Dwa mlode kotki czekaja na dom. Myszka i 3 kociaki-w DOMU

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lut 26, 2010 13:09 Re: Trzy mlode kotki czekaja na dom. Myszka i 4 pozostale-w DOMU

halo halo! wiadomosc od lukrecjana dla masi, miszy, maksima i lulka! bracia i siostro -- pozdrowienia !! :1luvu: ( teraz sprobujemy wkleic zdjecie)Obrazek no, to jestem ja, jesli sie udało

paw

Od: Pt mar 27, 2009 16:37

Post » Pt lut 26, 2010 13:18 Re: Trzy mlode kotki czekaja na dom. Myszka i 4 pozostale-w DOMU

tak, tak właśnie wyglada teraz lukrecjan, baczki ma czekoladowe a nad lewym okiem jednen wlos - brew- biały. smiesznie to wyglada, ale nie bardzo wychodzi na zdjeciach. na pyszczku wyraz ciaglego zdumienia zyciem. bo zycie jest dziwne.... z przybrana siostra wykalaczka nie zaprzyjaznili sie i tak juz chyba pozostanie... to jeszcze jedno zdjecia, skoro tak swietnie mi poszlo Obrazek

paw

Post » Pt lut 26, 2010 13:24 Re: Trzy mlode kotki czekaja na dom. Myszka i 4 pozostale-w DOMU

aha, jolu, bo cos mi sie nie zgadza. w tytule masz 3 kotki w oczekiwaniu na dom... a mnie wychodzi ze 4 - trojka myszki i lulek. czy cos sie zmienilo? zdrowia dla ciebie i wszystkich kotkow

paw

Post » Śro mar 03, 2010 23:01 Re: Trzy mlode kotki czekaja na dom. Myszka i 4 pozostale-w DOMU

paw pisze:aha, jolu, bo cos mi sie nie zgadza. w tytule masz 3 kotki w oczekiwaniu na dom... a mnie wychodzi ze 4 - trojka myszki i lulek. czy cos sie zmienilo? zdrowia dla ciebie i wszystkich kotkow

dziekujemy za zdjecia Lukrecjana, Wykalaczke tez wklej przy kolejnej okazji :1luvu:

jesli chodzi o tytul to faktycznie na dom czeka Masia, Misza i Maksim praz Lulek

zaraz poprawie
dzieki za zwrocenie uwagi
Pamiętam :( Migosiu, Okruszko, Masieńko, Maurycy, Sasza [']
Moja Paciunia ['] :(

natur11

Od: Śro sie 23, 2006 22:41

Post » Nie maja 30, 2010 11:53 Re: Cztery mlode kotki czekaja na dom. Myszka i 3 kociaki-w DOMU

Nadal czekają?
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Czw sie 19, 2010 12:12 Re: Cztery mlode kotki czekaja na dom. Myszka i 3 kociaki-w DOMU

ojej...
a ja dopiero doczytałam że nie ma już Masi... co się stało? taka młoda koteczka... to strasznie smutne :(
czyli zostały już tutaj tylko dwa buraski

paw

Post » Nie sie 22, 2010 19:51 Re: Cztery mlode kotki czekaja na dom. Myszka i 3 kociaki-w DOMU

paw pisze:ojej...
a ja dopiero doczytałam że nie ma już Masi... co się stało? taka młoda koteczka... to strasznie smutne :(
czyli zostały już tutaj tylko dwa buraski

tak, zostaly buraski - Maksim i Lulus

Masienka umarla nagle, u mnie w domu, rano znalazlam ja martwa
nie wiem co sie stalo, po prostu zgasla :(
ona i pozostale koty sa szczepione, nie chorowala, inne koty zdrowe
lezala na podlodze, brak jakichkolwiek sladow walki etc

weterynarz mowi ze to moglo byc serduszko

tak bardzo mi jej zal :(
[']
Pamiętam :( Migosiu, Okruszko, Masieńko, Maurycy, Sasza [']
Moja Paciunia ['] :(

natur11