viewtopic.php?f=20&t=108653
Moderator: Estraven
bubor pisze:Może piękna Trybulka ?
myshka pisze:Właśnie się dowiedziałam że jutro i w sobotę mogę nie mieć dostępu do netu , gdyby w tym czasie ktoś chciał dołączyć do zbiórki na karmę dla kotów pod opieką Joli podaję nr konta na którym zbieramy fundusze :
12 1020 1097 0000 7402 0119 5007
Joanna Grześlak
Klemensiewicza 5a/177
01-318 Warszawa
z dopiskiem : dla Zdrojowych
Dorta pisze:moś pisze:To ja sie mobilizuje do adopcji wirtualnej, jak zajoncka zabraklo . Chce Nutke i śpiocha, ktorego juz mam. Wznawiam wiec moja wirtualna opieke.Dorta pisze:JOOOOLAAAA zdjęcia Nutki dawaj...może przetarg będzie![]()
Dorta

- jej brat Śpioch w swej najczęstszej pozie:

(wpłata jest już na moim koncie, Kwinto, dziękuję ogromnie, nie tylko za Trybulkę):
ania c pisze:Niech pokaże swoje koty, może jeszcze jakiś "piekny" się ostał.

śliczna jest 
jola.goc pisze:Wkrótce założę wątek Zdrojowym, gdzie zamieszczę ich zdjęcia i opisy. Dziękuję Wam za mobilizowanie mnie do tego
ania c pisze:jola.goc pisze:Wkrótce założę wątek Zdrojowym, gdzie zamieszczę ich zdjęcia i opisy. Dziękuję Wam za mobilizowanie mnie do tego
W takim razie za dni kilka zrobię przelew, taki jak dla Zajonczka i będę czekać z niecierpliwością, bo też chcę mieś swojego adopcyjnego kota w Zdroju

Dorta pisze:Chyba najlepszy Funcio jest , ma tak pięknie artystycznie postrzępione uszka...Jola twierdzi że to w wyniku walk, ale to nieprawda , to ona mu na pewno tak ładnie powycinałai w dodatku straszna poczciwina z tego kota...
Dorta

Spiocha to ja juz znam- rys z niego nad rysie.ps pieniadze poszly poczta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Myszorek, zjawka i 14 gości