naszej korespondencji.

Z poważaniem

Andrzej Leśniak
Wiceprezes TOZ o/Szczecin

Po prostu nie wierzę własnym oczom, ale czy mozna było spodziewać sie czegoś innego od autora ? Odpowiedź nie mogła być inna...
Afatima to sie jeszcze okaze, czy masz/mamy zwiazek z przedmiotowa sprawa czy nie.

Decyduja samodzielnie o prowadzeniu interwencji? Jakim prowadzeniu? Co tam zostało przeprowadzone? Farsa jakaś a nie interwencja

Iweta

Post » Pon mar 08, 2010 23:02 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

:ryk: :ryk: :ryk: Bezwstydnosc

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Wto mar 09, 2010 11:14 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Dzień dobry Wszystkim :)

Własnie wróciłam od weta i jestem załamana tym wszystkim, nie wiem jak sobie dam rade :cry:

Iweta

[poprzednia][następna]