babajaga pisze:(...) Chodziło mi o to, że siostra olamichalska wygląda jak uosobienie ciepła i dobroci a siostra AYO jak kobita z nerwem, oba to moje ulubione typy i chętnie bym z nimi pozowała do fotki.
Cóż za wnikliwa i jakże trafna obserwacja!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
babajaga pisze:(...) Chodziło mi o to, że siostra olamichalska wygląda jak uosobienie ciepła i dobroci a siostra AYO jak kobita z nerwem, oba to moje ulubione typy i chętnie bym z nimi pozowała do fotki.
kirke18 pisze:Żeby uściślić wyścig do mojej ikonki dodam, że wyczyn musi być niecelowy, zakręcony i zrealizowany lub nieomal
kirke18 pisze:Żeby uściślić wyścig do mojej ikonki dodam, że wyczyn musi być niecelowy, zakręcony i zrealizowany lub nieomal
jasdor pisze:Jak tak dalej pójdzie, to na następny Sabacik...już mnie nie będzie- zniknę
babajaga pisze:Jasdor przyjedź do mnie! Na moim wikcie to i kij od miotły utyje
babajaga pisze:jasdor pisze:babajaga pisze:Wierzcie lub nie ale zdjęciu gdzie AYO cosik czyta a olamichalska piastuje kocię brakuje jednej osoby i tą osobą jestem ja
Powrócę jeszcze do sabatowych obrazków i powiem Babajago, że się z Tobą nie zgadzam. Na tej fotografii to MNIE brakuje ! Tak dla kontrastu 46 kg żywej wagi.
Jak tak dalej pójdzie, to na następny Sabacik...już mnie nie będzie- zniknę
Ale ja nie miałam na myśli niczego takiegoChodziło mi o to, że siostra olamichalska wygląda jak uosobienie ciepła i dobroci a siostra AYO jak kobita z nerwem, oba to moje ulubione typy i chętnie bym z nimi pozowała do fotki.
Erin pisze:babajaga pisze:Jasdor przyjedź do mnie! Na moim wikcie to i kij od miotły utyje
O nie!![]()
Ja byłam pierwsza z tuczeniem Jasdor.
Proszę mi tu konkurencji nie robić![]()
jasdor pisze:Gwarantuję, że moja postura wytrzyma tuczące zabiegi Was obu (i tak niec z tego nie będzie)
Może niektóre pomyślą, że ja rozumna inaczej jestem, aler moim marzeniem jest P R Z Y T Y Ż Ć + PRZYTYĆ+przytyć.....
jasdor pisze: moim marzeniem jest P R Z Y T Y Ż Ć + PRZYTYĆ+przytyć.....
psiama pisze:Ja chcę mieć takie marzenie, ale u mnie jest z gatunku "o felek, znowu w gaciach ciasniej!"Głowa do góry !
Izu - czy te wahania wagowe to jakis skutek chorobowy ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 28 gości