Pakt Czarownic XIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 27, 2010 23:29 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Przyjadą! ONE ZAWSZE PRZYJEŻDŻAJĄ Obrazek
Porto mi się kończy.....
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Sob lut 27, 2010 23:34 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Jak klawiaturka jeszcze do opanowani, to znaczy, że nie jest źle :)

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie lut 28, 2010 0:13 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Oj, zapomniałam o głosowaniu :oops: Od tygodnia mam nową pracę (błagam, nie pytajcie jaką...) i czasu na forum mi braknie :( . Ale...głosuję na sterylki koteczek z politechniki poznańskiej!!!
I wszystkim ""sabatującym "Czarownicom życzę miłej zabawy :P
Ostatnio edytowano Nie lut 28, 2010 0:48 przez kamilka_04, łącznie edytowano 2 razy
"Nagle w moim świecie zrobiło się tak cicho i pusto bez Ciebie"
Kostrzyńska Luna [*] 07.09.2009 viewtopic.php?f=1&t=99269
Obrazek

kamilka_04

Od: Czw lut 28, 2008 14:43

Post » Nie lut 28, 2010 0:17 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

W butelce widać dno..........
Idę zatem spać drogie Siostry, wspomnijcie w łaskawości swojej na pozszywaną babęjagę w odległym zakątku ojczyzny :piwa:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Nie lut 28, 2010 8:32 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

jasdor pisze:My sobie też tu kiedyś taki sabacik zorganizujemy na krańcach wschodnich i południowych, to wtedy tamte będą żałować ! Jak nie przyjadą ! i JUŻ !!!

JA Ci to Jasdor obiecuję :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie lut 28, 2010 9:26 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Witam wszystkie Czrowne

Ja również na kotki z politechniki poznańskiej

Może zdążycie i nie będzie dodatkowych pyszczków do karmienia - powodzenia
Iwona
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Grzeczne koty idą do nieba, a niegrzeczne chodzą tam gdzie chcą .

iwona.synoradzka

Od: Pon sty 11, 2010 8:36

Post » Nie lut 28, 2010 10:12 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

barba50 pisze:Pod koniec przedostatniego dnia miesiąca podaję aktualne wyniki lutowego głosowania:

1. Sterylki koteczek z politechniki poznańskiej - 14 głosów

2. Kocia Dolina - 14 głosów

3. KOCIA ARKA NOEGO czyli RTOZ (Radomsko) - 3 głosy

Głosowały Czarowne - Trinitry36, villemo5, barba50, Bolkowa, alix76, olamichalska, ola19, PearlRain, mmk, AYO, psiama, Erin, kotka doroty, jasdor, dominikanna1, AniHili, becia_73, inatheblue, babajaga, Matahari, Dzyśka, solangelica, agiis-s, kirke18, madziabrau, Tiris, Basica, moni_f, koconek, kotolog, Tysiek

moj glos na sterylki kotek z politechniki :)
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Nie lut 28, 2010 11:04 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Dziś ostatni moment na głosowanie :twisted:
I aktualne wyniki lutowego głosowania:

1. Sterylki koteczek z politechniki poznańskiej - 17 głosów

Głosowały Czarowne - Trinitry36, villemo5, barba50, Bolkowa, alix76, olamichalska, ola19, PearlRain, mmk, AYO, psiama, Erin, kotka doroty, jasdor, dominikanna1, AniHili, becia_73, inatheblue, babajaga, Matahari, Dzyśka, solangelica, agiis-s, kirke18, madziabrau, Tiris, Basica, moni_f, koconek, kotolog, Tysiek, kamilka_04, iwona.synoradzka, BarbAnn

Hallo, hallo - kto jeszcze nie głosował :?: :?: :?:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Nie lut 28, 2010 11:05 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

barba50 pisze:Pod koniec przedostatniego dnia miesiąca podaję aktualne wyniki lutowego głosowania:

1. Sterylki koteczek z politechniki poznańskiej - 14 głosów

Głosowały Czarowne - Trinitry36, villemo5, barba50, Bolkowa, alix76, olamichalska, ola19, PearlRain, mmk, AYO, psiama, Erin, kotka doroty, jasdor, dominikanna1, AniHili, becia_73, inatheblue, babajaga, Matahari, Dzyśka, solangelica, agiis-s, kirke18, madziabrau, Tiris, Basica, moni_f, koconek, kotolog, Tysiek

A mój na Kocią Dolinę :mrgreen:
.:: Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji ::.

Obrazek

avild

Od: Wto lis 17, 2009 23:28

Post » Nie lut 28, 2010 11:34 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Już w domku :!: Dzięki za wspaniałą zabawę.
Idę koty dopieścić, synów ustawić i trochę podrzemać jak się da.
Oż matko jak ja się objadłam, Czarowne świetnie pieką i gotują.

Koty na razie czujnie mnie obwąchują w końcu z zakoconego domu wiele kocich zapachów przywiozłam.:lol:
No i dostąpiłam zaszczytu, zostałam przyjęta do stada Matahari :wink:

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Nie lut 28, 2010 11:57 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Melduję bezpieczny powrót do domu :D
Dziewczyny dziękuję za przyjęcie do grona czarownic :D Było świetnie,kota obwąchuje,obwąchuje...
Dziękuję Matahari za gościnę. :)
Teraz myju i drzemka przed pracą :roll:
Do zaklikania i do zobaczenia :D :piwa:

Edit:Mam zakwasy od wchodzenia na czwarte piętro :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Nie lut 28, 2010 12:16 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

DZIE FOTY???? :evil:
Obrazek

babajaga

Post » Nie lut 28, 2010 12:18 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Oj widac ze sie dzialo duzo na sabacie ;)
Te skaczace literki - bosskie :ryk: :ok:

babojago, cos Ci te szwy sie glosno zrastaly bo slychac bylo w Krakowie ;)

Ja wczoraj uruchomilam telewizor akurat tuz przed tym jak nasza Justyna zdobyla zloto, a dzielne panczenistki braz - alesmy kibicowali! Co sie dzialo! Justyna walczyla dzielnie, niesamowita jest ta dziewczyna :) :piwa:

Milego dnia, Siostry i bezpiecznych powrotow na ojczyzny lono...
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie lut 28, 2010 12:20 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

babajaga pisze:DZIE FOTY???? :evil:

w aparatach... nikt siły nie ma na nic... z tych, które jeszcze są...

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

[poprzednia][następna]