Pakt Czarownic XIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 02, 2010 9:44 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

babajaga pisze:(...) Chodziło mi o to, że siostra olamichalska wygląda jak uosobienie ciepła i dobroci a siostra AYO jak kobita z nerwem, oba to moje ulubione typy i chętnie bym z nimi pozowała do fotki.

Cóż za wnikliwa i jakże trafna obserwacja! :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto mar 02, 2010 9:47 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Przyjęłam komplement :wink:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto mar 02, 2010 9:50 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Żeby uściślić wyścig do mojej ikonki dodam, że wyczyn musi być niecelowy, zakręcony i zrealizowany lub nieomal :D
Obrazek
Obrazek

kirke18

Od: Pt mar 31, 2006 10:17

Post » Wto mar 02, 2010 9:54 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

kirke18 pisze:Żeby uściślić wyścig do mojej ikonki dodam, że wyczyn musi być niecelowy, zakręcony i zrealizowany lub nieomal :D

Wiedziałam, że bez walki nie oddasz :mrgreen:

No ale żeby aż tak poprzeczkę podnieść - fiu, fiu :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto mar 02, 2010 9:57 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

kirke18 pisze:Żeby uściślić wyścig do mojej ikonki dodam, że wyczyn musi być niecelowy, zakręcony i zrealizowany lub nieomal :D

Bendzie cienszko, ale damy radem :mrgreen:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Wto mar 02, 2010 10:02 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

jasdor pisze:Jak tak dalej pójdzie, to na następny Sabacik...już mnie nie będzie :crying: - zniknę :mrgreen:

Jasdor, być może coś na to zaradzę ... ale szczegółów narazie nie zdradzę :P
Ostatnio edytowano Wto mar 02, 2010 10:04 przez Erin, łącznie edytowano 1 raz

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto mar 02, 2010 10:04 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Jasdor przyjedź do mnie! Na moim wikcie to i kij od miotły utyje :mrgreen:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto mar 02, 2010 10:08 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

babajaga pisze:Jasdor przyjedź do mnie! Na moim wikcie to i kij od miotły utyje :mrgreen:

O nie! :twisted:
Ja byłam pierwsza z tuczeniem Jasdor.
Proszę mi tu konkurencji nie robić :twisted: :wink:

Erin

Post » Wto mar 02, 2010 10:14 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Drogie Siostry Czarowne :oops: Biję się w pierś i przepraszam że nie głosowałam....dopiero dzisiaj mam dostęp do internetu i to też z przerwami :( (Barba 50 - dziękuję za przypomnienie i błagam o więcej!)
Rzadko teraz bywam na forum :oops:

ewa74

Od: Pt paź 06, 2006 10:05

Post » Wto mar 02, 2010 12:53 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

babajaga pisze:
jasdor pisze:
babajaga pisze:Wierzcie lub nie ale zdjęciu gdzie AYO cosik czyta a olamichalska piastuje kocię brakuje jednej osoby i tą osobą jestem ja :evil:

Powrócę jeszcze do sabatowych obrazków i powiem Babajago, że się z Tobą nie zgadzam. Na tej fotografii to MNIE brakuje ! Tak dla kontrastu 46 kg żywej wagi.
Jak tak dalej pójdzie, to na następny Sabacik...już mnie nie będzie :crying: - zniknę :mrgreen:

Ale ja nie miałam na myśli niczego takiego 8O Chodziło mi o to, że siostra olamichalska wygląda jak uosobienie ciepła i dobroci a siostra AYO jak kobita z nerwem, oba to moje ulubione typy i chętnie bym z nimi pozowała do fotki.

No wiecie, ja jestem urzędnikiem, więc bardzo powierzchownie sprawy rozpatruję :D
Erin pisze:
babajaga pisze:Jasdor przyjedź do mnie! Na moim wikcie to i kij od miotły utyje :mrgreen:

O nie! :twisted:
Ja byłam pierwsza z tuczeniem Jasdor.
Proszę mi tu konkurencji nie robić :twisted: :wink:

Gwarantuję, że moja postura wytrzyma tuczące zabiegi Was obu (i tak niec z tego nie będzie :smokin: )
Może niektóre pomyślą, że ja rozumna inaczej jestem, aler moim marzeniem jest P R Z Y T Y Ż Ć + PRZYTYĆ+przytyć.....

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto mar 02, 2010 13:14 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

jasdor pisze:Gwarantuję, że moja postura wytrzyma tuczące zabiegi Was obu (i tak niec z tego nie będzie :smokin: )
Może niektóre pomyślą, że ja rozumna inaczej jestem, aler moim marzeniem jest P R Z Y T Y Ż Ć + PRZYTYĆ+przytyć.....

Uważaj, żebyś tego nie wypowiedziała w złą godzinę.
Ja kiedyś byłam chuda jak szczapa, bez problemu wchodziłam w rozmiar 38.
A potem przytyłam prawie 20 kilo i spodnie w rozmiarze 44 zaczęły być ciasne :?
Myślałam, że nigdy mi się nie uda tego zrzucić. W końcu zjechało połowę, ale to była katorga.

Erin

Post » Wto mar 02, 2010 13:18 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

jasdor pisze: moim marzeniem jest P R Z Y T Y Ż Ć + PRZYTYĆ+przytyć.....

Ja chcę mieć takie marzenie, ale u mnie jest z gatunku "o felek, znowu w gaciach ciasniej!" :mrgreen: Głowa do góry !
Izu - czy te wahania wagowe to jakis skutek chorobowy ?

A ja kalendarzyk mam zanabyty droga pozasabatową O ! Cudny beciu :ok:

Moni_f, aleś Ty musiała rządzić na Sabacie skoro takie straty :mrgreen: No i skoro Prezesowa też ręcznika sapomniała no no no ... :mrgreen:

koconek - cudne wieści z polbudy Tak trzymać :ok: :ok: :ok:

Kirke, no jak długo takie coś będzie Twój podpis kalać, ups ... zdobić ? Az nazcy któras piękniej się zaprezentuje ? :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto mar 02, 2010 13:27 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

melduję, że ja kalendarz nabyłam...
moni_f jest zobligowana do podania przepisu na ten sernik !!!
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Wto mar 02, 2010 13:46 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

psiama pisze:Ja chcę mieć takie marzenie, ale u mnie jest z gatunku "o felek, znowu w gaciach ciasniej!" :mrgreen: Głowa do góry !
Izu - czy te wahania wagowe to jakis skutek chorobowy ?

Skąd ja to znam :roll:
U mnie to było wynikiem długotrwałego stresu i rozchwiania organizmu.
Skończyłam studia, nie miałam pracy przez ponad pół roku i musiałam spłacić część mieszkania po dziadkach, a nie miałam z czego :?
Skutkiem były problemy ze snem, z sercem i z wagą.

Jak sobie to przypomnę, ciarki mnie przechodzą po plecach, brrr :?

Erin

Post » Wto mar 02, 2010 14:05 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

U mnie chudość tez podobno na skutek stresu (taka diagnoza lekarska :roll: ) tylko w odwrotną stronę działa. A schudłam od czasu, jak... mi się kot pochorował .

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

[poprzednia][następna]