Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kaja555 pisze:Kaśke dzisiaj zaczęłam głaskać, to wystawiła głowę żeby dalej i tak siedziała z takim barankiem grzecznie, aż się przestanie ją głaskać.
kaja555 pisze: Rano dałam im suchej, ale otworzyłam puszkę, żeby odrobaczyć Miśkę i Kaśce też trochę puszki dałam na spróbowanie. Teraz o 9.00 poszłam z mokrym, czyli tą samą rozpoczętą puszką. W międzyczasie małpy narzarły się suchego, więc już nie bardzo były głodne.
No i Kaśka siedzi tak nad tą miską z mięskiem z puszki, siedzi i patrzy raz na miskę, raz na mnie z tą miną, informującą że czeka na coś innego![]()
Mina Kaśki - bezcennna!
![]()
kaja555 pisze:no i jeszcze powinnam podawać w ogłoszeniach, że dziewczyny znają przepisy BHP(chodzić można tam, gdzie wyznaczają linie ostrzegawcze na hali. Przez droge dla wózków widłowych przebiega się szybko, uprzednio rozejrzawszy się w obie strony...)
kaja555 pisze:no i jeszcze powinnam podawać w ogłoszeniach, że dziewczyny znają przepisy BHP(chodzić można tam, gdzie wyznaczają linie ostrzegawcze na hali. Przez droge dla wózków widłowych przebiega się szybko, uprzednio rozejrzawszy się w obie strony...)
honda11 pisze:Sprawa na kopalni się robi poważna. Trzeba Misi i Kasi znaleźć koniecznie domy.
Może zmień tytuł na "Kasia i Misia z kopalni pilnie potrzebuja domu!!!" i zmień banerek na bardziej alarmujący.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Magda_Lena_Coon i 80 gości