JOOOOLAAAA zdjęcia Nutki dawaj...może przetarg będzie
Dawaj, dawaj Jola ....

Moderator: Estraven

Dorta pisze:moś pisze:To ja sie mobilizuje do adopcji wirtualnej, jak zajoncka zabraklo . Chce Nutke i śpiocha, ktorego juz mam. Wznawiam wiec moja wirtualna opieke.
hmmmm...Jola mówiła że nie ma wpłat od Ciebie na Śpiocha i że się pewnie wycofałaś z adopcji
Ale jak chcesz wznowić adopcję to super, tylko czemu najładniejsze koty wybrałaś
Na Nutkę to normalnie przetarg powinien być ...czytaj kto da więcejbo nie dośc że pyszczek przepiękny to jeszcze taki pieścien na łapce ma, o jej białych skarpeteczkach nie wspomnę
JOOOOLAAAA zdjęcia Nutki dawaj...może przetarg będzie![]()
Dorta
myshka pisze:Właśnie się dowiedziałam że jutro i w sobotę mogę nie mieć dostępu do netu , gdyby w tym czasie ktoś chciał dołączyć do zbiórki na karmę dla kotów pod opieką Joli podaję nr konta na którym zbieramy fundusze :
12 1020 1097 0000 7402 0119 5007
Joanna Grześlak
Klemensiewicza 5a/177
01-318 Warszawa
z dopiskiem : dla Zdrojowych
kwinta pisze:myshka pisze:Właśnie się dowiedziałam że jutro i w sobotę mogę nie mieć dostępu do netu , gdyby w tym czasie ktoś chciał dołączyć do zbiórki na karmę dla kotów pod opieką Joli podaję nr konta na którym zbieramy fundusze :
12 1020 1097 0000 7402 0119 5007
Joanna Grześlak
Klemensiewicza 5a/177
01-318 Warszawa
z dopiskiem : dla Zdrojowych
Wszystkich, którzy nie zapomnieli o Joli i jej kotach, serdecznie zapraszam![]()
i podziękuj Mru 

kwinta pisze:A propos opieki wirtualnej Twoich kotów Jolu, napisz proszę ile ich masz i które są do zaopiekowania, bo widzę że mośka już zagarnęła Śpiocha i Nutkę i nie wiem, które są do wzięcia![]()
Reflektuję na jednego, tylko mi przydziel jakiegoś OK ? Czekam na info i buziaki przesyłam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Lifter, Majestic-12 [Bot] i 10 gości